Man nedsparkad och rånad av 6-7 män

VÅLDSVÅGEN. En man i Lysekil blev på fredagskvällen ifattsprungen, överfallen och rånad av ett gäng på sex-sju personer.

Ett gäng på sex-sju män sprang ikapp offret, en man i 55-årsåldern, och gav sig på honom med sparkar och slag innan de rånat honom.

Offret blev av med sin mobiltelefon och sitt bankkort.

Gärningsmännen sprang sedan från platsen.

Enligt polisen klagar offret på ryggsmärtor, men ska inte vara i behov av någon ambulans.

– Pettersson ser inget signalement men läser om Lysekil i bloggens arkiv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Man nedsparkad och rånad av 6-7 män

 1. FEGHETENS ARME’ ute på plundringståg, det finns inget fegare än en menait, Jo två menaiter eller fler!

 2. Tänk att Stefan Löfven, Morgan Johansson och co kan sitta och titta på hur svenska folket blir förnedrat och misshandlat och tycka att det är helt i sin ordning. Det finns ingen nivå för hur djupt sossar kan sjunka, bara de får behålla makten. Hur kan någon tänkande, intelligent människa rösta på dessa förljugna svikare?

 3. Så där blev Lysekil struken från besökslistan för ett trivsamt sommarbesök. Våldsamma fiendestyrkor, som rör sig fritt på gator och torg lovar ingen fredlig tillvaro. Ansvariga myndigheter är tydligen på fel spår.

  • Lysekil figurerar numera ofta i spalterna… En annan tidigare sovande ort i väst,är Kungälv som nu ofta ses i vålds-sammanhang..
   Varför det blivit så,tror sig Stenbock ha förklaringen till. I de orter som asylhemmen växer upp,förändras landet alá MENA snabbast…..
   Orter i Småland som tidigare endast var kända av Åsa-Nisse o. Astrid Lindgren,är i dag mångkulturella….arab/nigger-orter !

 4. Finsk polis har gått på samma linje som svensk. Numera ger de inte kännetecken eller annat som kan bidra till att hitta gärningsmännen. Typ talade dålig finska eller kom från Sydeuropa.
  En finsk kvinna upplevde en bilresa utan dess like under pistolhot.
  Hennes sambo hade pistolen bakom hennes öra under hela resan.
  Emellanåt öppnade han fönstret och sköt . Hotade och lovade mörda henne innan kvällen.
  När väl polisen hämtade honom hemifrån står det bara att läsa orsaken till varför mannen hämtades, knark, våld, rattfylla, hott mm.
  Polisen skrev inte att han var en annan länning.
  Censuren har nått även Finland. Så sorgligt.
  Numera när domen har fallit skriver man inte längre gärningsmannens namn som bara för ett par månader sedan.

 5. Tänk vad dom ”högerextrema SD ungdomarna ”kan hitta på när dom har tråkigt.Nu får Mamma Moderat och Pappa SD ta Kalle,Pelle,Anders,Gustav,Kurt,Lennart och Janne i ett allvarligt genussamtal.Så här får det ju inte gå till.Dom måste ju låta tjejerna vara med när dom är ute och leker rånarleken och visa tjejerna hur man tillsammans effektivast sparkar ner ensamma män och kvinnor på gatan för att sedan stjäla allt av värde dom har på sig.För det är väl dom ”högerextrema ” som är det stora och farliga hotet.Var det inte så Morgan ?

 6. 7 mot en…Skulle kunna vara invandrade huliganer..Vad säger Regeringen om detta? Det är fortfarande svenska skattebetalare som finansierar Landet Sverige!

 7. Av tradition och medmänsklighet gör inte svenskar så mot sin nästa.
  Det är uteslutande ett importerat beteende.
  Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven med stöd av MP måste anses vara ytterst ansvariga.

  • Precis. Våldet kommer bara att eskalera till ännu värre tillstånd om inget görs.
   Det importerade riffraffet M Å S T E UT.

   Kajsa o Kalle Kålrot sover.. zzzzzzz 🤬

  • Kalasbetalaren!
   Vi väljare ger vår röst till ett parti som i sitt partiprogram ger oss besked vad de vill och skall. Kommer sedan partiet i Regeringsposition så gör de tvärs om vad de förutsagt.
   Det kallar jag inte, att vara ytterst ansvariga.

Kommentera