Stäng

”Palme skulle känna igen hatet på sociala medier”

NÄTHAT. Om Olof Palme inte mördats på Sveavägen för 35 år sedan hade han teoretiskt fortfarande kunnat vara i livet, konstaterar justitieminister Morgan Johansson (S) på Facebook. Palme var född 1927 och skulle ha varit 93 år idag.

”Han hade säkert haft mycket att säga om dagens politiska läge, inte minst om den främlingsfientliga högerns systematiska rasistiska kampanjer. Hatet och hoten på sociala medier skulle han känna igen, eftersom han själv var måltavla för det under många decennier”, konstaterar Johansson.

-Pettersson säger att Olof Palme mördades 1986, då var Morgan Johansson 14 år och minns säkert inte något av allt hat Palme spred, själv drev jag eget företag och var inte imponerad av Palmes politik och hat mot företagare. Jag tror personligen att hade Olof Palme haft tillgång till sociala medier hade han varit en av de värsta näthatarna, säkert i klass med Morgan Johansson (S) och resten av gänget på Sveavägen 68.

Det Palme och dagens sossar har gemensamt, det är att de ljög och ljuger lika obehindrat. Orkar ni inte lyssna på hela 4,38 så börja vid 2,30…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “”Palme skulle känna igen hatet på sociala medier”

 1. Morgan Johansson säger ingenting om det hat och den smutskastning som socialdemokraterna själva ägnar sig åt.

  Bjälken i det ögna ögat är något som Morgan Johansson är mycket blind för.

 2. Invandrarsonen Olof Palme var mannen som påbörjade Sveriges förfall. Jag ska villigt erkänna att jag inte såg det då. Det finns många orsaker till det men den främsta är att ”tredje statsmakten” inte fullgjorde sitt uppdrag då som nu och vi hade varken Internet eller Pettersson då. Jodå de fanns men inte allmänt kända vid tiden för Palmes frånfälle.

  Är det då Palmes fel att Sverige översvämmas av mörkermän? Ja och nej. I efterdyningarna efter Juholt fick vi genom en senior journalist insikt i sossarnas politby.., f’låt, verkställande utskott. Där framgick det att Palme hade stora problem med de yngre kvinnorna i näbbstövlar och filistéenschalar. Anna-Greta var en av dem men inte den enda. De är alltså de yngre kvinnorna som orsakat konungarikets förfall men ansvaret är Palmes som regeringschef. Han kunde helt enkelt inte tygla dem.

  Det är hög tid att tvätta de smutsiga bykarna. Boforsaffären, Geijeraffären, STASI-spionerna, Tsunamin tillhör de mörka fläckarna inSveriges historia och skulle behöva utsättas för ljuset. Samtliga SAP-märkta.

   1. Olof Palme var intellektuellt snabbfotad. Han saknade dock erfarenhet. Utbildad men inte bildad. Rent av kanske den första politiska broilern. Arketypen för nutidens politiker. Hans ”Politik är att vilja” är numera ersatt av ”Politik är att känna”.

 3. Han var före sin tid, inte rädd för att vara otrevlig, ungefär som nätet nu svämmar över med.
  Motståndare är idioter, ljuger och ännu värre.
  Partierna representerar förstås ett intresse och det bör man respektera tex företagare har ett intresse, löntagare ett och arbetslösa och andra som är lite utanför och rädda att drabba ekonomiskt. Sen har vi olika religiösa riktningar som kämpar för sitt. Det får man respektera.

  1. Tyckert du på något sätt att den sittande regeringen är
   trevligare i tonen? Med tanke på vad dom vräker ur sig
   mot Jimmie Åkesson?

   Palme före sin tid ? Tja det ska kanske ställas mot att
   den nuvarande verkar vara långt efter sin tid?

   1. Jag tycker att Sverige har spårat ur, sånt otrevligt och oartigt och respektlöst det har blivit. Regering samtliga partier och inte minst vanligt folk, alla skall spy sin galla överallt. Nätet är fullt av folk som utnämner vem som helst till idiot och psykfall. Det var bättre för aldrig hörde jag mina föräldrar och far och morföräldrar, morbröder och farbröder kalla folk för idiot och ännu värre när de läste tidningen.

  2. Palme var en otäck människa,och som en sådan väl kvalificerad för
   den gudomliga vedergällningen,Nemisis Devina.

 4. Hade Palme levt idag så hade han bett Löfven, Morgan, Hultqvist, Strandhäll med flera sossar att hyfsa språket eller avgå.

 5. Är det inte bättre att bara glömma palme. Det tar liksom aldrig slut. Han dog för 35 år sedan. Dags att gå vidare. Han representerar början på Sveriges förfall.

 6. När vanligt folk får veta att någon ogillar dem, är normala reflexen att försöka ta reda på orsak och ifall något kan förändras.
  När politiker får veta att de är ogillade, tolkar de direkt detta som hat.
  Att ständigt tolka välgrundat ogillande som hat, blir till slut lätt en självuppfyllelse.

  1. Det beror nog i första hand på att de tror att de är de perfektaste och smartaste människorna i värden.

 7. Hur gick det för Centerpartiets pedofili nyhet…Centerpartiet är väl kvar…trots allt det sjuka 🤮

  De lever väl och frodas, medans barnen får men för livet..FY FAN 😡

 8. Tråkigt att någon behöver bli mördad p,g,a sin politiska gärning, men i det fallet var det synd att inte fler gelikar behandlades på samma sätt den mannen !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: