Vilken verklighet lever Anders Lindberg i?

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg jämför i dagens ledare USA:s nya president Joe Biden och klimataktivisten Greta Thunberg. Lindberg går till och med så långt så han påstår att det var Greta Thunberg och hennes rörelse som avgjorde USA-valet. Min uppfattning är att det skötte Trump bra själv.

– Pettersson misstänker att Greta och Joes verklighet skiljer sig en hel del åt och jag är övertygad om att min och Anders Lindbergs skiljer sig ännu mer, trots att det bara är c:a 9 mil mellan våra bostäder fågelvägen.

Världens varmaste plats (årligt dygnsgenomsnitt) är Dallol i Danakilöknen, Etiopien, 34,5 °C och världens kallaste plats (årligt dygnsgenomsnitt) är ”södra köldpolen”, Antarktis: -58 °C. Det är drygt 90 grader i skillnad i årsmedeltemperatur enligt Wikipedia. Det är svårt att kalla det samma verklighet eller att 1-2 graders skillnad skulle vara avgörande.

Jordens ålder är enligt vetenskapen c:a 4,54 miljarder år gammal. Hela tiden har klimatet och vädret varierat. Jag är tveksam till att vi just för 100 år sedan uppnådde ett perfekt klimat och det slutade ändra sig som dagens aktivister menar.

Om det nu inte blir varmare ibland. Hur försvann inlandsisen?

Vi är på väg mellan två istider, när nästa kommer kan media börja varna.

Kan den underbara Värmetiden komma tillbaka?

Holocen, senaste istiden längst till vänster. Nutid till höger

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Vilken verklighet lever Anders Lindberg i?

 1. Trump må ha fel och brister som alla människor…
  men att hävda att han ”skötte det så bra själv” håller jag absolut inte med om.

  Han fick god hjälp av etablissemanget, CNN mfl, bigtech och en upphaussad pandemi (säger inte att folk inte dör, men jämför med spanska sjukan… Det var en pandemi)

  Jag respekterar dock Din hållning, håller bara inte med Dig av miljoner skäl

 2. Däremot har Anders Lindberg och lillgreta väldigt mycket gemensamt. Båda två ser ut som barn, båda två har outvecklade hjärnor och båda två tror att dom vet allt. Som om inte dessa defekter vore nog är dom dessutom vänstervridna…..VILKA STOLPSKOTT..😄😄😄

 3. ”Lindberg går till och med så långt så han påstår att det var Greta Thunberg och hennes rörelse som avgjorde USA-valet. Min uppfattning är att det skötte Trump bra själv.”
  Jag kan inte ge någon av er rätt på den. Att Lindberg och Greta missar anledningen till varför bidén ”vann” förstår jag då de per definition är riktigt dumma i sina huvuden. Men vad är din förklaring Pettersson?
  https://navarroreport.com

 4. Var inte Gretagänget;de var BLM och Usa polisens agerande som fällde DT. GT är bara en belastning för oss.

 5. Svaret är väl: ingen verklighet alls, dvs en (kultur)marxistisk utopi!

  Har inte studerat dem djupgående, men Temperaturkutvorna ser mycket trovärdiga ut jämfört med det jag läst om ända sedan 1980-talet!

 6. Ja, där är jag faktiskt beredd att hålla med den gläfsande valpen. Både Bidén och Greta är produkter av propaganda-lögner och nyttiga idioter. Bilderbergarna, Globalisterna, Soros och Rockefellarna klappar i händerna.
  A.L. — Där slog du huv´et på spiken !

 7. Greta nyss fyllda 18, Anders förmodar jag dubbelt så gammal men fortfarande utan utvecklat förstånd och ringa erfarenhet i det avseendet kunde de vara tvillingar.

Kommentera