Riks avslöjar regeringens riktiga strategi…


DEMOKRATI & MEDIA. Riks.se är en kommunikationssatsning av Sverigedemokraterna som tar upp händelser hur en annan vinkel än de etablerade ”följa John” medierna.

Rebecka & Emmie går igenom dagens snackisar. Elpriser som skenar, Socialdemokraternas agenda och att Iraks tidigare försvarsminister vill bosätta sig i Sverige.

Mindre bidrag och hårdare krav på migranter i Hörby – Emmie intervjuar kommunstyrelsens ordförande i Hörby kommun om deras nya integrationskrav.

Svenskarnas yttrandefrihet ska skyddas – Rebecka intervjuar riksdagsledamoten Aron Emilsson (SD) om hur Sverigedemokraterna arbetar mot inskränkningar av svenskarnas yttrandefrihet på internet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Riks avslöjar regeringens riktiga strategi…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: