S leker med elden

INRIKES. ”Försvarsminister Peter Hultqvist, energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman och justitieminister Morgan Johansson är alla exempel på ministrar som lånat ut sina ämbeten till en tvivelaktig kampanj mot oppositionen”, skriver PM Nilsson på Dagens Industri.

Det finns fler s-röster som är med i kampanjen mot oppositionen men dessa är de viktigaste. Hur långtgående och gränslös den är framkom med all tydlighet på Förintelsens minnesdag den 27 januari då s-aktivister, understödda av Centerkvinnorna, gav sig på m-ledaren för att han rekommenderade Margit Silbersteins bok om sina föräldrar som överlevde nazisternas folkmord.

Hit har vi alltså kommit nu, vintern 2021.

Man kan beskriva och förstå s-kampanjen som ett cyniskt spel för att försena Liberalernas avhopp från Januariöverenskommelsen. Att S inte menar allvar begriper ju alla. S-regeringen bjuder in SD att sitta med i Försvarsberedningen, i energisamtalen, i migrationskommittén och i de återkommande partiledaröverläggningarna om coronakrisen. Om S på allvar hade betraktat partiet som ett hot mot demokratin har regeringen makten att utesluta SD från alla kvalificerade sammanhang. Men det gör man inte, tvärtom involverar man SD mer nu än tidigare. SD får också, till skillnad från Vpk under kalla kriget, sitta med i alla riksdagsutskott och har representanter i alla organ som tillsätts av riksdagen.

– Pettersson håller helt med PM Nilsson och Vilhelm Moberg…

Bild från Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “S leker med elden

  1. Bäst är att framgångsrika företag och individer lämnar landet. Då kommer det nämligen inte att finnas pengar till den korrupta statsapparaten.

  2. Löfven duger varken som ica-stig eller statsminister. Han blev ju inte svetsare heller…
    Sossarna blir mer desperata för varje dag. Det är tragikomiskt att se hur dom bär sig åt. Dom börjar fatta nu vartåt det lutar och dom har ju inga argument så det blir smutskastning istället. Dom är så jävla ynkliga att se o höra

  3. Regimmedia tjatar bara om Trump och Putin när de kan hitta demokratihatare som sossar på nära håll.

  4. Desperationen griper omkring sig i det maktgalna sossepartiet. Rena lögner och skruvad propaganda sprider de som en gödselspridare runt sig.

Kommentera