Dagens12 responses to “Dagens

 • Billy Boy

  Coronavirus Update
  Winter storm disrupts COVID-19 vaccine program as snow and ice force sites to temporarily close.
  Published: Feb. 16, 2021

  Översättning av rubriken till svenska:

  Coronavirus uppdatering
  Vinterstorm stör COVID-19-vaccinprogrammet när snö- och is tvingar platser att tillfälligt stänga.
  Publicerad: 16 februari 2021

  Läs mer och se bild på bilister som fastnat i snökaoset i Austin, Texas, USA:

  https://www.marketwatch.com/story/winter-storm-disrupts-covid-19-vaccine-program-as-snow-and-ice-force-sites-to-temporarily-close-11613490400?mod=home-page

  Gilla

 • Lisa.

  Men vi måste ju ha CO2 om det skall växa någon gröda.

  Gilla

 • Kungen

  Löjets skimmer ligger över lillgreta. Man hör inget från henne nu när det är köldrekord på många ställen. Konstigt va… 😄😄😄😄😄😅

  Gilla

 • villervalle03

  Det är med alarmisterna samma som med Jehovas vittnen. Hur många gånger som helst de haft fel med datum för jordens undergång, så tror de likafullt. Även om kölden skulle öka så medelhavet frös till is, så skulle alarmisterna, ha en förklaring till att det är den globala uppvärmningen som orsakar det. Alla blir saliga på sin tro, som hela klimatcirkusen handlar om. Oligark industrin måste ännu få mera av våra skattepengar till att motverka nåt som inte finns. Slåss mot väderkvarnar som Don Quijote gjorde, var vettigare än sätta upp vädersnurror, som vi betalar, både med pengar och förstörd miljö. Idag skulle han ha fullt upp.

  Gilla

 • Tony

  Men det är svårt att övertyga en sekt, som har en lära
  inprogrammerad mellan ögonen!

  Gilla

 • Billy Boy

  Greta med sina klimatalarmister, inkl. IPCC-panelen och alla hysteriska och osakliga politiker m fl borde lyfta blicken och flytta uppmärksamheten en aning så skulle de upptäcka att det finns oändligt många fler outforskade faktorer än koldioxid (CO2) i atmosfären, vilka sannolikt i hög grad påverkar både vädret och klimatet här på vår jord.

  Från SMHI:

  Avståndet mellan jorden och solen (Publicerades 2 januari 2014 Uppdaterades 2 juli 2019)

  Delcitat

  Jordens avstånd från solen varierar under året. I början av januari befinner sig jorden som närmast solen (perihelium). I början av juli är avståndet som störst (aphelium). Avståndet har dock liten betydelse för våra årstider, utan dessa styrs av jordaxelns lutning.

  Varje år kring den 5 juli befinner sig jorden som allra längst bort från solen. Jordens bana runt solen är inte helt rund utan svagt elliptisk. Solen ligger inte i centrum utan lite vid sidan av, i en av ellipsens brännpunkter. Detta innebär att jordens avstånd från solen varierar under året.

  Vi befinner oss som närmast solen (perihelium) i början av januari och som längst bort i början av juli (aphelium). Skillnaden i avstånd, i jämförelse med jordens medelavstånd från solen, är drygt 1,5 procent. Detta gör att den energi som når jorden från solen varierar med cirka 3,5 procent från medelvärdet. Detta eftersom energin avtar med kvadraten på avståndet.

  Bildkälla: SMHI

  Slut delcitat

  Läs mer på länken nedan till SMHI:

  https://www.smhi.se/kunskapsbanken/avstandet-mellan-jorden-och-solen-1.22871

  Gilla

 • Olof.p

  Stackars Greta. Hon är bara ett barn som blir utnyttjad av dom dunkla marknadskrafterna.

  Gilla

 • Majbjörn

  Tack Petterson.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: