Globaltklimatuppvärmnings problem i USA

VÄDER. Fem personer har dött och miljontals hushåll lämnats strömlösa efter att kraftiga vinterstormar och extremkyla dragit in över södra USA, rapporterar Sky News med flera medier.

I Texas har temperaturer ner till –22 grader uppmätts, och president Joe Biden har utlyst ett nödläge för att kunna skicka federala resurser till delstaten.

Kylan har också överbelastat elnätet, och tvingar elleverantörer att stänga av och sätta på elen enligt ett roterande schema för att ransonera med resurserna. Det finns ingen prognos för när problemen i 13 delstater kommer vara över.

Att detta ovanliga väder beror på den globala uppvärmningen är aldeles säkert, det har Greta sagt, å då är det så!

5 thoughts on “Globaltklimatuppvärmnings problem i USA

  1. 5 cm. snö, lite vind och kyla och sydstaterna går på knäna. Deras rapportering låter som en kopia av svenska TV4, ryssvintrar o ishavskyla.

    Inget nytt under solen….såså cirkulera.

  2. Det här sa Bidén inget om innan valet. Det gjorde han väl iofs inte om nåt annat ”vallöfte” han redan genomfört heller.

  3. Greta får det säkert att bli hennes förtjänst ” se här vad mycket mitt ihärdiga arbete redan har betytt för klimatet.”
    Och alla världens ledare inklusive lille Steffe applåderar.

  4. Om vi nu plötsligt skulle få en ny istid så kommer den att skyllas på den globala uppvärmningen.

  5. Allt beror på att Trump blev utfryst från Vita Huset. Hade Trump suttit kvar hade han beordrat ALLA flyg i luftren för att värma upp atmosfären.
    Svenska media kommer att skylla på Trump när en ny köldknäpp kommer i mars. Enligt säkra källor beror dessa köldknäppar på den globala välfärdsimmigrationen vilken orsakat att jordaxeln preciderar med accelererande hastighet. Energiministern har redan observerat fenomenet. Han Ygeman och regeringen kommer att beordra nödläge när elnäätet kraschar på grund spänningfrekvensregulatorn på Rosenbad blivit överbelastad på grund av den högra blåa strömmen utanför i Strömmen.
    Förberer Eder alla genom att äta upp allt fyst i boxarna eftersom den socialdemokrstiska kollapsen kommer att bli långvarig. Det krypterade ordet att deras, socialdemokraternas, sista kamp är över är *
    D-i-R-T-s. Tänk på att en Svensk Tiger

    P.S. Köldknäppen kommer vecka tretton. Glöm inte den blågula nätbrynjan som skyddar mot hot. Observera näthat fungerar inte på grund av rådande energibrist. O-pkister, de (VI) som beskylls vara fula, stygga och inte goda har säkrat kommunikationerna genom att färga alla fredsduvor gulblåa eftersom den vira färgen inte synns i det kommande snöovädret.
    STANDBY (var redo/gör inge)

Kommentera