Två somalier dömda för brutalt och farligt våld utvisas inte

VÅLDSVÅGEN. Det var en lugn sommarkväll den 10 juli i Herning på centrala Jylland i Danmark , men lugnet bröts av två invandrare när de attackerade två andra med en kniv och eventuellt med en machete. Det ena offret skars i ansiktet med en machete och den andra höggs med kniv. Det hände på en parkeringsplats framför Rema 1000 i Herning, där det enligt polisen fanns två ”grupperingar”.

Abdikarim Mahamad Ali Adde en av gärningsmännen Foto: Midt- og Vestjyllands Politi.

De två är nu dömda för våld av särskilt grov, brutal och farlig karaktär, skriver Central- och Västjyllands polis.

En, 20-årig somalier, Abdikarim Mahamad Ali Adde, som efterlystes med fotot ovan, dömdes till ett års fängelse men slipper utvisninge. Den andra en 19-årig somalier fick också ett års fängelse, samt en varning om att han ska utvisas om han begår ett nytt brott.

Ingen av de två deporterades alltså trots att de för grymt, brutalt och farligt angrepp.

-Pettersson säger att somalierna kan se fram emot en snar frigivning eftersom de har suttit i förvar sedan augusti. Hittills har de kostat det danska samhället massor och med kopplingar till en ”gruppering” kan man anta de kommer att fortsätta att vara en dyr och obehaglig bekantskap för danskarna och det danska samhället liksom motsvarande avarter är i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Två somalier dömda för brutalt och farligt våld utvisas inte

 1. Vad gör egentligen Somalier här? Dom kommer från ett land
  fullt av naturtillgångar, visst, det är ju lättare att lyfta lönen
  utan att behöva kröka rygg. Dom är heller inte av den tacksamma
  arten, dom tackar med att begå grova brott!

 2. Ut med skitstövlarna..dom kommer aldrig bidraga med något….musselimmer med knorr fram och bak.

 3. Om myndigheterna ska varna kan de ju göra det effektivast genom att utvisa första gången ett brott begås. Men det verkar inte vara avsikten att nå bästa resultat. Vad gör dessa skadegörare för nytta i något EU-land med sina dödliga vapen? .

  • Bilderberg gruppen o fam Rockefeller ligger bakom att vi inte ska ha landsgränser allt folk o kapital ska flytta sig och Reinfeldt o många Sossar har blivit kallade till möten som hålls varje år på hemlig ort som Grisslehamn 2011 dessförinnan Saltsjöbaden 1973 Wallen Engberg är alltid representerad globalister får då genom krig nya låntagare och staterna blir sårbara men bankerna gör större o större vinster.

   • Ja nu ska också The Great Reset genomföras med hjälp av covid skräcken. Som fått folk att totalt tappat fattningen

Kommentera