Abbe ”Blattelito” Alsaadi ligger illa till…

VÅLDSVÅGEN. En känd influencer, Abbe ”Blattelito” Alsaadi, visas i vad som framstår som en kidnappningssituation på bilder som nu sprids på stora sociala medier. Polisen i tre stora regioner – där mannen ofta befinner sig – har dock ingen information om någon misstänkt kidnappning, skriver Expressen.

Abbe ”Blattelito” Alsaadi dömdes av tingsrätten för mord på sin före detta flickvän men friades senare av hovrätten. Han dömdes dock till fängelse i 3 år och sex månader för att bland annat ha torterat andra tidigare flickvänner.

Är bilderna på Instagram äkta så ligger Abbe ”Blattelito” Alsaadi illa till. Blattelito dömdes av tingsrätten till 18 års fängelse för mord på sin före detta flickvän men friades senare av hovrätten.

Abbe “Blattelito” Alsaadi var den omtalade influensern på Snapchat som publicerade magstarka stories innehållande sex, vapen, misshandel, droger och annat olagligt. Det var i juli 2019 som tingsrätten dömde Alsaadi till 18 års fängelse för mordet på sin tidigare flickvän. I anklagelserna stod det att han ska ha tagit hennes liv genom att injicera henne med en dödlig dos av det narkotikaklassade läkemedlet tramadol. Kvinnans 3-åriga dotter befann sig i lägenheten när händelsen ska ha inträffat.

Abbe överklagade domen och som advokat hade han Leif Silbersky. Det hela slutade med att Abbe friades från mord men fälldes på en rad andra punkter. Bland annat grov kvinnofridskränkning, misshandel och grovt vapenbrott.

Kvinnofridskränkningen gäller den exflickvän som han frikändes från att ha mördat. Före sin död slog hon larm till både polisen och vänner om ’Blattelitos’ våldsamma beteende, berättar ex-flickvännens mamma i programmet ”I huvudet på en gärningsman”

Natten till idag lade någon upp bilder på ett instagramkonto, därefter har personen inte skrivit något på sociala medier. Under lördagen börjades därefter bilder spridas på större konton på sociala medier på hur influencern till synes hålls mot sin vilja.

Bilderna visar hur en annan person med svarta handskar håller runt influencerns huvud. Influencern är blodig i ansiktet och över kroppen. Hans tröja har förstörts och hänger på armarna och personen med de svarta handskarna tvingar influencern att titta in i kameran.

-Pettersson säger att om bilderna är äkta så ligger herr Alsaadi illa till…

UPPDATERAT: Fria Tider rapporterar att Abbe ”Blattelito” Alsaadi är släppt, han blev kidnappad och torterad av ett gäng ”småkids” som bland annat kopplade honom till ett bilbatteri. Det säger han själv i en video. Kidnappningen handlade om pengar.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Abbe ”Blattelito” Alsaadi ligger illa till…

 1. Tror tyvärr att det är arrangerat, dvs en bluff. Om inte så har en skithög som vanligt kommit lindrigt undan.

  • Den som gav tummen ner kan tydligen inte översätta engelska ”hoax” som jag översatte till ”bluff”

   Ilitterära personer utan kunskap bör inte göra sig besväret att kommentera negativt, eller har Du varit frånvarande i skolan och inte lärt Dig vare sig svenska eller engelska… ???

   • När det gäller interpunktering och konjunktioner verkar du själv inte ha varit särskilt närvarande i skolan, av ditt korta lilla opus här att döma. Pinsamt!

 2. Nu påstår Blattelito att han lyckats fly från ”amatörerna” så hela saken ser def ut att vara arrangerat för att få sympatier från PK isterna

 3. Typiskt dom när Leif Silbersky.är inblandad. Då vågar ingen säga emot gurun utan följer hans uttalande som sanning. Rättsröta i högsta klass.

 4. Detta är uppenbarligen en arrangerad tillställning för att blatten skall få fler ”likes” på fake-book.

  Rådbråkning vore svårare att simulera.

 5. Så, nu börjar det, i och med att vi inte har ett fungerande rättssystem så kommer fler och flera ta lagen i egna händer och utkräva rättvisa.

 6. Varför måste hela landet och dess befolkning drabbas av såssarnas importerade valfläsk ? Val-FLÄSK, ja. Undras vad muhammed anser om att ha tilldelats det epitetet ?

 7. Först importerar de slödder och kriminella. Sedan ser de till att allmänheten inte får reda på det. Ingen människa vid sina sinnes fulla bruk skulle ens ta i slöddret med tång om de hade fått information om vad och vilka de är.

Kommentera