Internationell terrorcell leds från Sverige

Doku avslöjar att en man bosatt i Angered är ledare för en internationell terrorcell vars syfte är att angripa ambassader i både Etiopien och Sudan.

Han och en annan man greps på olika ställen i Sverige under december förra året. Vid förhör framkom att cellens mål var att spränga Förenade Arabemiratens ambassader i Khartoum och Addis Abeba.

Den utpekade ledaren bor i Angered, men har sitt ursprung i Eritrea där han fortfarande är medborgare. Den andra mannen, som har ett antal domar mot sig, är enligt Doku medborgare i Libanon. Åtminstone en av männen lever på bidrag i Sverige, kanske bägge. Ytterligare en man har nu delgivits misstankar, men än så länge är informationen om honom ganska vag.

Vad brukar man säga nuförtiden? Sverige levererar? Ha det i åtanke när skatterna blir både fler och högre.

Doku

6 thoughts on “Internationell terrorcell leds från Sverige

 1. Sosseregimen är skuld till allt det elände som Sverige idag
  visar upp för omvärlden, visserligen med god hjälp av deras
  företrädare, men det märks att inriktningen är densamma!

 2. Vad trist för dom att sitta frihetsberövade med tanke på att de har flytt ifrån krig och bomber hela vägen upp till norra Europa.

 3. Vad annat är att vänta i ett land vars regering har avtal med muslimska brödraskapet? Sosseregimen har varit ganska välvilligt inställd till sin nya väljargrupp och av någon underlig händelse har Sverige samtidigt blivit en fristad åt alla möjliga terrorister, från IS och andra.

 4. Skulle spränga. Ja vadå då. Fanns väl någon orsak att spränga om inte annat för ljudet skull. Här i landet sprängs det ju nästan dagligen.

 5. EU-polismyndigheten lyckades ju knäcka deras kod,i en s.k. “Dark kanal”
  Här fanns mycket intressant information kring de olika maffiaorganisationerna,över hela Europa.
  Att Abzurdistan fanns med bland länder som dessa terrorister och knarkhandlare var bosatta,är ju ingen sensation när vi vet vika som dagligen importeras !
  Dessa högre potentater var bosatta i bl.a. Helsingborg o. lilla Ängelholm. Att Angered och andra arabområden finns med,är ju också helt normalt….
  Redan nu sitter otaliga i häkte över hela Europa,och fler lär gripas !

Kommentera