Stefan Löfven utsedd till årets Hybris


INRIKES. 2020 års Hybrispris har utsetts av de 500.000 personer som står i vårdköer i Sverige och som sett vårdköerna fördubblats på sex år tillsammans med de 500.000 arbetslösa som blivit lovade EU:s lägsta arbetslöshet och de många tusentals brottsoffer som drabbats i vårt land samt många fler.

Priset för 2020 års Hybris går till statsminister Stefan Löfven (S) för hans otroliga förmåga att ta till övermod, förhävelse,  högfärd,  högmod,  högfärdsgalenskap, högfärdsmani, överdåd,  överdådighet, självförgudande,  självförhärligande, självförhävelse,  självtillräcklighet och storhetsvansinne.

– Pettersson säger att det inte är någon tvekan om att Lövfen efter drygt sex år som statsministern inte har något ansvar för någonting så han förtjänar sitt fina pris…

Foto: Kristian Pohl

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Stefan Löfven utsedd till årets Hybris

 • Maurice

  Stefan Löfven kommer gå till historien som den största lögnaren.

  Gilla

 • Peppe

  VARF är så många svenskar politiska idioter.

  Gilla

 • Kent

  Han blir heller inte vis av skadan. Nu ställer han ut fler löften på bästa fyllerist manér. ”Vi ska bli det första landet i världen som blir fossilfritt”.
  Alla hans uttalanden präglas av storhetsvansinne och låg begåvning.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Han måste leva i en totalt insnöad värld? Han har ju rätt
  så till vida att han har vänt Sverige till ett bra land,
  FÖR MENA FOLKET!

  Gilla

 • Moberg

  Förmodar att även sossarna har en yxa, men alla är för fega att hålla i skaftet.
  Det måste vara skälet till att han sitter kvar.
  Att han sitter kvar som statsminister beror på att vi ingen opposition har annat än snacksaliga och samarbetsovilliga partiledare som om de ville vårt land väl, tog kontakt med vad de nu i sin rädsla kallar rasister.

  Gilla

 • Pålsjö

  Tänk om Gösta Bohman, Moderaternas partiledare 1970-81, hade vetat att han förutspådde framtiden! Han tyckte att en svetsare inte är tillräckligt skolad, dvs saknar nödvändig kompetens för att kunna leda ett företag och fatta svåra beslut.

  I en riksdagsdebatt 1976 sågade Gösta Bohman förslaget om att facket skulle få styrelserepresentation i storbolagen, citat; ”Jag tror inte man vinner mycket på att låta en svetsare delta i beslut som gäller företagets långsiktiga investeringsplaner. Han är inte skolad för så svåra uppgifter. Jag tror att han skulle sova illa om natten”,

  https://kuriren.nu/artikel/5rev790j

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  ”… självförgudande, självförhärligande, självförhävelse, självtillräcklighet och storhetsvansinne”

  Jeander

  Gilla

  • Peter Å

   Och som alltid, inte att förglömma, med andras pengar. När andras pengar tagit slut, tar sossekommunismens slut. Dom som tar över kommer få ett tufft arbete att städa upp efter det svenska sossedagiset.

   Gilla

 • Erling

  Samtidigt lär han ha förtroende hos 50 % av kvinnliga väljare – hör och häpna!

  Vad säger det om dessa?

  Gilla

 • Sjögren

  När mentalsjukhus stängs ner och psykpatienter nästlar sig in i positioner inom politik och storföretag så kan det aldrig bli bra för ett land!

  Gilla

 • Zeleka

  En lista som belyser SosseNazisterna till 100%
  Sämsta statsskick i detta lands historia någonsin,
  Säljer landet för makt!
  Må karma komma 🙏

  -övermod, förhävelse, högfärd, högmod, högfärdsgalenskap, högfärdsmani, överdåd, överdådighet, självförgudande, självförhärligande, självförhävelse, självtillräcklighet och storhetsvansinne.

  //zeleka

  Gilla

 • Peter Å

  Statsminister och ministrar som bryter mot sina egna råd och anvisningar och så nu en pandemilag. Det borde räcka för nyval nu!

  Gilla

  • Andersson

   Jag förmodar att du menar extra val. Jag menar att det vore olyckligt just nu av flera skäl. Det vore bättre med en samlingsregering fram till nästa ordinarie val ledd av en icke socialdemokrat.

   Gilla

   • Peter Å

    Nja, samlingsregering exkl. regeringen i så fall. Dom har visat hur tydligt som helst under två års tid att dom är ytterst olämpliga att styra landet. Och förödelsen går i en rykande fart. Ju förr dom lämnar ifrån sig regeringsmakten, desto bättre för landet.

    Gilla

 • Mr Jordan

  Han är väl värd det priset, inget snack om saken.Såg Donald Trumps nyårstal, det var en lång radda av bedrifter i ett högt tempo. I vissa ögon en aning självförhärligande, den vanliga kritiken. Han har ändå, till skillnad från vår statsminister, fakta att luta sig tillbaka mot. Han var heller inte sen med att tacka all forskarpersonal samt de som jobbar i vården. Lite snyggare skött i jämförelse med Stefans allmänna spottloska som redskap. Fy fan, vad jag är trött på den arrogante och dumma pösmunken, det är på tok för lång tid till nästa val.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: