Skulle försvara ofredade kvinnor – slogs ned och sparkades i huvudet av tre afghaner

VÅLDSVÅGEN. Tre unga män trakasserade två kvinnor utanför Arenan i Helsingborg. När de blev tillsagda av en man attackerade de och misshandlade honom grovt. Nu har samtliga tre dömts till fängelse.

De tre männen, som var 21 år vid tillfället, säger samtliga att de är oskyldiga och i själva verket agerade i nödvärn. Men vittnen och de skador deras offer fick säger något annat.

– Pettersson noterar att Sydsvenskan/HD glömmer några detaljer, visserligen kan jag inte läsa hela artikeln eftersom den ligger bakom betalvägg, men jag tvivlar på att tidningen skriver vilka de tre gärningsmännen är.

Helsingborgs Tingsrätt dom B 5471-19

 • Omid Mojabzadeh, född 1998, skriven i Bjuv och medborgare i Afghanistan döms för grov misshandel i 1 år och 6 månader men slipper utvisning.
 • Ali Hassan Rahim, född 1998, skriven i Arlöv döms för grov misshandel till 1 år och 6 månaders fängelse.
 • Wahid Mojabzadeh, född 1998, skriven i Helsingborg döms för grov misshandel till 1 år och 6 månaders fängelse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Skulle försvara ofredade kvinnor – slogs ned och sparkades i huvudet av tre afghaner

 1. Det är skamligt att man ska riskerar att bli ihjälslagen om man be tre män som trakassera två kvinnor att sluta.
  Men ytterligare en sak som gör mig lika upprörd och det är att det omöjligen inte fanns andra svenska män som rörde sig i området och såg vad som pågick, även om du är själv så kollar runt omkring och se du andra svenska så spring till dom och uppmärksamma dom på detta, även om det är nörda men är ni 4-5 grabbar som rusar mot dom så kan jag garantera att dessa avskum lägger benen på ryggen direkt. För den enda gången som dom vågar misshandla en svensk VILKET som dom har som vana att ge sig på det är när dom är många fler, men är det tvärtom så springer dom som en livrädd hare, så för att åtminstone få stopp på FÖRNEDRINGS överfallen på svenska så måste dom svenska ungdomarna börja hjälpa varandra även om man inte känner varandra. OCH DET SPELAR INGEN ROLL VAD DET EN GÄLLER OM SÅ STÄLLA UPP SOM VITTNE, ALLT HANDLAR OM ATT MAN BACKA UPP VARANDRA SÅ INGEN SOM JOBBAR FÖR SAMMA SAK SKA STÅ ENSAM UTAN ALLA SKA KÄNNA ATT DET FINNS EN MINDRE ARMÉ SOM BACKA UPP VAR OCH EN

 2. Så fungerar ett samhälle uppbyggd med MP-arkitektur. Varför är de inte utvisade efter straffet? Vem anser att de är önskvärda i Sverige efter fängelsestraffet?

 3. Utvisa inte vårt framtidskapital. De är våra pensions och övrig välfärds-räddare.

  Stefan säger att vi bara ska ge dem tid.

 4. ”Sparkar i huvudet” av tre st! Ska ha rubriceringen mordförsök!Indragna ev medborgarskap, livstids utvisning och minst 9 års fängelse ( riktiga år, helst i hemländerna).

 5. Nåt liknnde hände mig och min väninnan för endel år sen då jag bodde i en mindre stad i Skåne; dom var också 3 stycken kulturberikare, men då var min vänninans bröder från Finland på besök, dom hade bara fastnat i en tobakshandel och kom till undsättning. Jag lovar. Dom tre kulturberikarna så riktigt snygga ut efter en omgång finsk sisu behandling.

  • Skit samma var avskrädet bor…. I mitt ghetto vimlar det av sådana figurer !!
   I din grannort Klippan sprängdes ju i natt en deras kompisars AUDI i luften.
   Ett dyrbart åk,som märkligt nog,stod parkerad på en Handikapp-plats !

   • Ja du Stenbock, ditt och mitt Helsingborg, Sundets Pärla, varifrån man har många minnen härliga, har nu förvandlats till det förfärliga. Enligt polisen har kriminella nätverk delat upp Helsingborgs stadsdelar mellan varandra. Ett tiotal nätverk delar på olika områden mellan Planteringen i syd till Laröd i norr:
    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/helsingborgs-kriminella-natverk

    Kriminella i Helsingborg hotar familjer. ”Gör detta för oss, annars kommer det sluta illa för dig och din familj”. Så kan det låta när kriminella försöker påverka personer för att få dem att hjälpa till i smugglingen av narkotika.
    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/tullverket-om-det-massiva-knarkflodet-kommer-nog-aldrig-kunna-strypa-det

   • Just den tanken slog mig för en tid sedan när jag råkade köra Järnvägsgatan söderut,fram på kvällskvisten.
    Fullständigt öde,trots breddade trottoarer med ”sydländsk charm enl. stadens ledare”..,.
    På de gamla normala gångstråken,eller Ströget som vi kallade det på 50-talet,var det liv o. rörelse.
    Numera stannar folk hemma efter mörkrets inbrott. Vad detta beror på får någon annan söka finna ut !!

 6. Lättkränkta jävla as .Alltid minst tre mot en . Ska alltid försvara sin heder och det spelar ingen roll vad det är ,även bagateller som att man säger åt dom att dom gör fel mm. Dessa är tickade bomber i vårat samhälle .Ut med dessa kriminella Afganer och Araber

  • Jag trodde det var djur som gjorde så… är väl snällt av dig att kalla dem ynkryggar 😉

Kommentera