Polisens uppmaning: Bär inte märkeskläder


BROTTSLIGHET. -Pettersson undrar om inte politiker, journalister och poliser begripit någonting. De kriminellas behov av pengar och att framstå som framgångsrika är konstant. Gör man det svårt att råna banker och värdetransporter så skaffas pengar på annat sätt. Slutar ungdomarna att bära dyra kläder blir de eller andra rånade på något annat.

Politiker och poliser måste inse att samhället ska inte behöva anpassa sig efter de kriminella det flyttar bara brottsligheten till ett annat område.

Prioriteringen måste vara att minska antalet kriminella. Släpp inte in i landet, utvisa eller lås in. Svensk polis klarar svenska kriminella men inte Mellanösterns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Polisens uppmaning: Bär inte märkeskläder

 • Kristina k

  Fast inte kan väl polisen vara så ofantligt korkade och naiva att de ”tror” det kriminella smutset rånar folk för att de har märkeskläder. Snacka om att ljuga och vilseleda befolkningen.

  Gilla

 • ponnsan62

  Hej poliser vilka märken ska vi ha…
  Säljer ni kläder på polis stationen så man kan känna sig trygg..
  Ni är fan i mig sjuka…åk till påskön

  Gilla

 • Niklas R

  Folkets uppmaning: Grip de kriminella och släng in dem häktena så kan de inte störa vanligt folk.

  Gilla

 • fjölet

  Vi skall tydligtvis lämna in , om vi äger dyrbara kläder och smycken till banken så vi inte blir av med dem som allt annat som stöldbegärligt, vilket typ även en gravurna så detta inte stjäls.
  När det väl hamnat på banken så tar nu staten och kapital skattar detta också för att få in pengar till de ”svaga” i samhället som alltså är samma som tjuven.
  Tjuven kan också då jämnställas med Herr Löfven

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  Vi skall alltså klä oss i gamla kläder vi kan inte ha smycken eller dyrare klockor våra unga rånas på Datorer till och från skolan samt jackor vi kan inte dammsuga vissa tider vi skall äta kall mat för strömmen inte räcker till
  om denna Regeringen kommer sitta kvar nästa val vet jag inte vad jag gör jag undrar i mitt stille sinne vem som vill ha detta samhälle?? Vi går ju kräftgång och är snart nere på 1800 talsnivå känns det som

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Banker och butiker har ju inga kontanter längre Rånen har förflyttats till den privata sfären såsom hemmet, bilen och nät/telebedragare. Förutom detta så drabbas du som skattebetalare genom vår gemensamma egendom som förstörs eller stjäls. Dina försäkringspremier höjs beroende på ort och bostadsområde du bor inom. Vinsten för Svenska befolkningen borde bli enorm om någon vågade sätta ner foten och utvisa dessa parasiter som inte tillför något till landet.

  Gilla

 • Stenbock

  Visste ni när ”modet” att gå klädd som en luffare,infördes i Sverige ?
  Det var när Palme o Co gick ut på gatorna och demonstrerade för Vietnam.Folk uppmanades då att solidarisera sig med kommunisterna borta i Indokina.
  Detta i sin tur tog död på bl.a. Algots i Borås m.fl. svenska tillverkare,eftersom det nu blev inne i finare kretsar,att gå kring med hål på knäna,och i ändan på byxan !! Skjorta m. slips blev helt ute,när folk började gå kring i gamla slitna ylletröjor.(gärna smutsiga)..
  Nog är världen underlig !

  Gilla

 • Robert

  Jag ska bara bära dyra märkeskläder i fortsättningen o uppmana alla jag känner att göra detsamma.

  Gilla

 • Stenbock

  Då får Stenbock passa upp så de inte rånar mig,på min keps…Det står nämligen något på utrikiska i den ”Pure Wolle” !
  Stenbock har ingen aning om vem han är….Kanske inge känd designer ?

  Gilla

 • Robert

  Var är baseboll ligan när man behöver dem?
  Tycker det är komiskt att novus hade invandring och brottslighet som samma punkt i senaste undersökningen? Är inte det rasistiskt att påstå att de ekonomiska turisterna är brottsliga? Vi är ju alla lika enligt vissa.

  Gilla

 • Ygemanagement

  Nästa steg är att man blir åtalad för brotts provokation om man är snyggt klädd på offentlig plats! Ska leta upp några gamla potatis säckar så man går säker.

  Gilla

 • Yngve Lindman

  Åtala alla nu levande som på ett eller annat sätt medverkat till massinvandringen och mångkulturen i Sverige! Sätt också en informationstext på Palmes grav där det framgår att här vilar landets genom tiderna största folkförrädare. Han är roten till dagens mångkulturella helvete, han var roten till det onda!
  Det var med han helvetet började!

  Gilla

 • Tony

  Men är ändå förvånad över att polisen sprider något så förb.
  korkat uppmaning? Det påstås att vi lever i ett fritt land, där
  man själv avgör hur vi ser ut och hur vi klär oss, men detta
  stämmer inter, här är det importerade Neandertalare som ska
  avgöra hur vi ser ut. Sverige blir mer o mer fantastiskt idiotiskt
  för varje dag!

  Gilla

 • Kent

  Pettersson har 100% rätt mer och bättre lås, banker utan pengar inga värdesaker när man går ut, klä dig i lump, gå inte på fel platser vid fel tillfälle/tider. Kommer inte att hjälpa. De kriminella hittar alltid nya vägar.
  Det enda som hjälper är utvisning för alla där det är möjligt alla andra lång inlåsning i norra inre Norrland med gruvarbete.

  Gilla

 • Lagerstedt

  Det blir nog inga större problem att följa polisen uppmaning att inte bära märkeskläder, snart har man -p.g.a. massinvandringen- inte råd med några kläder alls!.

  Gilla

 • Kristina von heland

  Sverige lever nu upp till failed state. Staten bryter kontraktet med medborgarens grundläggande rätt;att försvara deras rätt till inre och yttre fred. Man bollar över problemet såsom vid våldtäkter. Vad hade du på dig?sa du något?tittade du på dem? Vilka är märkeskläder,kommer listor på detta?har du provocerar dem att sno slå och förnedra?utredningen blir att du ska ha tur för att du bara blev av med väskan och inte blev våldtagen. Därför ingen utredning. Det blir mellan dig och försäkringsbolaget. Staten duckar,i detta fall polisen

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Är det inte bättre att anställa riktiga poliser istället, alla dom med genus / värdegrund och liknande i CV:t kan få sparken med omedelbar verkan. Samhället behöver inga knäböjande poliser som delar ut bullar och saft, det har visat sig att den inriktningen inte har fungerat riktigt

  Sen ska medborgarskapet bara vara en lånesak som bör vårdas ömt, gör något dumt och lånetiden är borta för alltid i detta landet. Så fort dom har gjort bort sig ska dom ut ur landet, och det ska vara till det landet dom säger sig komma ifrån

  Gilla

 • G Nordström

  Det visar bara på hur degraderad polisen och för övrigt hela samhället är.
  Folk sover vidare och hoppas på jag vet inte vad.

  Gilla

 • Kungen

  Bär inte märkeskläder, dammsug inte, värm inte maten, gå inte ut på kvällarna…….
  VAD FAN ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA TRAMS. VI MÅSTE FÅ EN NY REGERING SOM KAN FÅ ORDNING PÅ LANDET INNAN VI BLIR ETT U- LAND MED INBÖRDESKRIG

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Polisen uppmanar till anpassning till det nya spännande mångkulturella Sverige i flera olika situationer, t ex …

  Polisen varnar kvinnor i Östersund för att gå ut ensamma

  Nu går polisen ut och varnar kvinnor från att röra sig ensamma i stan.
  – Vi har sett ett oroväckande trendbrott, säger Stephen Jerand, polisområdeschef. (Publicerades den 7:e mars 2016)

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/polisen-varnar-kvinnor-i-ostersund-for-att-ga-ut

  Val av ”passande” klädsel gäller även för kvinnorna.

  Gilla

 • Nulle.

  Jag har alltid en gammal Ericsson att erbjuda nysvenskarna, och en 500-ring i ena skon, samtidigt som jag klär mig som en uteliggare.
  Då väljer de hellre offer med guldkedja runt halsen och Rolexklocka.
  Arma fattig-Sverige.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: