Kära Jihadist

ISLAM & MEDIA. Rebecka på Riks går igenom nyheten om jihadisten som får stanna kvar i Sverige och erhålla bidrag trots att han utgör ett hot mot rikets säkerhet. Aftonbladet har tagit upp detta bakom betalvägg men väljer att pixla ett hot mot rikets säkerhet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Kära Jihadist

 1. Nu årkar vi inte höra all dessa spydiga kommentarer vi kommer ingenstans med all bullshit vem kan ta i med hårdhanskarna

 2. Myndigheterna har en obegriplig prioritering vad gäller att säkra upp att samhället blir ofarligt för kriminella och jihad-terrorister. Varför behålla så många kriminella, som möjligt i Sverige och gå runt alla former av SD-politik. Politik, som kan göra allmänhetens fria rörlighet på gator och torg säkrare. Varför är myndigheterna så angelägna att behålla brottslingar i Sverige trots att de kan utvisas och befria Sverige från ständiga behov av brandkår, polis och ordningsvakter. Sittande regering eller KU kan börja reda ut varför de anställt kriminella vakter i regeringskansliet, så regeringens pistoler och tillhörande ammunition blev stulna i flera omgångar. Finns det osunda/olagliga kopplingar till kriminella miljöer inom regeringen eftersom de aldrig reder ut vapenstölderna. Hur ska en regering med så dålig kontroll av sin egna arbetsplats kunna sköta ett helt land?

  • Tack för alla tummen ner.
   År det inte förfärligt att vi ska ha jihadister
   och antidemokratiska terrorister i vårt Sverige
   som vi föder med bidrag ?

Kommentera