Klarspråk om ”klimatkatastrofen”Godfrey Bloom, en klartänkt och frispråkig politiker, mest känd för att, som skämt, säga det man tänker, men inte får säga offentligt. LÄNK TWITTER


4 responses to “Klarspråk om ”klimatkatastrofen”

 • Ulf

  Det säger ju allt om den sk ”klimatkrisen” när man aldrig ser en debatt i tv mellan klimatalarmisterna och klimatrealisterna. Orsaken är ju att klimatalarmisterna har ju inga bevis utan bara påståenden som inte tål en närmare granskning.

  Gilla

  • XtreMeshman

   Man kan endast vara legitim forskare om man håller käften till det att bevis presenterats. För emot diskussioner på lösa grunder förs typiskt av personer med egen nyttig agenda.

   Gilla

 • centurion

  Hur förtrycker man sina undersåtar – De redan hårt beskattade tjänstehjon som bekostar överhetens extravaganta utsvävningar och kaxiga betéende ?
  Jo, man angriper de områden där den naiva blödigheten framstår som mest. Där man kan skuldbelägga vanligt folk för deras oansvariga livsföring. Klimatet är då den givna medicinen för att få folk att på nytt öppna sina tomma fickor och gladeligen flytta över sina sista slantar till de kapitalhungrande makthavarna. Makten och girigheten står ju över allt förnuft och tillvägagångssättet är av underordnad betydelse. Man behövde sålunda ett trovärdigt svepskäl för att lyckas med sin kupp. Metoden för att uppnå sina syften kunde ju lika gärna ha varit något helt annorlunda, men just ”klimat-hotet” är ju lättköpt propaganda. Bondfångeri kallade man förr denna typ av fabricerade påståenden. Går vi än längre tillbaka i tiden, så offrade man till gudarna sina dyraste ägodelar i tron att de skulle vara nådiga…………VARFÖR LÄR VI OSS ALDRIG ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: