Raketskjutningar mot polisen har ökat


BROTTSLIGHET. Ett 20-tal larm om raketskjutningar har inkommit till polisen de senaste dagarna. – Det har bland annat handlat om att man kastat fyrverkerier mot fordon och människor, säger Mikael Hedström, presskontakt vid polisens region Mitt. – I lördags började samtal komma in om detta. Sedan har det fortsatt under helgen. säger Mikael Hedström, rapporterar SVT.

Enligt polisen har helgens fyrverkerilarm varit koncentrerade kring Gottsunda, Gränby och Stenhagenområdet. Vi vill uppmana vuxna att prata med sina ungdomar om detta. Den bild vi har är att det här med fyrverkerier har eskalerat de senaste åren. De missbrukas och används som ett sätt att jäklas med andra medborgare, säger Mikael Hedström.

-Pettersson säger att Gottsunda, Gränby och Stenhagen i Uppsala är kända mångkulturella paradis och jag har en känsla av att det pratats nog…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Raketskjutningar mot polisen har ökat

 • Moberg

  Varför gillrar inte polisen en fälla för huliganerna, gå ut med information att polisen kommer att vistas i område x den och den tiden.
  Ett fåtal uniformerade dyker upp på angiven tid, samtidigt som civilklädda finns i periferin så fort någon ser huliganer samlas, närmar sig de civilklädda och kan ingripa då raketskjutning, eller stenkastning börjar.
  De då infångade skall med namn och bild visas i lokalpressen samt att deras föräldrar bestraffas.
  Det skulle bita bättre än saft och bullar.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Nobelpriset i främjande av Raketskjutning går till socialdemokratin, bestämmer en örnnäsa:

  Gilla

 • compulsoryunion

  Polisen borde inte ha gett dem svenska pass.
  Polisen är förbjuden att ge strejka, för det viktigaste I svensk religion är att svenskar devalveras till socialistiska halvbruna klaner i typ Rinkeby…bombsäkra sosseröster

  Gilla

 • AFS supporter 2022

  När ett lands regering består av begåvningsreverserare så kan det bli så att dem vill ha hit raketforskare från begåvningsreservern från MENA land för att utplåna sig själva och befolkningen.

  Gilla

  • compulsoryunion

   I var fall framstår ju malajen P Hultqvist som en utbildad och intelligent människa jämfört med kärnväljarna han fixat bostad till i Tjärna ängar.

   Gilla

 • Kungen

  Den som tror att detta går att prata bort borde sinnesundersökas. Det enda dessa varelser begriper är våld. In med militären direkt. De skyldiga ska ut ur landet snarast.

  Gilla

 • Olof.p

  Tänk så mycket vi har fått ändra i Sverige för dessa inavlade muslimer. Snart är det slut med nyårsraketer också.

  Gilla

 • G Nordström

  De är lönsamma för de som säljer fyrverkerierna

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: