Man knivmördad i Rissne, troligen rånmord

VÅLDSVÅGEN. En man har dött efter att ha hittats med svåra stickskador utanför en bankomat vid Hemköp i Rissne i Sundbyberg norr om Stockholm.

Flera polispatruller söker nu efter en misstänkt gärningsman. – Det stora flertalet av patrullerna letar efter den gärningsman som gjort sig skyldig till det här och som lämnat platsen till fots enligt vittnen, säger Ola Österling vid polisen.

Den avlidne var en man i 45-års åldern, han är inte känd av polisen sedan tidigare. Mannens anhöriga har underrättats. Brottsrubriceringen är mord och ett troligt rånmord.

Signalement på gärningsmannen:

Polisen har ett tydligt signalement på gärningsmannen. Han såg vid stunden för brottet ut enligt följande:

 • En man cirka 180-190 cm lång.
 • Midjelång jacka, blå till färgen med vitt tryck på ryggen. Uppdragen luva.
 • Svarta byxor med vita detaljer.
 • Röda skor.
 • Vitt munskydd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Man knivmördad i Rissne, troligen rånmord

 1. […] Polisen fick larmet vid 20.30-tiden. En man hade blivit överfallen och knivhuggen. – Händelsen har skett vid en bankomat, men exakt vad som har hänt vet vi inte. Men det verkar som att den målsägande överhuvudtaget inte har haft någon del i hur det här har uppstått, har Helena Boström Thomas, presstalesperson vid polisen i Stockholm, tidigare berättat. […]

 2. […] Polisen fick larmet vid 20.30-tiden. En man hade blivit överfallen och knivhuggen. – Händelsen har skett vid en bankomat, men exakt vad som har hänt vet vi inte. Men det verkar som att den målsägande överhuvudtaget inte har haft någon del i hur det här har uppstått, har Helena Boström Thomas, presstalesperson vid polisen i Stockholm, tidigare berättat. […]

 3. […] Polisen fick larmet vid 20.30-tiden. En man hade blivit överfallen och knivhuggen. – Händelsen har skett vid en bankomat, men exakt vad som har hänt vet vi inte. Men det verkar som att den målsägande överhuvudtaget inte har haft någon del i hur det här har uppstått, har Helena Boström Thomas, presstalesperson vid polisen i Stockholm, tidigare berättat. […]

 4. Efter en dna-träff ska polisen ha identifierat en man som misstänkt för mordet i Rissne och polisen har gripit denne.

  Den gripne är en 19 åring dömd för ett mord i Enskede 2017 som varit på rymmen från en sluten rättspsykiatrisk klinik i Huddinge.

 5. […] Polisen fick larmet vid 20.30-tiden. En man hade blivit överfallen och knivhuggen. – Händelsen har skett vid en bankomat, men exakt vad som har hänt vet vi inte. Men det verkar som att den målsägande överhuvudtaget inte har haft någon del i hur det här har uppstått, har Helena Boström Thomas, presstalesperson vid polisen i Stockholm, tidigare berättat. […]

 6. Bild från övervakningskameran kanske?

  Nej, just det! Det är ju viktigare att en mördare som troligen är på en desperat jakt efter pengar till narkotika får fortsätta plundra, mörda och våldta, än att sanningen om det fina mångkulturella samhället kommer ut!

 7. Alltför många kriminella rör sig fritt i samhället. Det verkar vara en medveten strategi av myndigheten med tanke på myndighetens villkorslösa invandringen. Ja man tror knappt det är villkorslöst för man utvisar ofta de skötsamma. Man undrar i så fall varför?

 8. Jag tycker att man ska införa tvånsvissitation slumpmässigt.Bär man då vapen på sig på allmän plats så automatiskt fängelse för stickvapen typ 4 år o skjutvapen 5 år.Då så blir det nog lugnare.Då kan man nog söka jobb inom kriminalvården.Eller inom byggbranschen.

  • Bäste Robert var ska de sitta? Vem ska visitera?
   Meningslösa förslag, enklaste och effektivaste är att utvisa alla som inte försörjer sig själva. Hur svårt är det att fatta det.
   Allt annat är totalt meningslöst när det inte finns någon som kan utföra alla dessa utopiska åtgärder.

   • Ja just det bäste G Nordström.Hur många har blivit utvisade hittills av dom som du säger inte kan försörja sig.(Jag kan svara åt dig inte många.)Ungefär lika menlöst förslag.Eftersom det aldrig kommer bli så.Det är väl bättre att göra det bästa av situationen.Än att hoppas på ett elefantkliv.Skrev i min insändare att man kan söka jobb inom kriminalvården eller byggbranschen.men kan ju vara svårt att förstå vad jag menade med det.mvh Robert.

 9. Längden på gärningsmannen tyder på en ej inavlad person, undrar om 45-åringen kunde vara en sektmedlem.
  Det kan ju till slut brista även för en man med kaukasisk härkomst.

 10. Polisen säger att dom har tydligt signalement på gärningsmannen. Men kan tydligen inte se om han är svart eller vit.Hmm.

  • Instämmer..”Ett tydligt signalement i Abzurdien” innebär,att det kan vara allt från en Eskimo till en Djungel-nigger eller Indian…..
   I detta fall tycks det vara som någon skrev,en Tjeshjen eller möjligen en avkomma från f.d. Jugoslavien.Inte ens zigenare når upp till denna längd.
   Övriga ”barn” och lyckosökare är normalt av kortare slag.

 11. Med dom katastrofer som vanstyr landet kommer det bara att
  eskalera. Det är för djävligt att människor ska sätta till livet
  för att vissa sjukdomstillstånd fått för sig att det går att blanda
  uppenbart mentalt sjuka individer med friska.

 12. Socialdemokratins Sundbyberg med Rissne liknar afroAffrika, ett fruktansvärt grovt brott mot mänskligheten. Försök till integration av knivhuggarrr borde kallas folkrättsbrott

Kommentera