Paolo Roberto dömd för sexköp – misstanke om oaktsam våldtäkt nedlagd

MEDIA & BROTT. TV-profilen eller snarare före detta, Paolo Roberto ska böta 15.500 kronor efter att han ertappades med att köpa sex i maj tidigare i år. Samtidigt läggs förundersökningen om oaktsam våldtäkt ner, enligt ett pressmeddelande från kammaråklagare Paulina Brandberg.

-Pettersson har inte så mycket att säga om domen mer än att Paolo varit en idiot. Däremot står det inget om Paolo Robertos övriga straff som inte provats i domstol. Flera, troligen alla affärer, som sålde hans produkter har slängt ut dem, liksom Paolo slängts ut från TV-kanalen han samarbetade med. Paolo har i princip fått yrkesförbud utan att vara dömd.

På kort tid förlorade Roberto en lång rad jobb och uppdrag. Han fick bland annat sparken från TV4 och när både Coop och Ica meddelade att man inte längre skulle ta in varor från märket ”Paolos” köptes han ut från bolaget för 126 kronor. Byggvaruhuset K-Rauta stoppade en reklamkampanj med Paolo Roberto.

Hans advokat Thomas Martinson har tidigare sagt att Roberto utsatts för ett ”omänskligt drev”.

Nåväl, PK:s värdegrund är liksom herrens vägar outgrundliga. På bokkedjan Adlibris går det inte att köpa Paolos kokböcker men där finns Hitlers Mein Kampf!

Vill ni köpa något av Paolo Robertos produkter så finns de HÄR.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Paolo Roberto dömd för sexköp – misstanke om oaktsam våldtäkt nedlagd

 1. Äldre och att ha lust är varken skadligt eller farlig för motparten om man är varsam. Bland yngre är det vanligare men tyvärr farligare då ovisa inte förstår att ett nej är ett nej. Antalet brutal ovarsamhet stiger när män inte ens förstår språket. Rädslan för våldtäkter har gjort att ”Sverige har misslyckats” vilket också är kungsord som väl passar in på Löfvens misslyckadande med Ett Starkare Samhälle till att bli Ett Tryggare Sverige.

  Problemet är att efterfrågan är större än tillgången. För det täckta könet är det inget problem då män är flest, om de behövs, eftersom det finns surrogat både varma och kalla.
  För MÄN finns det inte samma utbud och jag föreslår att någon entreprenör storskaligt satsar på Robodelo. Platser där alla får sitt utan att kränka någon kropp med sin snopp.

  Namnet Robodelo kommer inte från Roberto utan från Robot och Bordello. Av robot förstås att ingen kvinna eller män ska köpas.Därmed är orättvisan avskaffad att kött får säljas men inte köpas. Enligt den fantastiska tekniken kan det erbjudas skala 1:1 könslika robotar som utöver det efterfrågade, färg och form kan prata flera språk så att alla som skolkat från SFI kan känna sig hemma. Vinsten blir förhoppningsvis färre kvinnofridkränkningar och att opinionen svänger så att när det inträffar att förövarens snopp avlägsnas då det inte är lönsamt när staten kommer att få inkomster av roboten rörelse s.k. avnjutningsskatt.

 2. Låt er inte påverkas av Sensationspressen milslånga artiklar,kring detta världens äldsta yrke.
  Stenbock som besökt stor del av klotet,har ofta träffat på dessa kvinnor,om man förvirrat sig in i fel distrikt.
  Även mitt i människo-mängden på t.ex. flygplatser (Rio) står dessa och erbjuder sina tjänster helt öppet !
  Tror personligen att Abzurdistan o.Vatikanen är de enda två platserna detta sex-ämne diskuteras.
  (Fast i sista landet är jag inte 100-% säker, eftersom där kan förekomma pedofiler o bögar….)

 3. Men det går bra att batik-häxor tar ett /eller flera baaaaarn (män ca.18-30 år och VINST FÖR SAMHÄLLET) för att agera sexslav till dessa ”bäst före” batik-häxor.

  Tänk vad dessa baaaaarn måste stå ut med….som att tvingas ha sex med sin gamla mormor…kan förstå att de gör precis vad som helst för att komma ifrån sin sexsjuka gammelmormor …USCHHHH, SÅ HEMSKT 🤮

 4. När någon erkänt ett ”bötesbrott” stannar det därvid och åtal får inte väckas.
  För sexköp råder dagsböter och PR erkände direkt sexköp, fick böter och då är ärendet utagerat.
  Dubbelbestraffning är förbjuder också i Sverige men åklagarfalsariet fortsatte med förhör med kvinnan som sålt sex som vidimerade att PR endast var en av alla citat ”vanliga sexköpare”.

  Kammaråklagare Brandberg som synes ignorans avseende objektivitetsprincipens regelverk och i lagar stiftat är lindrigt uttryckt häpnadsväckande och blir obegripligt när journalisterna i veckans medier publicerar att åklagaren till dem sagt att ”i stället – får – Paolo Roberto ett strafföreläggande och böter för sexköp”!
  Det uttalandet vet journalister är av åklagaren i skydd av tjänsteställning osant intygande för faktum är att också journalister vet att PR direkt efter sexköpet, således för flera månader sedan erkänt bötesbrottet och dubbelbestraffning var och är som tidigare sagts olagligt i Sverige!

 5. Sjuka PK-Sverige med världens fjantigaste, inkompetenta feministiska regering.

  Det går bra att Sverige Socialdemokrat springer på ”förklädd” bordell och sen spelar oskyldig och skyller på…jag trodde det var en nattklubb, med såååå trevliga damer som gillade bara mig.

  Eller…

  Att Centerpartiet drar till sig pedofili-älskare, och att Centerpartiets s.k. ledare, lossas som inget och är tyst när barn blir utsatta för dessa totala avskyvärda brott.
  DEN SOM TIGER, ÄR TYST DELAKTIGA I DESSA BROTT !

  Ps.
  Paulo gjorde naturligtvis inte rätt, då dessa handlingar kan dra till sig brott av kriminella och mycket lidande som följer i dess spår.

  Paulo är rakryggad 👍 och inte nån hycklande knäböjande feministisk knähund och absolut ingen PK-fjant (och det är därför han blir utsatt för detta sjuka drev.)

  Än sjukare….det är att de hycklande falska knäböjande butikerna böjer sig för detta 😡 men de böjer sig fan inte för att djur halal slaktas och lider, att FAIRTRADE (som sägs tillhöra Socialdemokraterna) bidrar till lidande och katastrofer i världen. 😡

 6. Konstigt när han är frikänd från domstol, så fortsätter ändå
  rättegångarna mot honom, han stängs ut från allt som
  varit hans levebröd? Moralkärringarna inom media har
  olika måttstockar när man behandlar saker o ting, Paulo
  stängs av och hängs ut medan centerpartistiska svin som
  ger sig på små barn blir behandlade på helt andra vis av
  den skenheliga media, som enligt egen utsago gör
  korrekta bedömningar, och gör inte skillnad på vem som
  man skriver om???

 7. Att kvinnor får sälja sex, men män inte köpa är det mest ologiska jag känner till, dessutom ren diskriminering.
  Om en kvinna vill använda sin egen naturresurs och själv bestämmer vem och var varan skall levereras så anser jag det vara hennes rätt.

  Däremot är det lika mycket fel om denna handel organiseras av någon annan och kvinnan tvingas till att leverera.

  I båda fallen olagligt för mannen vilket strider mot Sveriges omhuldade felöversättning ” allas lika värde” se första meningen, diskriminering.

  Om Paolo väljer att köpa en vara som ej är förbjudet att saluföra är hans ensak och behöver för det inte mista sin värdighet, vilket till skillnad från värde är rätt men i Sverige fel.

 8. Måste erkänna att jag a l d r i g hade hört talas om denne invandrade ”kändis”,innan han sökte reklam,genom sitt bordellbesök.
  Betr. Adolf har jag däremot i snart 80 år,hört berättas om honom. Har t.o.m. läst boken ovan och inget att rekommendera.Upprepningar av samma sak,i varje kapitel.Men tydligt att han är populär än idag,när fortfarande hans bokförlag tjänar pengar på boken.

 9. Han kommer att klara det här åxå. Vad värre är att Centern = pedofilpartiet stoltserar med sina pedofiler med hög svansföring. Inte med ett ord omnämns deras barn offer, utan det går bra att sjukskriva sig för att ha blivit påkommen.
  Med barnen är det ingen som visar medkänsla. Vad är det för egendomliga människor som röstar på ett sådant parti. Skäms!

Kommentera