Grovt rån i Stockholm


VÅLDSVÅGEN. En person rånades under kvällen i södra Stockholm. Enligt uppgifter ska personen ha blivit rånad på en mobiltelefon och bankomatkort och sedan tvingats föra över pengar till rånarna.

Jeander

– Personen rånades i Björkhagen av två personer som var beväpnade med ett pistolliknande föremål, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Den rånade har inte skadats fysiskt och det finns ingen gripen. I övrigt är polisen förtegen om händelsen som rubriceras som grovt rån.

– Pettersson förstår att polisen är förtegen. Det har varit flera person och bilrån idag men inget signalement på någon gärningsman…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Grovt rån i Stockholm

 • Hans Backlund

  Jag önskar att någon försöker råna mig, med ett pistolliknande föremål. Det kommer att bli det sista som dom någonsin gör.

  Gilla

 • rune

  ”som var beväpnade med ett pistolliknande föremål” ????

  Låter ju inte så skrämmande, men det är väl det som är meningen,
  (Försöker komma på något som liknar en pistol men kan inte.)

  Gilla

 • G Nordström

  Kanske Fantomas

  Gilla

 • Wolfram

  För man över pengarna till rånarna så vet polisen vem som gjort det. Men de kan nog vara så att polisen avstår från att klara upp brottet efrersom man inte vill spela nazisterna (SD) i händerna med statistiken som följer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: