Kvinna våldtagen vid rån av bordell

BROTTSLIGHET. Fem invandrarmän mellan 19 och 30 år har dömts till mellan två och sex och ett halvt år i fängelse i ett fall med rån av en bordell, där offret – en 28-årig afrikansk kvinna – samtidigt våldtogs av en av männen. Dessutom har en sjätte man dömts för att ha försökt begå ett rån som vedergällning hemma hos den yngsta deltagaren vid bordellrånet, rapporterar Ekstra-Bladet.

Retten i Viborg Bild från Domstol.dk

Detta är tydligt efter att en dom fälldes på tisdag eftermiddag vid en juryrättegång vid domstolen i Viborg.

Den 19-årige Yasser Wael Yasser dömdes till sex och ett halvt års fängelse. Han fanns skyldig till att ha lett den 28-åriga kvinnan in i ett separat rum under rånet den 12 februari förra året. Här hotade han kvinnan att utföra oralsex på honom genom att berätta för henne att han skulle få en av de andra att skjuta henne om hon inte gjorde som han sa.

Yasser dömdes också för bedrägeri efter ett inbrott i april förra året. Här använde han inbrottsoffrets Easy ID för att överföra pengar från offrets konto.

23-årige Mohamed Musse Mahamed Saney dömdes till tre års fängelse för sin roll under bordellrånet. Han dömdes också för att veta att våldtäkten ägde rum utan att han reagerade.

De andra tre som dömdes i bordellerån – 20-årige Hozan Daoud, 21-årige Mohammad Abbas Seifaldeen och 30-årige Aras Hasan Al-Hasan – fick båda två års fängelse. Det visade sig att de hotade kvinnan med en pistol och kniv för att lämna över 13.000 kronor.

En 19-årige dömdes också tillsammans med den 20-årige Hamza Wasim Ali för försök till rån genom att ta en pistol till ett bostadsområde i Viborg en natt i april förra året, där avsikten var att hitta en lämplig plats att begå rån. Men de två lyckades inte genomföra planen. Ali dömdes till tre års fängelse.

Alla överklagade sina domar och vill bli frikända utom Ali, som bad om betänketid. Fyra av männen dömdes samtidigt till utvisning för permanent.

-Pettersson säger att namnen liknar dem vi har på brottslingar i Sverige, konstigt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kvinna våldtagen vid rån av bordell

 1. SNART ÄR DE DINA NYA GRANNAR!
  😬
  Då de välkomnas av Socialdemokraterna som en vinst för samhället.
  Åhhhhh så spännande…när dessa baaaarn kulturarbetar.

  Danmarks styre 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Sveriges styre 🐑

  Vill du ha mer av detta, eller inte inget alls ?
  RÖSTA RÄTT – RÖSTA FÖR FÖRSTÅND !

 2. Danskarna gör det som vi ska göra, utvisar gäster permanent om de inte sköter sig.
  Det är det som dessa kulturberikare ska ha klart för sig, de är gäster i vårt land, inget annat.

  • För att en hel del svenskar vill tydligen ha partier som gör allt för att DU och DINA NÄRA SKA LIDA !

Kommentera