Östersunds spelarbuss attackerad med stenar utanför hotellet


RASISM. Efter matchen om Svenska cupen i fotboll mellan Östersund och Landskrona, som tillfälligt avbröts efter att en ÖFK-spelare uppfattat apljud från publik utanför arenan, kastades flera föremål mot lagets buss, skriver klubben på sin hemsida.

Vd Michael Schahine säger att det bland annat handlar om stenar som kastats. Både ledare och spelare uppges vara välbehållna och laget ska spendera natten på ett hotell med förstärkt säkerhet.

Landskronas tränare Billy Magnusson är en av flera som reagerat starkt på händelserna som ledde till att matchen bröts. – Det hör inte hemma på en fotbollsarena, säger Magnusson.

Östersund vann med 3-0 mot Landskrona BOIS

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Östersunds spelarbuss attackerad med stenar utanför hotellet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: