Förtroende?

Ett förtroende får man inte gratis. Ett förtroende är något man skapar.

Stefan Löfven, socialdemokrat och statsminister, på presskonferens 2020-12-08.

2020-12-26 beger sig Morgan Johansson (S) till ett folktätt köpcentrum för att handla julklappar.

2020-12-23 beger sig Stefan Löfven (S), han som uppmanade alla att inte bege sig till köpcentrum, till trängseln på just ett köpcentrum för att hämta en klocka.

2020-12-20 befinner sig Magdalena Andersson (S) i ett covid-19 drabbat Sälen för att åka skidor.

2020-12-19 sätter sig Dan Eliasson (S), chef för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, på ett inte alltför klimatsmart flygplan med destination Kanarieöarna.

Fast lugn gott folk. Inget biter på ett sovande, naivt och förstående folk som vi svenskar. Så sent som 2020-12-12 toppade Stefan Löfven förtroendelistan bland partiledarna och inget talar väl för att han och partiet kommer att sjunka i kommande mätningar. Vi är som sagt väldigt sovande, naiva och förstående i Sverige. Ett förtroende förtjänar man som sagt.

 

 

11 thoughts on “Förtroende?

 1. Redan efter valförlusten i september 2006 beskrev fd utbildnings- & kulturminister Leif Pagrotsky (S) sitt parti som …

  https://y.cdn-expressen.se/images/5a/ca/5aca9b05e5299904772201f85f62423f/912@70.jpg

  Bildkälla: Expressen

  Idag skulle det Socialdemokratiska partiet snarare kunna betraktas som en klan om man ser till maktfullkomligheten dom hela tiden demonstrerar både i det översta i toppskiktet och ända ner till antisemiterna i ungdomsförbundet SSU …

  https://1.bp.blogspot.com/-6nsKGWcv6RQ/X14OdZk3N-I/AAAAAAAAHuI/GOJ-NGTyvIIDWsBMP6X1_okYP-Tus2sfQCNcBGAsYHQ/s1181/KLAN%2BLOW.jpg

  Jeander

 2. Mitt förtroende för den diktatoriska regimen har inte minskat.
  För det ha varit NOLL hela tiden.

  • Det är ett demokratiskt dilemma du tar upp. Det borde vara vara möjligt att använda sin rösträtt till att rösta mot ett parti man inte gillar. Och personrösta mot en misshaglig person i samma parti. Jag tror vi skulle slippa soffliggare om vi gör på det viset.

 3. Dessa ministrar och politrukers beteende är faktiskt helt galet och deras förklaring ännu mer galen ” att det uppstod inte någon trängsel och vi kunde utföra ärenden på ett säkert sätt”. Har inte dessa figurer fattat och ställt sig frågan att det inte var någon trängsel berodde på att andra människor lyssnat på samma ministrar och politruker att inte besöka butiker och köpcentrum?? Det finns kanske en möjlighet att återfå lite förtroende och det är att dessa figurer kallar till pressträff och ber hundrafalt om ursäkt och förlåtelse.

 4. Den mest insnöade Sosse borde kunna se det enorma hyckleri
  som deras ledargestalter visar upp inför öppen ridå??

 5. Förtroende för den här regeringen har jag aldrig haft.
  Nu skrev dom under på det ordentligt.
  Många dumstrutar bör delas ut i regeringen idag.
  Vi lägger ett historiskt dåligt år bakom oss, samtidigt som man
  påminns om att i värsta fall kan vi få dras med Löven & co i
  nästan 2 år ytterligare.

 6. Hur förtroendet för Herr Löfven ökat är bara en markör på hur hjärntvätten under alla år har varit effektiv.Är vi ett naivt eller ett oerhört politiskt okunnigt folk ? Det finns ett ordspråk som kanske visar på hur många tänker ”man vet vad man har men inte vad man får ”.Man lallar runt och tycker att det är väl ändå inte så hemskt.Insikten kommer när misstyret drabbar en själv.Herr Löfvens framträdandet framför Svenska flaggor där han tittar djupt in i kameran med sorgsna hundögon räcker uppenbart för att han ska få ökat förtroende.Ja,Herregud ge mig styrka….

  • Ja tyvärr Maya så är allt för stor del av befolkningen hjärntvättade med vänster propaganda. Att sen kvinnor har större förtroende för personen är genetiskt betingat, men jag tycker att även de borde kunna se verkligheten.

 7. Ärligt talat, om nu årets influensa är så farligt som deepstate ägda media försöker skrämma folk med, då hade knappast dessa politiker varit ute bland ”det sovande folket” och riskerat att smittas.

  • Den så kallade pandemin, är bara ett uselt sätt för vår intelligensbefriade regering att försöka hålla makt över det svenska folket! Jag skriver SVENSKA folket….För invandrade våldsverkare får ju härja fritt, verkar det som!

Kommentera