Är det Joe Bidens fel att 19 mördats i Mexiko?


UTRIKES. Nästan samtliga offer har nu identifierats efter att 19 personer hittades i två utbrända fordon i den mexikanska delstaten Tamaulipas i januari. Redan när fordonen påträffades misstänktes att offren var migranter från Centralamerika som försökt ta sig till USA. Av de hittills 16 identifierade är 14 från Guatemala och två från Mexiko, rapporterar SVT.

Är Joe Biden skyldig? Foto: Gage Skidmore

Fordonen hittades längs en rutt i Mexiko som ofta används av människosmugglare. Bl.a. har tolv mexikanska poliser gripits som misstänkta.

-Pettersson undrar varför inte SVT skyller på USA:s nya president Joe Biden för att hans politik lockar lockar migranter till USA. Donald Trump fick ju skulden för allt av public service.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Är det Joe Bidens fel att 19 mördats i Mexiko?

 • Rädd

  Trump eller Biden är nu avgjort.

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Krigshetsaren Bide’n är styggelse för västvärlden. Han kommer att gå till historien som den president som splittrar den Amerikanska staten.

  Gilla

 • Björn Kåverud

  Enkelt
  Det är aldrig frågan om vad du gör
  utan alltid vem du är.
  Är du bara på rätt sida av PK korridoren så kan du göra vad som helst.

  Gillad av 2 personer

 • Moberg

  Att beskylla andra för vad en lagöverträdare gör är signifikativt för en vänstervriden individ.

  Gilla

 • centurion

  Tjaa, Trump fick ju skulden när en hel familj med illegala lycksökare drunknade i gränsfloden. Det blev ett jäkla hallå i pressen. Trump hade ju ändå klart deklarerat att det var lönlöst att ens försöka, medan Bidén snarare verkar locka hit dom i fällan. Klart att marionetten går fri.

  Gilla

 • Ryan

  Biden är god och älskad av hela vänsterkadern. Trump var en elak typ som skapade fred, arbeten och stabilitet (även i MENA) och fick enormt många svarta och mexare till jobb i US. Biden har liksom ett annat uppdrag. starta krig. Döda judar. Importera mussar. Ja ja han är ju dessutom totalt senil så det kanske går planenligt att negerprincessan tar kommandot. Stackars US. 😦

  Gilla

 • Kent

  Det är i förlängningen alltid varje enskild persons ansvar om man väljer en strapatsrik och farlig resväg och omkommer eller sätter sig i en båt och drunknar i Medelhavet eller Atlanten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: