Kära Jihadist


ISLAM & MEDIA. Rebecka på Riks går igenom nyheten om jihadisten som får stanna kvar i Sverige och erhålla bidrag trots att han utgör ett hot mot rikets säkerhet. Aftonbladet har tagit upp detta bakom betalvägg men väljer att pixla ett hot mot rikets säkerhet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Kära Jihadist

 • Weronica Selby

  Nu årkar vi inte höra all dessa spydiga kommentarer vi kommer ingenstans med all bullshit vem kan ta i med hårdhanskarna

  Gilla

 • Jill

  Kära? Vilket obehagligt ord! 😦

  Gilla

 • ruben

  Myndigheterna har en obegriplig prioritering vad gäller att säkra upp att samhället blir ofarligt för kriminella och jihad-terrorister. Varför behålla så många kriminella, som möjligt i Sverige och gå runt alla former av SD-politik. Politik, som kan göra allmänhetens fria rörlighet på gator och torg säkrare. Varför är myndigheterna så angelägna att behålla brottslingar i Sverige trots att de kan utvisas och befria Sverige från ständiga behov av brandkår, polis och ordningsvakter. Sittande regering eller KU kan börja reda ut varför de anställt kriminella vakter i regeringskansliet, så regeringens pistoler och tillhörande ammunition blev stulna i flera omgångar. Finns det osunda/olagliga kopplingar till kriminella miljöer inom regeringen eftersom de aldrig reder ut vapenstölderna. Hur ska en regering med så dålig kontroll av sin egna arbetsplats kunna sköta ett helt land?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: