”Jag vill inte bo kvar här”


TRYGGHET. När Mariam Aqall, 28, skulle köra sina barn till skolan fick hon en chock. Hennes bil – och tre andra – hade brunnit och var totalförstörda. – Jag tittade på min bil och mina ben orkade inte bära mig. Jag och mina barn började gråta, säger Mariam, rapporterar Kvällsposten.

Mariam Aqall bor i det mångkulturella paradiset Näsby i Kristianstad. I onsdags skulle Mariam skjutsa sina två barn till skolan men bilen hon fått av sin pojkvän och tre andra var totalförstörda i en anlagt brand. Ett vittne hade vid 02-tiden sett flera maskerade killar stått runt bilarna och startat bränderna, vittnet ringde polisen men bilarna gick inte att rädda.

Mariam känner en stor oro för sina barn att växa upp i området – På kvällarna kollar man runtomkring sig konstant. Jag har alltid ett samtal i gång för att känna mig trygg från parkeringen till min lägenhet. Man är till och med rädd när man ska tvätta i tvättstugan, säger hon och fortsätter: – Om jag hade hittat en annan lägenhet hade jag flyttat på en gång. Jag vill inte uppfostra mina barn här längre, säger Mariam Aqall.

Om Kristianstad på bloggen…

-Pettersson undrar vart Mariam vill flytta? Allt fler områden blir som Näsby i Kristianstad, bilar bränns överallt, folk rånas i sina hem. 12-åriga flickor skjuts till döds när de rastar hunden osv.

Jag förstår att socialdemokraterna och Stefan Löfven vill flytta fokus från samhällets problem och sakfrågorna för att i stället diskutera Sverigedemokraterna. Stefan Löfven (S) gör allt för att slippa diskutera invandringen, brottsligheten, åldringsvården, skolan, bostadsbristen, pensionerna, välfärden, biståndet med mera. Det är bättre att skylla på SD…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “”Jag vill inte bo kvar här”

 • Magnum

  Man får köpa sig fri från eländet. Har för egen del flyttat tbx t stan efter åtta år i närförort.
  Redan Solna, Hägersten och Nacka är otjänliga trakter numera. Gated communitys med vallgravar, vindbryggor och krokodiler är att rekommendera. Ett alternativ för den som kan är isoleringen i landsorten. Där finns inte jordmån för lösdrivare eller sabotörer. Fast då har man att klara sig helt för egen maskin. Den offentliga servicen blir ju mer och mer nedmonterad på landsbygden.

  Gilla

 • SVENSK

  Du har fått känna på Agendan, folket ska bytas ut och ingen ska ens vilja bo kvar här (dvs i hela ”sverige”).

  Gilla

 • sv en ska nyhetet

  Bäst är naturligtvis att lämna ”Sverige” för gott och aldrig titta på svenska ”nyheter”.

  Gilla

 • Hugo D.

  Och när problem uppstår i Sverige -vilket det tyvärr gör hela tiden- då skall alltid utlänningar intervjuas för att ge sken av att dom är offren och vi svenskar är dom skyldiga!
  Så agerar folkförrädare och 99% av den svenska mediakåren hör till den gruppen.

  Gilla

 • kurt

  Flytta tillbaka till tryggheten

  Gilla

 • Örjan

  Denna eländiga Sosseregering är något av det ynkligaste man kan skåda. 12500 döda mer än Danmark Norge och Finland har tillsammans! Regeringen är vidare ansvarig för denna brutala kriminalitet som vi ser, massor skjuts ihjäl, regeringen står med armarna i kors och gör ingenting.

  Men nu är det synd om att personal på folkhälsomyndigjeten utsatts för hot och behöver poliskydd! Givetvis får dömdes illa kvickt, vi andra då som är ute i samhället och riskerar utsättas för våld kanvi lyfta på luren och be om poliskydd!?? Jag skulle inte tro det, vem bär ansvaret för 12.000 tusen döda tack vare en valhänt hantering? Regeringen, folkhälsomyndigheten?

  Jag skulle föreslå att alla äldreboenden får poliskydd mot dem som förorsakat massdöden bland äldre, och dom ska vara experter!!?? Nej förtroendet är borta, när ska Regeringen och folkhälsomyndighetens personal börja visa resultat och inte bara prata, men det är klart vemnryr sig omvad dom säger.

  Gilla

 • Stenbock

  Frågan är var hon skall flytta med sina barn ?
  Det finns inte längre några säkra platser kvar i Abzurdistan. Kanske som några skriver bättre att flytta tillbaka till sitt hemland ?
  Sedan skall vi veta att bland denna miljon som våldgästar oss,finns även en del hyggliga o. duktiga människor.

  Gilla

  • Peter

   Ja visst finns det hyggliga individer också men det ger dom inte rätten att bosätta sig här.

   Kan dom inte skapa något bra och vettigt i sina hemländer så hur ska dom göra det i något annat land?

   Bara fega individer flyr sina problem och iom det kommer dom inget längre i livet.

   Nu till det sista. Dom helt rasligt främmande oss nordbor så det borde redan vara fullt begripligt bara där att inget kommer fungera.

   Gilla

 • Peter

  Om inte hon och hennes gelikar satt sin fot i detta land har inte problemet existerat.

  Gilla

 • villervalle03

  Det oacceptabelt, men orsaken är SD som är rasistiskt. Med mer röster på S, så fixar vi det efter nästa valomgång, hälsar Stefan. Bilförsäkringarna stiger än mer, Vi betalar flera gånger dessa pensionsräddare, både med skatt och försäkringshöjningar.

  Gilla

 • Sea Gull

  90% av regeringens politik består i att avgöra vem som ska få skulden🤔

  Gilla

 • Argus

  ”Jag vill inte uppfostra mina barn här längre, säger Mariam Aqall”

  Kanske borde Mariam Aqall välja det land som hon har födslorätt till?

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Enligt uppgifter så står hon inte som ägare till någon bil. Kan det vara så att gubben har obetalda räkningar?

  Gilla

  • Rädd

   Bilbrännara måste stoppas liksom alla människor som tror att de står över lagen.
   Vittnesskydd kan behövas så att folk vågar vittna mot förövare.

   Gilla

 • rustibus46

  Lika bra att vänja sig. Buset härjar fritt.
  Myndigheterna koncentrerar sig på
  att göra livet svårt f de skötsamma.
  Arma land

  Gilla

 • Michael Pettersson

  Att någonsin få höra något alls från någon ägare till en utbränd bil är extremt sällsynt. Det är som om det förtigs att det finns offer så gör det inte så mycket eldas bilar av och till.

  Gilla

 • Maja 2

  Stort när arabiskans bil blir bränd. Synd om henne, dock inte första gången när det sker i Sverige.
  Har aldrig sett Åke eller Lena på bilden i samma situation.
  Nej .jag är inte bitter, men begriper inte varför detta är större än andra bränder.

  Gilla

 • Anders

  Ring den store ledaren och be om en förklaring .

  Gilla

  • eugenecork

   den store klåparn oskyldig, som alla andra 5:5 or…det är majoriteten av UNIVERSUMS MEST KORKADE FOLK som styr och bäddar här I ABZURDIEN…de bäddar fan så dåligt, de e orsaken till vi hare som vi haret
   …vassego, spotta å skölj !

   Gilla

  • Maja 2

   Studerande, ensamstående med 2 barn. Jag antar att hon får massor med bidrag, kanske rent av en gratis utbildning så mina sympatier går inte till henne.
   Finns många som inte ens har råd med en bil.

   Som en flyktingfamilj som har bott i 5 år i Vasastan i Stockholm och nu när kontraktet är slut, kan de inte flytta för de trivs så bra i Vasastan. Vem fan skulle inte vilja bo där. Stockholms bästa stadsdel. De får väl göra son andra .Köpa sig en bostad där .En tvåa kostar nästan 10 miljoner så jag antar att de båda arbetar i dubbla skift.
   Fortsättningen följer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: