Man skjuten till döds på Nordsjälland

BROTTSLIGHET. En 38-årig man dog på lördagskvällen efter en skottlossning som polisen misstänker är gängrelaterad. En 21-årig man har också skjutits men är inte livshotande skadad. Detta konstateras av Svend Foldager, som är polisinspektör vid Nordsjällands polis, skriver Jyllands-Posten.

De två skjutna männen kördes till sjukhuset i Hillerød norr om Köpenhamn i en privat bil tillsammans med två andra män, säger Foldager. Bilen männen färdades i var full med skotthål i vindruta, sidor och dörrar.

Polisen vet ännu inte vad som hände innan bilen anlände till sjukhuset. Strax före midnatt var polisen fortfarande närvarande i stort antal på Nordsjällands sjukhus. Bland annat för att säkerställa ordningen på sjukhuset, där släktingar och andra dök upp.

Flera av de personer som dök upp på sjukhuset arresterades, sa Foldager. Det är minst tio som arresterats totalt.

”Flera av dem som dök upp på sjukhuset har arresterats för att ta reda på om de har en roll i ärendet, eller om de bara är släktingar”, sa polisinspektören på lördagskvällen. Tidigt på söndag morgon informerar vakthavande tjänsteman vid Nordsjällands polis David Buch att alla fängslade har släppts igen.

Den dödade hade kopplingar till de kriminella gänget Bandidos och har senare kopplats till det kriminella gatugänget NNV.

-Pettersson säger att mångkulturen slår till även i Danmark…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Man skjuten till döds på Nordsjälland

  1. En del mc gängen har tagit med en del av dessa kompetenshöjande individer i sin verksamhet för att höja våldsmonopolet och de får då även en grupp att tillhöra som stärker deras självförtroende.

  2. Verkar vara Bandidos relaterat men den kriminella miljön är ju inte heller trevlig, och drabbar oskyldiga också emellan åt.

Kommentera