Östersunds spelarbuss attackerad med stenar utanför hotellet

RASISM. Efter matchen om Svenska cupen i fotboll mellan Östersund och Landskrona, som tillfälligt avbröts efter att en ÖFK-spelare uppfattat apljud från publik utanför arenan, kastades flera föremål mot lagets buss, skriver klubben på sin hemsida.

Vd Michael Schahine säger att det bland annat handlar om stenar som kastats. Både ledare och spelare uppges vara välbehållna och laget ska spendera natten på ett hotell med förstärkt säkerhet.

Landskronas tränare Billy Magnusson är en av flera som reagerat starkt på händelserna som ledde till att matchen bröts. – Det hör inte hemma på en fotbollsarena, säger Magnusson.

Östersund vann med 3-0 mot Landskrona BOIS

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Östersunds spelarbuss attackerad med stenar utanför hotellet

  1. Hur kan ett ”ap-ljud” få stoppa en match? låter lite sjukt!?
    Apor har en väldig massa olika ljud, allt ifrån Gorillans och Vrålapans till de små ”pippilångstump”s Herr Nilsson- kvidande tjatter. Var det kanske bara någon som (r)apade? Helt enkelt!?

  2. En person gjorde apljud, säger tv4 sport.

    Ynka en person och det blir stor Sverigenyhet, ynkligt.
    Så länge det svarta puckot bryr sig så kommer han få höra apljud resten av sitt liv och då undrar man ju varför han inte förstår det…iq apa.

Kommentera