Vrede mot kung Carl Gustaf efter vaccinering

PANDEMI. Kung Carl Gustaf och drottning Silvia har vaccinerat sig mot covid-19. Beskedet rör upp starka känslor både bland allmänheten och välkända profiler, skriver Svensk Damtidning.

Kungaparet vaccinerade mot covid-19. Vaccineringen, som genomförts på inrådan av Kungens livmedikus, ägde rum på Stenhammars slott.

Kungaparet har fått den första dosen av coronavaccinet, meddelade hovet under fredagen. I samband med vaccineringen kom kung Carl Gustaf med en skarp uppmaning – de som kan bör ta sprutan: ”Det är min förhoppning att alla som har möjlighet att vaccinera sig under dessa kommande månader väljer att göra det, så att vi tillsammans och så snart som möjligt kan komma igenom denna svåra tid”, sa kungen bland annat.

”Att kungen nu vaccineras – innebär det att alla i fas1 redan är vaccinerade? Hänger inte riktigt med här”, skriver journalisten Emanuel Karlsten på Twitter. Karlsten kanske tycker att journalister är viktigare än kungen,

Ilskan på sociala medier är stor.

”Jag är äldre en kungen men har inte blivit tillfrågad ens”, skriver en person.

”Kungen först, sjukvårdspersonal sen”, skriver en annan.

”Varför?”, skriver en tredje.

– Pettersson säger att givetvis ska kungen gå före. Kung Carl Gustaf är Sveriges statschef, hans uppgift är bland annat att leda den särskilda konselj som sammanträder vid regeringsskifte, och det hoppas jag kommer snart,

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

52 thoughts on “Vrede mot kung Carl Gustaf efter vaccinering

 1. ”Göran” Att bemöta replik med ord utan substans och inte tillåta genmäle kan endast bloggägare men oavsett vem som gömmer sig bakom alias
  så är det antiintelligent att inte läsa inlägg innan replik för hade du gjort det hade du möjligen sett att det är Pettersson själv som kallar sin blogg hobbylogg och svarsalternativet är också där borttaget.

  Av dig ”Göran” om uppräknade juridiska debattörer är skapat i din fantasi också avseende ”diverse namn” och sannolikheten är därav hög för att du är personifierad i din beskrivning avseende bloggpajas för de juristers svar som du räknar upp är för alla Petterssons inte juridiska intelligenta debattörer fritt att beakta eller förkasta ostridig information värd att veta och nej, du kan men bör ”inte lita på påståendet att Läkemedelsförsäkringen gäller”, för inga nya C19 mediciner har gått igenom de omfattande tester på säkerhet som krävs, för att bli godkända enligt Läkemedelsförsäkringen.

  Dessutom nämns att oavsett privata försäkringar gäller inte de heller!

  Med all respekt för åsikter oavsett desamma är det är det du ”Göran” och din debattmetodik som drar ett löjets sken över alla av Pettersson benämnda hobbybloggar och i dessa bloggar av nättrollsdebattörer under ett stort antal alias i debattfälten brott mot bloggars regler gör att ägarna både riskerar att bloggarna stängs ned och dessutom riskerar de att utsättas och har utsatts för åtal.
  I din fantasi ”Göran” skapat om tre juristers repliker kan och har sannolikt intelligenta inte juridiska debattörer enkelt kontrollerat via nätet och att av dig ”samma debattör” inte är det kan Petterson vidimera för han har e-mail adresserna avseende både repliker i debattfältet och annan privat korrespondens, så i av dig ”Göran” svammel som inte går att lita på synes är din egen beskrivning av dig själv.
  Mvh.

 2. …borde inte stickprov göras då å då, så inte
  småflarror enbart innehåller koksaltlösning?
  …skulle dessutom va kul veta va varje dos
  kostar…de som ger sprutorna borde dess-
  utom få provision pr/styck…isf skulle de bli
  lite fart på rulljansen

 3. Eftersom svar inte går att rikta direkt till Petterson nämn att med all respekt för Pettersson åsikter synes av honom missuppfattats avseende testning, att samtliga vacciner är i ordets rätta betydelse och i strid mot lagen – Oprövade vacciner.
  Den debattör som Pettersson bemöter med ”Vilka fantasier du kommer med, alla godkända vacciner har gott igenom mycket omfattande tester, mer än vanligt”, saknar bäring för det finns inga omfattande tester av orsak att ingen forskning har idag lyckats avslöja influensavirusets uppbyggnad ”DNA” på grund av att viruset muterar sig och ändrar skepnad i cellerna och i klusterform med nya DNA profiler i bakterieform, angriper alla inre organ, med dödlig Sepsis ”akut blodförgiftning” som följd.

  Att alla biverkningar avseende sen tidigare godkända vacciner redovisas noggrant betyder endast att i vaccinernas uppbyggnad har använts substanser vars biverkningar kan vara dödliga! Influensa och C19 virus är båda smittsamma sjukdomar som angriper andningsorganen orsakat av olika virus varav C19 orsakas av infektion med ett nytt muterat SARS-CoV-2 virus och orsakas av infektion med influensavirus.
  C19 sprids i expressfart till skillnad mot influensa och C19 orsakar allvarligare följdsjukdomar och har extremt mycket högre dödlighet och dessutom tar det längre tid innan människor visar C19 symtom och de är därav smittsamma mycket längre!

  Eftersom några symtom på influensa och C19 är lika så är det svårt att se skillnaden baserat på enbart symtom och den testning som sker för att bekräfta en diagnos visar endast att av virus influensa har tillstött lunginflammation som är en bakterieinfektion. Influensavirus delas in i typ A, B och C som i sin tur delas in i flera undergrupper varav typ A och B orsakar epidemier i så kallad säsongs influensa.
  Mot virus i kroppen svarar vårt immunförsvar genom att bilda antikroppar som binder och förstör ”inkräktarna” men eftersom det finns så många olika typer av virus som förändrar sig, är det svårt för kroppen att känna igen dem nästa gång du blir infekterad och vare sig immunförsvaret eller vaccin kan därför inte ge mer än tillfälligt skydd mot förkylning eller influensa.

  Vanlig förkylning är av flera hundra olika Rhinovirus och andra vanliga förkylningsvirus är coronavirus, para influensavirus som är nano-små parasiter som finns överallt i vår omgivning och specialiserat sig på att invadera celler hos levande organismer, där de sedan förökar sig.
  Vanliga infektioner som influensa och förkylning går oftast över av sig själv utan att ge följdsjukdomar till skillnad från C19 som går in i cellerna och där växer till sig och ändrar DNA för att som Kluster slungas ut i immunsystemet i bakterieform som angriper den egna kroppens inre organ med dödlig Blodförgiftning (Sepsis) som följd.

  Varje dag kommer det nya forsknings rapporter om COVID19 viruset och vad forskarna – tror – orsakar det och varje rapport också avseende vaccin tillverkningen avslutas med att det sedan viruset upptäckt visar sig att det från dag ett fanns och än idag finns mycket som varit och är för dem okänt och att de i de nya vaccinen tagit bort och eller tillförts andra ämnen som forskarnas senaste rön – tror -kan vara verksamma i av dem försök att stoppa C19 virusets dödliga framfart.
  De facto av forskarna endast – tro – på att de inte enligt någon stats lagar testade vaccinernas verkan, gör att vaccinering sker på egen risk och vaccinen omfattas inte av Läkemedelsförsäkringen, tillika respekteras Pettersson tro på vaccinen men, avseende länkat till Läkemedelsverket ”Så godkänns vaccin” och ”inrapporterade misstänkta biverkningar”, håller inte en enda stats forskare med om avseende nya vaccinen!

  Med juridisk insikt och nära samröre med flera staters medicinska forskning insikt i Sverige senaste vaccinationsskandal som omvandlat fullt friska unga medborgare till av vaccin skadade existerande varelser i ekonomisk misär trotts att Läkemedelsförsäkringen var rådande när av Pettersson samma idag rekommenderade Läkemedelsverk i Sverige skanderade ut nyttan av det då av dem godkända nya vaccin som omvandlat de vaccinerades liv till att existera levande!
  Av egen åsikt trotts insikt i den senaste kända vaccinskandalen uppmana debattörer att ”Sluta sprida rykten” är således osakligt och enda hållbara rekommendation är att acceptera dem som tror att forskarnas – tro – på att av dem skapade nya vacciner hjälper mot att smittas av C19 fast de inte är godkända enligt någon stats lagar är fria att vaccinera sig på egen risk,
  och dem som har annan åsikt gör det inte!
  mvh.

   • Eftersom av undertecknad replik kl 17:14 på av Petterssons coronainlägg följs av bemötande kl 17:27 uppfattas att det avse mig och om så är fallet nämns att du tar fel på person för din fråga: Varför skriver du på en hobbylogg. Du som kan och vet allt borde vara chef på FHM och WHO samtidigt samt läxa upp dem jag länkat till tidigare, bland annat lärarförbundet, avser inte mig.
    Jag har aldrig kommenterat något som har med skolor eller lärarförbundet att göra och aldrig ens tänkt tanken att ”läxa upp vare sig dig eller debattörer för era åsikter eller av dig länkat till!

    Av dig nu: Jag kan inget om virus. Därför länkar jag dit jag hämtar uppgifter”, ”Jag kan inget om virus. Därför länkar jag dit jag hämtar uppgifter” framgick inte i av dig svar till debattör jr ”Vilka fantasier du kommer med ”så gott som oprövat vaccin”. Alla godkända vacciner har gott igenom mycket omfattande tester, mer än vanligt. Alla biverkningar redovisas noggrant. Sluta sprid rykten”.
    Avseende din fråga ”Varför skriver du på en hobbylogg har flera svar bland annat att jag för många år sedan bott i Södermanland och träffat dig och många år senare fann ut att du har denna blogg.
    Mvh och ha en fortsatt trevlig söndagskväll.

   • Hobbyblogg, Pettersson? Efter svaren från ’Medicinsk jurist PB L. Dk’, ’Robin H’, ’Jurist Robin H dotter och svensk skattebetalande EU jurist., ’eujuristen’, ’Elvis’ och diverse namn som denne bloggpajas verkar använda, är det säkerligen inte bloggen som är en hobby. Verkar snarare som det är en ’hobbyjurist’ i farten, om du inte kan lita på tvärsäkra påstående som ’Läkemedelsförsäkringen gäller inte! mvh.’, vad är det mer i hans/hennes svammel som inte går att lita på?

 4. Kungens vaccination har ett symbolvärde då han visar de tveksamma att han inte tvekar att ta vaccinet. Bra gjort tycker jag!
  Glöm inte att kungen blev en game-changer när han sa, det fler och fler börjar inse, att Sveriges coronastrategi är ett misslyckande med på tok för många döda. Heja Kungen!

 5. Att många av Sveriges politiker redan är vaccinerade är så klart självklart, de försåg sig för längesedan, och kunde därför åka på skidresor, gå ut och handla klocka, och åka på banan 🍌 resa till Kanarieöarna.

  Hyckleriet fortsätter…gör hyckleriet till ett grovt brott ! 🤮

  • Hade de två nu inte vaccinerat sig,vore texten den samma….. Huvudsaken bland Abzurdiens skribenter,är att finna fel och kunna framstå som huvudet högre.
   Stenbock är tacksam för alla som vill agera försökskaniner,speciellt de som börjar närma sig min ålder !!
   Lyckas de sedan överleva och undvika framtida mutationer,är ju allt frid o. fröjd.

 6. helt krasst, så är Storebror den verklige vinnaren… ju längre de mest mottagliga medborgare för infektioner får vänta på sina silar… LO är en sådan Storebror

 7. På en månad så har man lyckats att vaccinera 80 000 personer. Man talar om att det är en stor framgång och att man kan börja leva ett normalt liv till sommaren. Vad är problemet med denna strategi. Om man forttsätter vaccineringen i detta tempo så kommer det att ta flera år innan alla medborgare i Sverige är vaccinerade. Dvs. Vi kommer inte att få uppleva ett normalt tillstånd förrän dess. Vi lever just nu i ett tillstånd som närmast kan liknas vid en ockupation där medborgarna har satts i husarrest med undantagslagar och ett samhälle som är på väg att falla samman pga ekonomiska sanktioner mot vissa grupper och företag. Detta måste få ett slut medborgarna måste vakna och se vad som pågår.

 8. Utan Sveriges underbara vårdpersonal går vi under!! Glöm aldrig det! 10000 hjärtan till alla som sliter i vården! Jag älskar er från djupet av mitt hjärta! Det är ni som är de riktiga hjältarna nu! Stor kram!! Kungen behöver er också!

 9. Det är väl bättre att vaccinera såna vi lätt kan avvara först. Tex. hela regeringen med samarbetspartierna, vänstervridna journalister, hela svt och sr mm.mm

 10. Jag förstår inte vad eller vem, som kan skadas med det. Jag önskar att någon gnäller och blir ilsken på den, som sköt en kvinna i Gustavsberg eller de tre från Skövde,som eldade bilar för 2,5 miljoner. Börja först reagera på och åtgärda det, som skadar.

 11. ”Big pharma” kan blanda vilka vacciner de vill eftersom de är friskrivna från ALLT ansvar! Det betyder att dosernas innehåll kan skilja sig.

 12. Jag håller med pettersson… givetvis ska kungen vara bland de första att vaccineras…
  Men… eftersom det kan finnas biverkningar av okänd karaktär hoppas jag hennes kungliga höghet kronprinsessan victoria avvaktar…

 13. Då vaccinet inte är testat och endast godkänt ”villkorligt” eftersom man inte har utrett ev. biverkningar så är det ju bäst att vaccinera de äldsta först. De ska ju ändå dö snart. Hyfsat logiskt urval av testmänniskor. Kanske funkar det men kanske inte…

  • Offentligt ! Jag var säker på att Lövén och Tegnell skulle ha varit på tv som goda föregångare …..
   Har inte ens hört frågan om Lövén har vaccinerat sig.

  • Joe Biden, som ännu inte är statschef/president, fick sin första spruta med covid-vaccinet strax före jul förra året 2020. Och då protesterade inte Karlsten eller andra pk.journalister.

  • Landet Sverige börjar likna en soptipp av mänskligt avskräde men media går i taket över att kungen får en vaccin-spruta.
   Man kan ju inte anklaga dem för att ha sinne för proportioner, endast distraktioner

   • Ja! Proportionerna i ”min” söndagstidning i dag är huvuddelen Trump och Biden. Vi bor ju faktiskt i Sverige och utlandsresor är förbjudna.

Kommentera