Ingen hurrican i New York tidigare


New Yorks guvernör, liksom de flesta klimathysteriker, har han inte en aning om vad som verkligen inträffat. Dessutom är han liksom Greta omgiven av PK media, som inte har något intresse av att kontrollera och tillrättalägga hans helt felaktiga uppgifter.

De hurikaner, som enligt Cuomo inte har inträffat, listar Wikipedia HÄR


6 responses to “Ingen hurrican i New York tidigare

 • Peter de Mander

  Snart kommer SVT att skylla Trump för ovädret… i södra USA händer detta varje år… någon gång vart hundrade år händer det lite längre norrut (precis som snö i Sahara)

  Gilla

 • Per Molin

  Idioten Andrew Cuomo är New Yorks guvernör inte borgmästare, en annan idiot vid namn Bill de Blasio är borgmästare i New York. Båda är naturligtvis demokrater.

  Gillad av 1 person

 • Moberg

  Andrew Cuomo New Yorks Anders Ygeman, uttalar sig tvärsäkert om något han inte har en aning om.
  Tänk att det finns folk med så dålig tankeförmåga att de inte ens förstår hur dumma de är.

  Gilla

  • Peter de Mander

   New Yorks Ygeman… 😂😂🤣🤣👍👍👍

   Gilla

  • Bertil

   Sök på ”Dunning – Kruger” så kan du läsa om fenomenet. Fler än jag som noterar hur de pyttsar in ordet ”Denial” i allt numera för att koppla ihop det med ursprungs hittepåt ”holocaust denial”? Det är ett lika starkt värdeladdat ord som ”konspirationsteoretiker” eller ”foliehatt”. Det senaste jag såg (innan detta) var att de börjat använda ”denial” mot dem som förnekar att det amerikanska valet gick rätt till. Hela världen vet ju nu att det inte gick rätt till vilket matematiker påvisat och det som sammanställts i Navarro-rapporten. Men får de fortsätta att banka in det i huvudet på folk och upprepa, upprepa och upprepa lögnerna i absurdum och få dem på pränt i historieböcker, skolböcker, wikipedia och i otaliga filmer från deras hollywood så blir det ju ”sant” för många.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: