Rapparen Yasin Byn har häktats, misstänkt för stämpling till människorov


INSÄNDARE. Tänk att när jag läste att det var frågan om en av Sveriges mest kända artister så trodde jag att det var Lasse Berghagen eller Björn Skifs som var dom misstänkta. Men det visade sig att det återigen var frågan om en solbränd varelse från betydligt sydligare trakter som kallar sig för artist.

Om denna varelse, som det står i texten här under, skulle vara en av Sveriges mest kända artister så är jag om det stämmer ännu mer övertygad om att detta landet är förlorat för all framtid. Den kulturella nivån på ett land där dess befolkning lyssnar på en ”artist” som utövar en ”sångart” som mest kan liknas vid gutturala läten som en apa med stämbandsinfektion ger ifrån sig kan bara klassas som en katastrof.

Skulle den kända ”artisten” inte sitta inlåst och vila upp sig på ett svenskt ”fängelse” så tycker jag att han skall bli den nästa som leder Allsång på Skansen som då givetvis blir fullsatt av beundrande svenskar som inte fattar bättre. Allsången på Skansen bör med denna populära ”artist” inledas med att han på sitt hemlands språk sjunger den svenska nationalsången i rappform samtidigt som publiken i sann BLM anda knäböjer med ena näven i luften som ännu ett led i självförnedring och utplåning av sig själva.

När allsången sedan är slut så bör den avslutas med att publiken sjunger ”We shall overcome some day” eftersom denna sång numera passar bäst in på det förtryckta och diskriminerade svenska folket vars land och seder snart är ett minne blott.

Om dåvarande folkpartisten Karin Friggebo fortfarande är i livet vilket jag tror så kan hon ju leda denna avslutning varje gång för hon visade ju på 90 – talet under ett möte i ett mångkulturellt getto att hon kan den sången.

Sandor Herold, Malmö

– Pettersson kompletterar mednedanstående, jag vill också tillägga att jag knappast tror att dagens ungdom vet vilka Lasse Berghagen eller Björn Skifs är liksom jag inte gillade det mina föräldrar lyssnade på.

Spotify Technology S.A. är ett svenskt multinationellt företag som sedan den 7 oktober 2008 tillhandahåller en tjänst för att lyssna till strömmad musik och poddradioprogram över Internet. Sedan 2015 är Spotify världens största online-musiktjänst och i mars 2019 hade Spotify 217 miljoner aktiva användare.

Hiphop och pop dominerar både i Sverige och globalt, där Bad Bunny och Drake är de mest spelade artisterna globalt. Listan nedan från Spotify.

Topp 10 mest spelade artister i Sverige under 2020:

 1. Dree Low
 2. Victor Leksell
 3. Einár
 4. The Weeknd
 5. Yasin
 6. Hov1
 7. Kygo
 8. Avicii
 9. Miss Li
 10. Molly Sandén

När min pappa fyllde 20 år 1938 släppte Karl Gerhard denna låt, om farsan lyssnade på den vet jag ej. Grammofon fanns det knappast pengar till och på radion spelades det inte populärmusik. // Pettersson


20 responses to “Rapparen Yasin Byn har häktats, misstänkt för stämpling till människorov

 • Hanna

  Pinsamt hur landet har blivit när SVT och SR gör dokumentärer om och utnämner denne våldsverkare till Framtidens Artist. Han var grovt kriminell INNAN detta och det var ingen nyhet. Bara att det här kan hända gör att man tappar allt hopp….🥺😢

  Gilla

 • Tony

  Den enda rap jag kan godkänna är efter man druckit en god öl!

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Kan bara hålla med, har heller aldrig hört eller sett denne
  så kallade artist framföra sina läten, det krävs nog inte
  mycket idag för att kalla sig känd artist, att rabbla upp en text
  ärt ju inte sång?

  Gilla

 • CHANG 6.0

  Jag har aldrig riktigt tyckt om rap bortsett från Eminems top notch klassiker för massa år sen, den gillade jag. i övrigt har jag rejält bred musiksmak och kan lyssna på allt från folkmusik till metal och hårdrock. Motown kan vara rätt bra också emellanåt. men i skala betyg 1-5 max ca 2-4. Men det är ju bra att alla har olika smak det vore tråkigt om alla gillade samma. ja ja lite av livets mysterium…

  Gilla

 • Peter Å

  En gammal goding i stark kontrast till dagens hiphop-kultur:
  Jan Öjlers på Önsketoppen 1968 med ”Natten har tusen ögon”

  Gilla

  • G Nordström

   Inte bara skrik och skrål så det inte går att höra vad det sjungs om som den senaste tiden

   Gilla

   • Peter Å

    Absolut! Och Mellonen är ju numera ett träffande exempel på gapa och skrika och för oväsen, gärna i regnbågens färger. Går knappt att skilja bidragen åt längre.

    Gilla

 • Donald the best

  Det här är svenskt fast Sofia Karlson gjort i modernare tappning bra på allsång på skansen föredrar jag Thorstein.

  Gilla

  • Andersson

   Jag föredrar Gunde Johanssons version. Sedan har jag hör den med en ung tjej med en fantastisk röst men jag kan inte komma på vad hon heter. Det är inte Sofia Karlsson.

   Gilla

 • Peppe

  Ett svart underbarn.
  Under.
  All kritik.

  Gilla

 • Andersson

  Spotify spelar ju nu upp en lista på fem timmar med mest spelade låtarna 2020. Ingen av artisterna på 10 i topplistan här ovanför var med. Det kanske ska tilläggas att det var låtarna som jag hade spelat mest. Och några som min sambo hade önskat. Det är henoms Spotify så det är väl inte för mycket begärt..

  Gilla

 • Ryan

  Jag hörde hans namn för första gången i går i en rapport om en brottsling. En av de mest kända artisterna? Skumt.

  Gilla

 • G Nordström

  Du är så jäkla bra Sandor med dina väl valda ord i texterna.

  Gillad av 1 person

 • SVENSKA ARTISTER

  NU har ytterligare två svenska artister till gått ur tiden. Dragspelskungen Roland Cedermark och 1970 tals legendaren Gösta Linderholm.

  Gilla

  • Andersson

   En gång för länge sedan ville Bengt att jag skulle följa med och lyssna på Roland Cedermark. Det var på Nyköpingshus och han skulle spela både på förmiddagen och på eftermiddagen. Om jag minns rätt och det brukar jag göra så hade han baxat in sitt släp och där hade han sin ljudanläggning. Jag vill minnas att han hade kompet på en kasettbandspelare. Det ekade skapligt men annars vet jag inte. På eftermiddagen fick Bengt lyssna på dragspel själv för då hade jag gått hem. Sedan dess har jag inte lyssnat på Roland Cedermark. Jag ärvde några LP-skivor efter Bengt men de har jag gett bort.

   Gilla

 • ponnsan62

  En skitstövel som inte ska vara i Sverige!

  Gilla

 • centurion

  SVT har en fantastisk förmåga att gulla med terrorister. Denna s.k. ”artist”, som bräker ur sig hur han och hans gäng ska förgöra det svenska folket, det upphöjer alltså propaganda-organet till artisteri…????? Han får även ta plats i de fina TV-sofforna och härja fritt med sin arrogans.
  Och Stefan själv har ju för vana att klappa våldtäktsmän på huvudet.
  Även Victoria har ställt upp på gruppfoto tillsammans med liknande drägg.
  När ska vansinnet ta slut ? Eller är detta det nya normala ?

  Gillad av 1 person

 • Eddy S Karlsson

  Negern borde vara i Afrika där hör hemma.

  Gilla

 • Kungen

  Skicka tillbaka honom till afrika där han hör hemma…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: