Butiksentré skadad efter bomdåd i Helsingborg


BROTTSLIGHET. Vid fyratiden natten mot tisdagen väcktes flera boende på Tågaborg i Helsingborg av en kraftig smäll. Entrén till en matbutik på Erik Dahlbergs gata i Helsingborg utsattes tidigt i morse för en explosion.Många hörde den här smällen och larmade polisen. Entrén till mataffären har fått mindre skador. Platsen har nu spärrats av för en teknisk undersökning.

Polisen


3 responses to “Butiksentré skadad efter bomdåd i Helsingborg

  • ruben

    Sverige går tydligen vidare mot en mörk framtid. Regeringen, myndigheterna och dess mediesvans har varken ork eller tid med att städa upp efter sina egna misstag.

    Gilla

  • Maya

    Bombdåd,skjutningar in i restauranger där folk sitter och äter en god måltid,våldtäkter,knivdåd och som kronan på verket : rån av gamla människor när dom hämtar sin månatliga oförskämdhet som kallas pension på bankomater.Tycker du Morgan att vi ska ha det så här ? Ska vi Svenskar ( det är vi som drabbas mest ) skaffa varsitt armband där det står ” rör mig inte”.Kan det hjälpa tror du ? Då har du visat riktiga tag om du inför det eller hur ?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: