Stäng

20 reaktioner på “SVT klipper

 1. Höga poäng i SVT:s interna tävling Den Gyllene Saxen. Segraren blir programledare för soffprogram kl 2000 varje lördag.

 2. Med lite kreativ klippning får Partiets propagandaorgan SVT den store ledaren att framstå som kraftfull och stark mot den ynklige oppositionsledaren.
  Verkligheten dög inte där den store ledaren blev verbalt knockad av oppositionsledaren när han försökte sig på ett verbalt slag under bältet.

 3. @Andersson

  ”Sändningsrätten ska utövas opartiskt och sakligt samt med beaktande av att en vidsträckt yttrandefrihet och informationsfrihet ska råda i tv. SVT ska före sändning av program så noggrant som omständigheterna medger kontrollera sakuppgifter i programmet. Ämnesval och framställning ska ta sikte på vad som är relevant och väsentligt.”

  Ja, det är uppenbart att klippet strider mot opartiskhet och saklighet. Men granskningsnämnden har inte det kravet på sig. Det är inte ens jurister som sitter där. De har ett litet finurligt sätt att komma runt uppenbara brott mot sändningstillståndet; de säger att det skall inte ANSES (av granskningsnämnden) bryta mot kravet på opartiskhet och saklighet (även om det är uppenbart att det gör det).
  Visst kan man anmäla klippet men granskningsnämnden kommer att ANSE att det inte stridet mot det nämnda kravet.

  1. Min fråga var: Hur många av er som skriver här har anmält inslaget till granskningsnämnden?

   Med förlov sagt. Ditt inlägg var inte ett svar på min fråga.

 4. De måste klippa i Löfvens framförande…för varje gång han öppnar munnen, så får SD så många fler röster.

  ”Bara en idiot låter sig ledas av en annan idiot.” 🤮

 5. Det är ytterst allvarligt när skattefinansierad media som SVT börjar censurera politiska debatter som försiggår i landets högsta styrande instans Riksdagen !!!!!!!!

 6. Under och efter Olof Palmes tid hade socialdemokraterna nära 50% av rösterna i allmänna val. Nu har socialdemokraterna ungefär 25% av rösterna. Beror denna halvering på att månniskor i Sverige är nöjda med socialdemokratin eller beror det på att folk har tröttnat på den politik som Stefan Lövén för. Jag lutar åt det senare. Hans prat om demokrati klingar falskt när man tvingas samarbeta med ett parti som MP som med sina 4% är med och fattar vansinniga beslut i klimatfrågan och energifrågan! 96% röstade inte på MP och jag längtar till nästa val då miljötalibanerna åker ut ur riksdagen. Jag kommer att med min röst hjälpa dom ur riksdagen!

  1. Minst hälften av de röster sossarna får kommer från valboskapen som de använder våra inbetalda skatter till att försörja i stället för att ge ut i välfärd som sveriges befolkning röstat för.

  2. Det vore intressant om man fick använda sin röst mot ett parti och mot en kandidat i det partiet. Stryka istället för att kryssa.

   Då kanske många blankröstare och valskolkare tänka om.

 7. Vad vet Åkesson mer om valen och dess valresultat?
  Kan man ana något nytt då han påtalar att han aldrig ifrågasatt valresultaten?

 8. Ja de har vanan inne att klippa och klistra som alla S gör med glädje vad det än gäller, det har ju historien visat flertal gånger.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: