Raketskjutningar mot polisen har ökat

BROTTSLIGHET. Ett 20-tal larm om raketskjutningar har inkommit till polisen de senaste dagarna. – Det har bland annat handlat om att man kastat fyrverkerier mot fordon och människor, säger Mikael Hedström, presskontakt vid polisens region Mitt. – I lördags började samtal komma in om detta. Sedan har det fortsatt under helgen. säger Mikael Hedström, rapporterar SVT.

Enligt polisen har helgens fyrverkerilarm varit koncentrerade kring Gottsunda, Gränby och Stenhagenområdet. Vi vill uppmana vuxna att prata med sina ungdomar om detta. Den bild vi har är att det här med fyrverkerier har eskalerat de senaste åren. De missbrukas och används som ett sätt att jäklas med andra medborgare, säger Mikael Hedström.

-Pettersson säger att Gottsunda, Gränby och Stenhagen i Uppsala är kända mångkulturella paradis och jag har en känsla av att det pratats nog…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Raketskjutningar mot polisen har ökat

 1. Varför gillrar inte polisen en fälla för huliganerna, gå ut med information att polisen kommer att vistas i område x den och den tiden.
  Ett fåtal uniformerade dyker upp på angiven tid, samtidigt som civilklädda finns i periferin så fort någon ser huliganer samlas, närmar sig de civilklädda och kan ingripa då raketskjutning, eller stenkastning börjar.
  De då infångade skall med namn och bild visas i lokalpressen samt att deras föräldrar bestraffas.
  Det skulle bita bättre än saft och bullar.

 2. Polisen borde inte ha gett dem svenska pass.
  Polisen är förbjuden att ge strejka, för det viktigaste I svensk religion är att svenskar devalveras till socialistiska halvbruna klaner i typ Rinkeby…bombsäkra sosseröster

 3. Den som tror att detta går att prata bort borde sinnesundersökas. Det enda dessa varelser begriper är våld. In med militären direkt. De skyldiga ska ut ur landet snarast.

 4. Tänk så mycket vi har fått ändra i Sverige för dessa inavlade muslimer. Snart är det slut med nyårsraketer också.

Kommentera