Korruption bland offentliga chefer


KORRUPTION. Flera fall av fusk i vaccin-köerna har uppdagats på senare tid. Bland annat i Eskilstuna, där chefer i äldreomsorgen låtit familjemedlemmar vaccineras, före personal, men även på flera andra håll som Skåne, Halland, med flera platser.

– Pettersson misstänker att är moralen så låg så är det nog inte bara i vaccinationsköerna det fuskas. Vi har tidigare läst om att kommuner mörkar utbredningen av coronaviruset i Södermanland.

Nedan intervjuar Rebecka på SD:s konservativa kanal riks Kim Fredriksson, oppositionsråd för Sverigedemokraterna i Eskilstuna, om det faktum att enhetschefer nyttjat sin position och tillskansat sig vaccin.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Korruption bland offentliga chefer

 • Lennart

  Självklart att olika chefer anser att dom bör vaccineras först. Dom har ju ”patientkontakt” varje dag, dvs dom läser papper som någon annan fått från en person som jobbar på golvet. Risken är ju stor att dom blir smittade genom pappret. Och ännu värre är det om dom blir sjuka och blir borta ett tag och sen skulle få reda på att ingen märkt att dom inte varit där. Allt har flutit på som vanligt. Den risken går inte att ta.

  Gilla

 • Peter L

  Var tror folk alla batikhäxor finns? Här ser man att deras lämplighet för sitt arbete är noll. Massdöd på deras arbetsplatser de har ansvar för bryr de sig inte om, bara sig själva.
  De har fått sina arbeten av andra i myndigheterna som tillhör det extrema nätverket för att bedriva vänsterindoktrinering.

  Gilla

  • BRÅ med kulturbudget

   Bra kommentar. Lägg ner 80 % av alla myndigheter. Det blir bättre utan korruption. Ju färre myndigheter desto mindre korruption.

   Gilla

 • Olof.p

  Det är ingen merit att vara smart när men är chef inom kommunen.

  Gillad av 1 person

 • Rädd

  Korruption finns både privat och i det allmänna.
  Jag tycker att om man hela tiden hittar saker att klaga på så har man ett annat syfte än att hjälpa till, syftet är att skada.

  Gilla

 • G Nordström

  Tycker det är positivt att sozzar tar sprutan.
  Ju fortare dess bättre så vi slipper dom.

  Gilla

 • Bigman

  Var är Voronov och hatet?
  Hans som är snabb att döma utifrån egna värderingar. Men det kanske är lättare att ha överseende med egna kamraters brottslighet!

  Gilla

 • Kattsand

  Varför är min första tanke ”en sosse” när jag läser den rubriken?

  Gilla

 • BRÅPISA

  Korruptionen i Sverige är numera föga känt.

  Gilla

 • RogerP

  Avsked på rot utan lön och fallskärm.

  Ska slängas ut nakna i snön och filmas/ges ut på nätet så andra lär sig, finns fler högre upp som behöver samma medicin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: