Anställda tog Göteborgs stads bil till Ullared

KORRUPTION. Två anställda tog i höstas kommunens bil till Ullared och stannade där i tre timmar. Kommunen medger nu att de kontrollfunktioner som funnits inte har fungerat. Det är den senaste av en rad händelser där kommunens bilar har använts på ett otillåtet sätt, rapporterar Göteborgs-Posten.

– Så som de förklarar det så fanns det ett motiv för den här resan. De skulle testa den här bilen som det hade varit tekniska problem med, säger In-Anna Knutsdotter, interncontroller på Göteborgs stad.

– Pettersson säger att sådant händer nog i alla kommuner, men förklaringen till resan är förslagen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Anställda tog Göteborgs stads bil till Ullared

  1. Det var en låååång teststräcka vill jag lova ! Nå,nuförtiden myglas och fuskas det ju på alla nivåer.Finns det en möjlighet så utnyttjas den.Moralen har blivit en bristvara .Jag undrar utöver det om det är vi skattebetalare som har fått betala Herr Eliasson eskapader till Kanarieöarna ? Kallades det tjänsteresor kanske ? Säger inte att det var så men man måste ju få undra lite….

  2. Inget konstigt med det.
    När frun och jag besökte Vellinge kommun, var alla på byggnadsnämnden upptagna.
    När vi var på väg ut, gluttade frun på fel dörr, där satt hela flocken och spelade kort.

  3. Måååna nyttjade statens kontokort privat.
    Måååna skattefuskade.
    Måååna bidragsfuskade.
    Måååna valfuskade.
    Måååna underlät att betala kommunala avgifter.
    Måååna struntade i bilskatten.
    Måååna ”glömde” att besikta bilen.
    Måååna gav f-n i att betala sina räkningar.
    Måååna slarvade med självdeklarationen.
    Måååna-småföretagar-experten, kursade sina egna bolag.

    Vad fick hon för straff för detta ? –Jo, hon blev utsedd till en lämplig partiledare för lögnarpartiet såssarna !

  4. Även om alliansen styr Gbg nu så har det historiskt varit de som alltid vet bäst och det har påverkat alla även anställda inom kommunen.

  5. Shoppar på kommunens arbetstid, åker 10mil tur o retur med kommunens fordon och använder kommunens bränsle. Det bör vara en engångsföreteelse, men låter,som ett ont mönster enligt artikeln. Jag tror tyvärr det inte är så ovanligt med slöseri, korruption och förluster i kommunal regi. Arma skattebetalare.

  6. Vaddå? Får man inte använda tjänsteförmåner privat? Det gör ju alla inom statsförvaltning och regering… så varför inte kommunanställda…

    När makthavarna visar att de inte har någon moral… hur ska vi då förvänta oss att den vanliga medborgaren visar ett bättre beteende?

Kommentera