Statsministern om SD: ”ett arbetarfientligt högerparti sprunget ur vit makt-rörelsen”

PROPAGANDA. Statsminister Stefan Löfven (S) går till attack på Moderatledarens Ulf Kristerssons inviter till Sverigedemokraterna i ett långt Facebook-inlägg. Statsministern säger att Ulf Kristersson och Moderaterna är villiga att göra sig ”helt beroende” av SD. Ett parti Stefan Löfven säger är öppna med ”sin extrema politik”.

”Det blir en regering som prioriterar sänkta skatter framför välfärden, som står på välfärdsföretagens sida, som attackerar fackföreningsrörelsen och som vill försämra vanligt folks trygghet på jobbet. Det är naturligt att ett sådant regeringsalternativ granskas” skriver Löfven.

Stefan Löfven (S) skriver att Moderaterna är villiga att göra sig beroende av av ”ett arbetarfientligt högerparti sprunget ur vit makt-rörelsen” och ”Sverigedemokraterna kommer inte att bli passiva röstboskap åt Ulf Kristersson”.

-Pettersson noterar att Löfven och socialdemokraterna inte är intresserade av att debattera eller presentera sin egen politik och det kan jag förstå. Sedan undrar jag hur Löfven kan kalla SD:s politik extrem…

Socialdemokraterna kallar SD extrema

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

40 thoughts on “Statsministern om SD: ”ett arbetarfientligt högerparti sprunget ur vit makt-rörelsen”

 1. SD . Arbetarfientligt.
  Soc. dem kastar ut SD medlemmar och representanter från sina tjänster från facket.
  Det är arbetarfientligt.

 2. Att höja skatter, lägga ner kraftverk, släcka ljuset, stänga arbetsplatser och förbjuda människorna att tala med varandra om annat än regeringens godhet är således den tidigare fackpampens idealsamhälle.

 3. Stefan L. tillämpar en gammal, välfungerande dr Goebbels doktrin:
  Varje lögn som upprepas tillräckligt ofta och tillräckligt länge blir till sanning.

 4. Han är ingen stasminister i mina ögon sett..
  Ett ursprung från Nazismen som vill bara ha makt och ta pengar från medborgarna som sliter varje dag..

 5. Följande citat understryker verkligen objektiviteten och den höga sanningshalten på Petterssons blogg: ”Sedan undrar jag hur Löfven kan kalla SD:s politik extrem”

  • Roland alla människor i Sverige är inte nazister, att tjata om det leder ingenstans.
   Och är vi nu nästan alla nazister så är väl det bra om vi nu ändå är det.

 6. Jag tror att den två gånger avfärdade s.k.statsministern ska berätta lite mer om sin egen bakgrund – fanns det inte nazistsympatier i släkten och i rörelsen? Sedan inblandningen i Tro och Solidaritet och den islamska infiltrationen av både herr och fru? ”Kasta inte sten i glashus”! Till er i oppositionsställning: Lyft fram alla deras misslyckanden och utförsäljning av Sverige!

 7. Det verkar vara ”gamla” uppgifter Löven har försetts med vad anbelangar arbetares vardag.
  Han ombedes dra på sig varselkläder samt skyddsutrustning och tillbringa en vecka intagandes fika och luncher i en arbetarbarack.
  Inte många som har uppfattningen att SD är arbetarfientliga där inte. Möjligen bara den fackligt engagerade som de andra inte litar på.

 8. ”Ett arbetarfientligt högerparti”, säger han, den högste ansvarige för den extrema politik som förstör och raserar ett helt land.

  Till medborgarnas förtvivlan och andra länders chockade förvåning.

  Förunderlig är då flykten från LO till detta parti. Flyr gör man väl FRÅN sin fiende, inte TILL?

 9. Det var värst vad valrörelsen 2022 startade tidigare, de flesta ministrar och ex-ministrar (S) har redan dragit igång, tyder på desperation.

  • Du skulle också vara desperat om du visste att din enda chans att vidmakthålla en hög levnadsstandard är att dupera tillräckligt många väljare. Nu när Nisse i Hökarängen fått upp ögonen går det inte längre att falla tillbaka på Lo eller Hyresgästföreningen. SD har väl redan nu majoritet eller åtminstone pluralitet ibland mansdominerade Lo-förbund?

 10. Undrar om han ens läser igenom vad andra med examen har skrivit för honom. Om så borde han förstå att han med sådana skrifter binder ris åt egen rygg.
  Om vi hade väljare normalbegåvade och intresserad av politik så hade han redan i förra valet varit ledare för ett 20% parti.

 11. Skall en i direkt led nerstigen från Nazismen som dessutom styr ett Socialistiskt parti som direkt samarbetade med Nazityskland under 2 världskriget påstå, det förefaller som att vår ”käre” stadsminister har någon form av kraftig funktionsvariation !!!

  • Samarbetade TILLSAMMANS med Bondeförbundet (alltså C).

   Notera att samarbetet snabbt återupptogs med Kommunistiska partiet i DDR. D v s när Stalin bildade DDR fanns det ett färdigorganiserat ”kommunistiskt” parti redo – Nationalsocialisterna – det bytte bara namn till kommunister.

   Detta samarbete under ledning av ”överlöparen” Palme ligger bakom vad som utvecklats till ”det svenska tillståndet”.

 12. Han sover nog dåligt nu. Drömmer mardrömmar om att SD är i regeringen och vaknar kallsvettig. Ju mer han gapar desto fler röster får SD. Duktig IDIOT. 😄😄👍👍

  • Ja verkligen, åtminstone det sista ordet, för det är länge sen
   det kom något vettigt från honom, bara tomma skällsord.

  • Absolut…Stefan Löfven är klart SDS bästa valarbetare…får hoppas att stolpskottet öppnar munnen mycket nu framöver…Tack för att Socialdemokraterna har en sån här värdelös s.k. ledare….SD applåderar.
   👍👍👍👍👍

 13. Sossarna är ett småföretagarfientligt bidragsparti som övergett arbetarna till förmån för en helt annan målgrupp.
  På 30-talet gällde det för sossarna att stoppa ”grymhetspropagandan och tyskfientligheten”, någonting där känns lite bekant på något sätt….
  PS: angående ”grymhetspropagandan” undrar om de hade någon ”manifestation mot tyskfientlighet” på den tiden?

 14. Den där ”vit maktrörelsen” är det alla förbannade fattigpensionärer som är vita i håret ? Eller är det alla gamlingar som bor på servicehus där det fortfarande råder besöksförbud trots vaccinering ? Skämt åsido,man blir väldigt less på att höra Herr Löfvens yra om högerspöket,nazism och ”vit makt”.Dimridåer för sina och partiets egna tillkortakommande verkar det som….Tjatgubbe är bara förnamnet.

 15. Löven yrar om denna välfärd.

  Snart 13000 döda med covid 19 i Sverige. Vi är ohotat 1:a i Norden. När detta påtalas svaras det att våra grannländer har organiserat sin omsorg (välfärd) på annat sätt än i Sverige, i övrigt har ”strategin” varit samma. Vilken vansinnig ursäkt.

  Sanningen är att våra nordiska grannar har välfärdssystem. Välfärden i Sverige har brakat i backen Löven. Sverige är ett U-land i Norden.

  Vad fan får man för pengarna?

  • Slefan Löfven jublade när Trump försvann från arenan. Här är de döda med Covid 19:

   USA: 500000 / 332000000 = 0,150 %

   Sverige: 13000 / 10000000 = 0,130 %

   Sverige är förvisso inte bäst i klassen. Inte sämst heller men nästan.

   • Du kan ju ta och jämföra Sverige med de länder vi brukar jämföra oss med.

    För övrigt är USA till 1/3 del ett u-land, där denna 1/3 del inte har sjukvård och överlever på matkuponger.
    Så kanske du ändå gör rätt i att jämföra med USA.

 16. Det låter som att Stefan Löfven beskriver sig själv förutom att han också är nästan muslim.
  I Stefan Löfvens värld är allt till salu och förhandlingsbart. Om det gällde hans egen makt och partiets så skulle en deal med Jimmie Åkesson inte vara något problem för honom.
  Stefan Löfven säljer sin egen mor som tjugoåring i bitar om det gynnar honom.

 17. Ska den säga vars parti i decennier lutat som (varit beroende av) ett socialistiskt/kommunistiskt pari med rötterna i de revolutionära bolsjevikernas blodiga mylla

 18. Blir han aldrig trött på att smutskasta?

  Hur vore det om han sopade rent framför sin egen dörr först, kavlade upp ärmarna och rensade upp i sina departement, sitt parti, granskade alla verken och la ner fifflarna, slopade regionerna, tog bort straffrabatter, stängde gränsen och utvisade alla som inte har rätt att vara här till att börja med.

  • Vi på ULANS tolkar 36 tummar ner för en undermålig statsminister.
   Det är inte acceptabelt att ha en sådan person som regeringschef.
   Tummar ner innebär att man saknar argument.
   Sprid och dela Petterssons (reblogga innebär att hela texten länkas till Petterssons webbsida för den som inte hade kunskap om det)

Kommentera