Jimmie Åkesson förklarar

INRIKES. Sverigedemokraternas partiledare är väldigt klar, tydlig och kort. SD:s utgångspunkt är Sveriges och svenska folkets bästa. Vem SD förhandlar och samarbetar med för att föra landet i rätt riktning är sekundärt. Det har hänt att SD i riksdagen gjort gemensam sak med både C och V.

-Pettersson säger att det är skillnad på politiker och politiker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “Jimmie Åkesson förklarar

 1. SD är inte rasister, men de tycker illa om brottslingar, av alla kulörer.
  Det var sossar och centerpartister som gav sig på judarna.

 2. Men fröken Lööf skulle ju inte samarbeta med sossarna heller. Hon skulle hellre äta upp sin sko… Jag har fortfarande inte sett henne äta någon sko men samarbeta med sossarna gör de. Så hennes ord är inget att tro på. Om SD skulle få tillräckligt höga röstsiffror i framtiden så kommer hon att vända kappan igen. Undrar om hon någonsin kommer äta den där skon?😉

  • Swebbteve har ibland konspirationsteorier, en absurd var tanken på att Palme fick Aids och gömmdes av partiet. Så den kanalen kan man inte lita på, även Lars Bern tillåts saluför teorier och spekulationer om nästan allt från komplicerade medicinska frågor till vattennivån på avlägsna öar.

 3. Sitter Sverigedemokraterna i Regeringen Andersson?

  Dom har har tydligt talat om vilken politik dom
  vill föra, och håller fast vid den, dom har haft 7 andra
  partier som röstat emot alla deras förslag, även dom
  gånger dom tyckt SD haft rätt, men det går inte att
  erkänna, sen kommer liknande förslag från dom som
  röstat emot SD. Dom andra partierna vet att SD har
  haft rätt i det mesta dom säger, därför är dom farliga
  för dom andra partierna!

  Det är bara till att lyssna till bjäbban Annie Lööf
  som själv kommer från ett parti med unkna rötter,
  som beskyller SD för att ha nazistiska rötter?

  Den som sa de va de!

 4. Det kvittar om Åkesson säger detta till galna rödskrikan tusentals gånger, hon kommer aldrig att fatta något ändå.

 5. Hatpandemin vänder sig kontinuerligt mot SD och dess rötter.

  Varför inte titta på frukten i stället? Ett fruktträd som ger avkastning har inga problem med sina rötter!

  Ska jag köpa ett fruktträd vill jag troligtvis veta hur lång tid det tar innan det bär frukt. Förväntad årlig skörd och kanske motståndskraft mot sjukdomar.

  Inte tröttar jag ut säljaren med frågor om dess rötter!

  I sjuklövern har de mest högljudda riktigt ruttna såna.

  Och ska man titta på frukten, ja, vilken frukt har herr Löfvén levererat eller
  frk Lööf?

  Är den överhuvudtaget ätbar?

 6. Jimmie du är bäst…
  Sen en fråga till han som åkte till Kanaiaöarna..Hur många pedofiler finns i riksdagen..
  Fem eller mer.kanske över sjugo…vad veg jag ser
  Skumt ut

 7. Han är bra Åkesson. Men mot Hultqvist gled han likt en sosse politiker undan på att svara om han tyckte att judar och samer inte var Svenskar

  • Inte ens samerna säger att de är svenskar, de är samer och svenskar kan inte bli samer enligt deras egna bestämmelser.
   Utöver det har Sverigedemokraterna en öppen svenskhet vilket innebär att alla som anammar vår kultur och språk kan se sig själv som svensk.

   Frågan är mer intressant på hur sossarna ser på samer, är de svenskar eller är de samer. Är de svenskar, varför ska de då särbehandlas i lag?

   • Ditt inlägg är inte ett svar på Jan kommentar. Hans kommentar gäller det faktum att Jimmie Åkesson gled undan och undvek att svara. Det är bara Björn Söder som vågar framföra fakta och säga sanningar.

  • Läs här om försvarsminister Peter Hultqvists skrämmande okunnighet och inte ens kände till det mest elementära beträffande hur samerna själva vill ha det.

   Björn Söder (SD) har försökt förklara förhållandet både i Sveriges riksdag och i media, men sossarna m fl har fortfarande efter flera år inte lyckats begripa de faktiska omständigheterna. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) är ännu en i raden av de som fortfarande inte fattat någonting i denna fråga.

   Mer info finns på denna länk …

   https://petterssonsblogg.se/2021/02/10/jimmie-akesson-om-forsvarsministern-grisattack/comment-page-1/#comment-864860

   … och även på länken nedan:

   Samiske folkrättsjuristen Mattias Åhrén och Björn Söder (SD).

   Mattias Åhrén: Samer är inte svenskar. Publicerad den 16:e december 2014.

   Samer är inte svenskar, säger samiske folkrättsjuristen Mattias Åhrén och menar att SD:s Björn Söder i sak har rätt. Det är ju därför vi har ett Sameting och rätt till utbildning på samiska, säger Mattias Åhrén.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/mattias-ahren-samer-ar-inte-svenskar

   Det borde försvarsminister Peter Hultqvist ha känt till för länge sedan och inte dragit upp frågan i debatten. Hultqvist gjorde bort sig rejält bara genom att kritisera Åkesson och SD för någon form av diskriminering mot judar och samer som de facto inte ens existerar.

   • Enligt sossarna och andra aktivistpartier så beror det på vem som frågar. Allt går ut på att använda samerna i debatten som slagträn, vilket dom tydligen är ok med, annars hade dom väl knäppt S m.fl. på näsan. Spelet går vidare.

 8. Åkesson är den enda partiledaren som vill gott till folket.Resten är som vindflöjlar.Dom går dit dom får mest fördelar.Folket är bara bakgrundskuliss som ska hållas på mattan och ljugas fulla.

 9. Åkesson är för osynlig. S dabbar sig gång på gång, men Åkesson tiger. Korruptionen med vaccin, uttalad strategi att låta gamla få dö på hemmet istället för vård osv osv. Vart har Åkesson tagit vägen? Han måste ut med motståndarnas syn på saker och jämföra dessa med hur hn tänker lösa problemen.
  ——————
  April 2020
  I region Västernorrland har 15 personer avlidit i covid-19, 10 av de personerna har avlidit på äldreboenden och aldrig vårdats på sjukhus trots att det inte saknas platser. En medveten strategi, enligt smittskyddsläkaren Hans Boman.
  —————-

 10. Åkesson är den enda vuxna partiledaren. Dom andra 7 är kvar i sandlådan. Dom har nog blöjor fortfarande och napp kanske….

 11. Det är ju detta att dom flesta partierna är som en motvalls kärring och är helt verklihets-frånvarande och låter befolkningen lida av diverse saker som händer i landet pga S ,Mp ,C och L .När SD kommer med en nödvändig och bra förslag för Sveriges befolkning så blir dom motarbetade och efter ett tag så kopierar S deras politiska förslag och slår sig för bröstet fast då tio år försent.

 12. Konkreta tankar.
  Det är är det största problemet i Sverige. De som tycker invandringen är bra, gillar aldrig fakta om motsatsen. Inte heller accepterar de sin egen roll i utvecklingen. De brott som utförs och kan knytas till just invandringen är ointressanta att resonera om.

  Råkar ofta ut för personangrepp när fakta inte kan presenteras. Sättet att misstänkliggöra motståndaren, eller Jimmie, är den sista barriären i deras fantasivärld.

 13. Lite of topic här, men ändå.

  Tack Pettersson för att du finns!!

  Det går inte att lita på någonting i Sverige längre!
  Man behöver bara ta en liten promenad i stan, det enda man ser är vissa sorts män,,,,
  Ja en och annan pensionär som letar tomburkar i papperskorgarna,
  Vart tog mitt gamla fina trygga Sverige vägen!!??

  • Anledningen att man endast ser ”vissa sorts män” är att dessa inte behöver arbeta för sin försörjning och deras ev kvinnor måste stanna hemma ”bakom lås och bom ” !!!

  • Tja pensionärerna röstade på sossarna och kommunisterna när det begav sig så nu har de fått den politik de har röstat på i alla år.
   Bara för att de var för korkade så de inte läste partiernas politiska mål tyder bara på att de uppenbarligen inte var mogna att få rösträtt.

   • Det är ett evigt tjatande på pensionärerna. Vad menar du att de skulle röstat på? Sverigedemokraterna? Hur mycket har sverigedemokraterna åstadkommit i svensk rikspolitik? Det är mycket snack och lite verkstad. Det är inte pensionärernas fel att landet ligger som det gör. Pensionärerna röstar på det hela taget som resten av befolkningen. Hur tror du det blir när Nyans kommer in i riksdagen.

   • Sitter Sverigedemokraterna i Regeringen Andersson?

    Dom har har tydligt talat om vilken politik dom
    vill föra, och håller fast vid den, dom har haft 7 andra
    partier som röstat emot alla deras förslag, även dom
    gånger dom tyckt SD haft rätt, men det går inte att
    erkänna, sen kommer liknande förslag från dom som
    röstat emot SD. Dom andra partierna vet att SD har
    haft rätt i det mesta dom säger, därför är dom farliga
    för dom andra partierna!

    Det är bara till att lyssna till bjäbban Annie Lööf
    som själv kommer från ett parti med unkna rötter,
    som beskyller SD för att ha nazistiska rötter?

    Den som sa de va de!

   • Antalet sossefanatiker har säkert varit jämnt fördelat på alla åldersgrupper. Sextioåttorna är t.ex inte pensionärer ännu.

   • MG ; och när( och var) är personliga påhopp okej? Det finns människor som har problem med särskrivning, kanske fick de en dålig skolgång, kanske har de dyslexi. Men vad har det med ämnet som diskuterades att göra? Jag tycker iaf inte det är ok att hoppa på någon annans sätt att uttrycka sig. Har du inget att säga om ämnet så låt då bli att kommentera! Sitt inte och klanka ner på hur någon annan skriver…

   • Personliga fakta är inte personliga påhopp. Sitter man i glashus ska man inte kasta sten. Personangrepp är något du och några andra här bara ska tala mycket mycket tyst om. Att raljera över felskrivningar verkar ok när ni själva gör det? Då är du inte lika framfusig med dina pekpinnar. Den enda som garanterat kommenterar sakligt på denna blogg är Pettersson själv.

   • @Andersson
    Som jag sa ”när det begav sig” vilket innebär 60, 70 och 80-talen. Istället för att rösta på de samhällsomstörtande socialisterna kunde de läst partiprogrammen och insett vad dessa innebar. Varken sossarna eller kommunisterna stack under stol med vad de var ute efter.
    Därefter kunde de tagit det smarta beslutet att rösta på Högerpartiet eller Kristdemokraterna (efter 1964). Då hade Sverige stått mycket bättre rustade idag för framtiden istället för att kollapsa framför våra ögon under världens högsta skattetryck och en importerad kriminalitet som löper amok över hela landet.

    De hade sin chans och de försatt den och lät socialisterna demontera hela vårt samhälle med deras välsignelse. Då kan de fan inte komma och gnälla idag.
    Jag säger likadant till min egen mamma som röstat på sossarna i hela sitt liv.

Kommentera