Bilden

Tusentals supportrar till Donald Trump manifesterade under dagen i Washington där Trump också var en av alla de som höll ett tal.

Personligen tycker jag det hela börjar likna en fars och anser att Donald Trump borde erkänna sig besegrad. Dock, det fanns inslag i denna marsch som borde förbrylla många som på full allvar tror att Trumps väljare består av idel vita, företrädesvis från områden med hög arbetslöshet där utbildningsgraden är låg. De som följt marschen till och från kunde med egna ögon se hur vita tågade sida vid sida med asiater, latinos och svarta.

Bland talarna fanns en man som med rak rygg och hög röst förklarade sin kärlek till USA, det amerikanska samhälle han fått chansen att växa upp i och sitt stöd till den president som åter vill göra ”America Great Again”. Det här är bilden den vänster som kallar alla poliser ”svin” och alla vita för ”rasister” inte vill se.

Direktsändningen från Washington kan ses här.

19 thoughts on “Bilden

 1. Något som vänsterligisterna inte fattar är att vi i Sverige har lagstiftning som gör det straffbart att avsiktligt medelst hot försöka påverka allmän åsiktsbildning alternativt inkräkta på handlingsfriheten i en politisk organisation, för att sätt yttrandefrihet mm ur spel. Det kan straffas med fängelsepåföljd i dagslägen upp till sex år.

 2. PLEASE !!! 😪

  Trump…snälla, lämna USA (och lämna ljugeri, falskhet och sönderfall som de styrande nu vill i USA ) och kom till Sverige, så utnämner vid dig till president i Sverige. ☀️

  Vi sparkar de feministiska hycklande falska knäböjande knähundarna och sätter dig på att styra och få ordning på Sverige.
  Ja, jag vet…ett nästan omöjligt uppdrag, då de s.k. styrande i Sverige har förstört så så mycket, och det nästa är utom hopp och räddning.

  Men du är våran räddare Trump, då du värnar om det ärliga arbetande anti-hycklande folket, för ANSVAR, RÄTTVISA, HARMONI och främst FÖRSTÅND !

  Snälla Trump…
  MAKE SWEDEN GREAT AGAIN 🇸🇪

  Ps.
  Släpper PK-maffian inte in dig i Sverige, så skaffa mörk solbränna, säg att du är anti-kristen, att du är på flykt, släng ditt pass ( men mobilen kan behålla…självklart ) och främst…säg att du är ett ensamkommande baaaaarn, säg att du är ex. 15 år…så är du mer än välkommen.

  Det kan var så att de sätter dig i en skolklass för 15-åriga, men det får du ta….ev. behöver du inte gå dit…för pengar till allt som du vill ha, får du ändå, för Sverige har pengar i överflöd till dig då.
  Men säg absolut inte att du är svensk pensionär, då får du inga pengar, och förnedras, beskylls för allt dåligt som sker och skett i Sverige, samt utsätts för Corona, så att du troligtvis dör i förtid.

  Så … VÄLKOMMEN TRUMP 🤗

  • Underbart Cirkus Sverige… jag har redan skrivit till vita huset och frågat… 😀

 3. Jag har svårt att förstå att även upplysta människor inte inser vad som försiggår. Trump må vara både det ena och det andra men personligen är jag övertygad om att det finns inte en chans i helvetet att Joe Biden kan ha fått fler röster än Trump. Till och med fler röster än Obama. The Deep State inte bara pissar på oss, de hånskrattar också. Det måste vara värsta utslaget av hybris att fabricera fler röster det finns väljare. Att tillsätta Biden är oligarkernas straff för att inte Clinton blev vald.

  Trump måhända inte är det bästa valet men han är definitivt det minst sämsta.

 4. Skulle det gå att outsourca Dan Eliasson till Amerika? Han skulle kunna hjälpa Biden att regera.

 5. Nu e Morgan Johansson aktiv och skriver stora rubriker. Bästa som kunde hända att få strålkastare bort från Sveriges problem. hmmmm

  • Och det är honom Mattias Bäckström Johansson ska ställa tills svars i riksdagen. Min gud och skapare vilka pajaser vi har valt.

 6. Kvinna skjuten se live på Dagbladet no

  I 21.30-tida norsk tid ble det klart at Nasjonalgarden setter inn 1100 soldater.

  22:04
  – Fare for at liv går tapt : Onsdag kveld norsktid er det voldsomme scener som utspiller seg i Wasington D.C., hvor demonstranter har tatt seg inn i Capitol Hill.

 7. Här verkar inte bindande bevis räcka.
  När det är 130% som röstade i Arizona val
  Trump fick 30%
  Biden 100%
  Av alla som antecknat sig för att rösta.
  Då är där ju något som inte stämmer, eller.

 8. Det är stor skillnad på mångkulturen i USA,jämfört med Abzurdistan….
  I USA har jag aldrig hört någon prata kritiskt över niggrar. Bortsett från att det bland dessa,finns en stor majoritet kriminella.Själv har jag ofta besökt Haarlem och de Jazzklubbar som där finns i mängder. Aldrig märkt någon skillnad på oss vita och de färgade..
  Det som gjort och förstört vårt f.d. trygga Sverige är den vansinniga import av kriminella,från i stort hela klotet. Här är tydligen alla välkomna om mördare,islamister eller afrikanska rövare !

 9. Kul och se att folk törs gå emot poliser och inte backar.
  När blir vi svenskar lika tuffa??

  • Sossarna tog ju makten genom fiffel.
   Löfvens regering saknar folkets stöd.
   Vilket resulterat i en minoritetsregering.
   Helt utan tumult utanför Riksdagen.
   Och fusket kommer att fortsätta, tills folket protesterar.

 10. Nej Pettersson! Om det är något som är en fars så är det hur demokratin så lätt kan bortmanövreras genom fusk. För det arbetande amerikanska folket är det en tragedi!

Kommentera