Dansk partiledare kallas “populistdrottning”

MEDIA. Norra Skåne är en centerpartistisk morgontidning med utgivningsort Hässleholm. Nu visar Norra Skåne på en ny sorts journalistik och aktivism, en nybliven dansk partiledare kallas “populistdrottning” i en artikel bakom betalvägg.

”Populistdrottningen” Pernille Vermund. Pressbild

-Pettersson undrar om inte centerpartistiska Norra Skåne har en ”populistdrottning” på närmare håll?

Fast artikeln kommer från propaganda-organet TT och används bland annat av Bullentin som skulle vara en nagel i ögat på de etablerade medierna…

Om Pernille Vermund på bloggen, hennes politik är knappast populär hos Norra Skånes skribenter, hos centerpartiet eller Msm..

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Dansk partiledare kallas “populistdrottning”

 1. Det svenska Centerpartiets populistdrottning, Annie, fick i en nödsituation känna sig brutalt övergiven av ett par förbipasserande …

  https://larspsyll.files.wordpress.com/2013/01/lindstrc3b6m.gif

  Den träffsäkra teckningen ovan, som har gjorts av den eminente satirtecknaren Hans Lindström, som nyligen gick ur tiden, sorgligt nog.

  Vi får väl så småningom hur många väljare som framöver är beredda att sträcka ut en hjälpande hand och dra upp Annie ur den iskalla vaken.

  • Ja det kan vara intressant hur många pedofiler det finns, de blir väl de som stöttar henne.
   Någon med sitt förstånd i behåll kan hon väl inte räkna med.

 2. Vilket är bäst att vara populist, eller Maktens krypare?
  Dessa krypare som på hart när alla områden kan se att det
  mesta gått åt fel håll, men ändå är syrliga mot andra länders
  politiker som inte gått lika långt i kryperi ?

 3. Norra Skåne är en historia för sig. De hade en journalist som grävde och avslöjade kommunalt mygel och korruption hon fick sparken på order från en C toppolitiker i Skåne.
  Det hade utbrutit svinpest i Holland då hade man en löpsedel med krigsrubrik, BRA SVINPEST I HOLLAND. Undrar vad Norra Skåne hade skrivit om det hade blivit ett utbrott av svinpest i Sverige?

  • Vid en sådan rubrik Kent så hade de ju fått sitta i karantän för att inte bli smittade.

 4. ”Populist” är någon som tar olovligt många röster från de ”etablerade” politikerna, då blir dessa kallade för ”populister”…de har dessutom ”felaktiga” åsikter !
  Ungefär som med ”troll”, man kan avfärda folk med ”fel” åsikter genom att kalla dessa för ”troll”.

Kommentera