Det är ingen och kommer inte att bli någon klimatkris


Ta er tid att lyssna på den mycket, i ämnet kunnige professorn William Happer. Delar av hans vetenskapliga meriter läses upp i början, rätt imponerande.! Man kan utan vidare anta att denna vetenskapsman åtminstone kan lika mycket som Greta! Utan att förfalla till lyteskomik så visar han att Greta och PK-media inte har en susning om vad det hysteriskt larmar om!

CO2 hysterin är baserad på felaktiga datorprogram!

CO2 är bra för livet på jorden!


8 responses to “Det är ingen och kommer inte att bli någon klimatkris

 • Mr Jordan

  Trots decennier av tjat; Golfströmmen är stark, inga nationer har sjunkit ner i havet, isbjörnarna frodas. Tur att palmträd inte fungerar i norr, det hade varit en katastrof för klimatet.

  Gilla

 • stefan b

  Jag ser det som mycket sorgligt att inte våra kritiska vetenskapsmän vet att solens strålning inklusive magnetiska stormar skapar jetströmmar och dessa jetstormar skapar högtryck och lågtryck som ger oss vädret på jorden

  Gilla

 • G Nordström

  Ja när agronomer ger sig in i diskussioner med fysiker så är det ganska naturligt att åsikterna går isär. Hade varit bättre att de hållit sig till vad de kan

  Gilla

 • putte

  Jag vill tacka för den intressanta föreläsningen av Happer , en sak som var intressant var att om man ökade dagens co2 ifrån 400 ppm til 800 ppm skulle det inte påverka klimatet i någon nämnvärd grad . Varför får inte sådana forskare som vet vad dom talar om , inte få komma till tals i den hysteriska debatten som nu pågår , och som bara har datamodeller som bevis som bevisligen är upp åt väggarna fel .Och som slutkläm fick även vår lilla Greta vara med .

  Gilla

 • grebom5

  Läser idag ur Mitt i att ”Salems politiker sätter nya klimatmål, bl.a. ska de ta fram en plan för att sätta upp laddstolpar, de ska också utbilda genom att gå med i Klimatkommunerna, både politiker och tjänstemän ska utbildas.
  Jag undrar om de ska försöka få Greta som lärare?
  De skall också fortsätta så att endast fossilfria bilar används av kommunen 2024 att effektivisering av elanvändningen skall leda till 20% mindre el till 2030.
  Det är alltid motstridiga uppgifter från stat och kommun, mer eldrivet men samtidigt mindre elkonsumtion.
  Om det vore Ljugeman som skrev sådant kunde jag förstå men M styr i Salem.
  Detta visar vad vi än röstar på så kommer ungefär samma orealistiska idéer att fortsätta existera, medans landet sjunker mot vikingatidsnivå.

  Gilla

 • Olof.p

  Det var väldigt tråkiga nyheter. Jag hade hoppats på att gå i kortbyxor till första april.

  Gilla

 • Rädd

  Tja, akademiker gillar att tvista.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: