Bombdåd utanför restaurang i Södertälje


VÅLDSVÅGEN. Någonting detonerade utanför en restaurang i Fornhöjden i Södertälje på onsdagskvällen. Nationella bombskyddet ska undersöka området. Larmet om smällen kom in till polisen klockan 20.02.

Pressbild

– Det är oklart vad som har smällt och vi vet inte om det är någon som har kastat in något. Rutor har gått sönder men ingen är skadad, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Polisen har spärrat av ett område kring restaurangen och patruller pratar med personer som finns på platsen. – Det är en del folk i rörelse som vi försöker fånga upp, säger Eva Nilsson.

Polisen

Om Fornhöjden på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “Bombdåd utanför restaurang i Södertälje

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: