Talmannen Pelosi påstår att valet var kapat, alltså valet när Trump vann

DEMOKRATI. Företaget Twitter har varit i centrum för en politisk storm sedan det i fredags meddelade att de blockerat president Donald Trump från plattformen. Detta efter att de påstår att Trump sprider felaktigheter och lögner på Twitter som bland annat påstod att det förekommit valfusk och att han tweetande låg bakom upploppet i kongressen.

Som vanligt finns det två sidor av myntet. Efter att Trump vunnit valet i november 2016 och tillträtt som president den 20 januari 2017 var det flera demokrater som pratade om valfusk. Ingen från Twitter eller media talade då om ett hot mot demokratin.

Talmannen i USA:s representanthus, Nancy Pelosi, skrev bland annat i maj 2017:

Vårt val kapades. Det är ingen tvekan. Kongressen har en skyldighet att skydda vår demokrati och se på fakta.

Nancy Pelosi om valfusk. Skärmbild, originalet nedan.

Fox29

– Pettersson undrar om demokraten och talmannen Nancy Pelosis tweet från maj 2017, flera månader efter valet, om valets legitimitet banade väg för Trump och republikanerna att ifrågasätta valet 2020?

Nancy Pelosi är i varje fall inte portad på Twitter och hennes tweets är inte försedda med varningstext.

Det är som i Sverige, det är inte vad som skrivs som är det viktiga utan vem som skriver…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Talmannen Pelosi påstår att valet var kapat, alltså valet när Trump vann

 1. Det är en stor skillnad mellan MAGA, Make America Great Again och att göra Sverige lagom igen.
  Jag delar Petterssons åsikt: ”Det är som i Sverige, det är inte vad som skrivs som är det viktiga utan vem som skriver…”
  Eftersom jag ogillar Statsminister Löfven (Han är inte min statsmimister) betyder det inte att jag gillar den avgående usapresidenten. Deras problem overthere är inte mina problem. Min åsikt är att sociala medier stänger av Swebbtv och att jag blir stämplad som rasist, fascist för att jag inte delar vänsterskalans svenska politik.

 2. Valet var förlorat redan januari-17, Trump skulle aldrig mer få vinna om han så fått 150 miljoner röster, punkt.
  Alla dessa nickedockor typ Kennedys mm har eliten haft i sina koppel och sagt åt dom ska säga, det gick dock inte med USAs genom tiderna bästa president.
  Det misstaget gör de aldrig om igen, var så säkra.

 3. Svenska media:
  Donald Trump stängdes av från Twitter efter stormningen av Kapitolium. Nu försvarar företagets vd Jack Dorsey beslutet.”Jag tror det var rätt beslut”, skriver han på mikrobloggen.

  Norska media:
  I en lång rad Twitter-meddelanden förklarar Twitter-chefen Jack Dorsey; Jag firar inte och är inte stolt över att vi blockerade Donald Trump från Twitter men efter en tydlig *varning fattade vi beslutet baserat på
  *den information vi hade baserat på *hot mot Twitters fysiska säkerhet både på och utanför Twitter.

  Varning från vem?
  Vem är informatören?
  Vad består hoten av?

  Twitter stängde president Donald Trumps konto för alltid med motivering att några av Trumps meddelanden kan leda till mer våld från befolkningen under invigningen av Joe Biden som USA: s nästa president!
  Google har 90 procent av den globala marknaden medan Facebook och Twitter är centrala för alla typer av kommunikation och dessa giganter är stora affärs och tekniska spjutspetsar som maktfullkommliga har flyttat makten och kontrollerar huvudtalarna och åsikt och yttrandefrihetslagstiftningen har ignorerats och destruerats genom att de nekar världens befolkning tillgång till det offentliga samtalet, samtidigt som giganterna enväldigt både håller algoritmerna hemliga och förnekar att de har någon form av redaktionellt ansvar!

  MSM mörklägger att Nancy Pelosi är känd för anmälningar mot sittande presidenter och att Rachel Rodriguez arbetade för Biden och idag står i
  Amerikanska media.

  January 13, 2021 lyder Press Release AG Pax­ton: San Anto­nio Elec­tion Fraud­ster Arrest­ed for Wide­spread Vote Har­vest­ing and Fraud en kvinna i Texas har arresterats för valfusk och riskerar 20 års fängelse.
  artikel + bild.

  ***************
  https://www.texasattorneygeneral.gov/news/releases/ag-paxton
  -san-antonio-election-fraudster-arrested-
  Texas Woman, Rachel Rodriguez, Arrested dfw.cbslocal.com/2021/01/13/rachel-rodriguez-arrested-alleged-election-fraud-illegal-voting-texas/https://dfw.cbslocal.com/2021/01/13/rachel-rodriguez-arrested-alleged-election-fraud-illegal-voting-texas/
  According to Paxton, Rachel Rodriguez of San Antonio was ”exposed in a Project Veritas video” ahead of the 2020 election regarding vote harvesting and acknowledged what she was doing was illegal.
  ******************
  Texas Attorney General Ken Paxton today announced the arrest of Rachel Rodriguez for election fraud, illegal voting, unlawfully assisting people voting by mail, and unlawfully possessing an official ballot. Each charge constitutes a felony under the Texas Election Code.

 4. Ja det blev en stor besvikelse för demokraterna, fuskade inte tillräckligt.
  Nu drog de till med råge så valdeltagandet blev 130% i Arizona.

 5. Det man kan läsa på nätet så skulle valet 2016 vara riggat att Demokraterna skulle vinna.
  Men pga att något gick snett med rösträkningen med dominionmaskiner och mjukvaran så tillföll valet till Trump.

  • De gick efter pollen och enligt dessa så låg Clinton mkt högre än Trump. Så de tog inte i lika mkt fusk för de var så säkra på att hon skulle vinna.
   Nu glömde de bort den tysta majoriteten.
   När det stod klart att Trump vann hade H.C inte skrivit ngt ”förlorar tal”. Hon hade blivit skogstokig och börjat kasta glas & kaffekoppar i VH.
   Amerikanarna säger att det har inte varit ett schysst val sedan JFK.
   Så de verkar ha vanan inne.

Kommentera