Busschaufför misshandlad i Lund

BROTTSLIGHET. Fyra unga män har gått till angrepp mot en busschaufför i Lund, skriver polisen på sin hemsida. Chauffören har enligt polisen misshandlats med sparkar.

Steget Efter

Gärningsmännen som beskrivs vara 18 till 20 år har lämnat platsen.

En person har gripits och polisen söker efter tre gärningsmän.

Vi har signalement men det är ingenting som vi ser är nödvändigt att gå ut med just nu, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson hos polisen i region Syd.

Busschauffören skadades i samband med händelsen men ska inte ha varit i behov av ambulanssjukvård.

Händelsen rubriceras som misshandel.

Larmet kom in till polisen klockan 20.52 på lördagen.

– Pettersson undrar varför polisen inte går ut med signalement?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Busschaufför misshandlad i Lund

  1. Som vanligt…En kulturberikande vinst för samhället.

    Rösta bort partier som vill ha än mera våld, våldtäkter, rån, pedofili, mord, skjutningar, misshandel, knark och allmän otrivsel.

    💐 till busschauffören.

  2. Ingen naturlig Svensk tradition vad jag vet. I Sverige tycks det vimla av våldsbenägna individer på fri fot. Polisen är trots det hänsynsfulla mot de fyra gärningsmännen och ger inget signalement. Jag undrar varför polisen inte vill utföra sitt jobb på effektivaste sättet. Det borde vara av största vikt att ge brottsoffer upprättelse, därefter kan gärningsmännen få ta del av de skyldigheter och de eventuella rättigheter de förtjänar.

  3. Alla vi vet, när Polisen inte går ut med signalement på förövarna så vill de gärna hålla inne med den ack så ” mörka” sanningen.

  4. ”Fyra unga män har gått till angrepp mot en busschaufför i Lund, skriver polisen på sin hemsida. Chauffören har enligt polisen misshandlats med sparkar.”

    – Fyra unga män är fler än en mångfald, men massimmigrationen är mångfaldigare – och kommer olyckligtvis sällan ensam med de ensamkommande olyckorna.

  5. Kan mycket väl finnas en övervakningsfilm att tillgå. Förmodligen med ett mycket mörkt innehåll. Så den etniska statistiken lär nog behållas i saft o bulle-högkvarteret.

Kommentera