Regeringen sviker gamla och unga


HATBROTT. De som riskerar att rånas när de är på väg till fotbollsplanen. De som förnedras och blir slagna medan gängledaren står vid sidan om och samlar in mobiler och pengar. De som råkar ut för grymheter som ristar in ärr som aldrig förvinner.

Det gör ont att läsa dagens artikel i Expressen av två medarbetare på SVT Barn. De redogör detaljerat hur otryggheten slagit sönder det mest sköra och sårbara som finns i livet. Barnens upplevelser är hjärtskärande.

Artikeln beskriver hur barnen blir skrämda till tystnad och i desperation ropar på hjälp. Hur kunde det bli såhär? Hur kunde man svika de som vi är satta att skydda? Det är oacceptabelt från början till slut.

– Pettersson håller med Jimmie Åkesson, det är ett svek mot alla. Detta måste bli slut med flathet, saft och bulle mentalitet samt en ansvarslös invandringspolitik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Regeringen sviker gamla och unga

 • Mm

  Politrukerna struntar fullständigt i detta, de får sina belöningar på globulisternas arenor, senast är finansministern. Om de har egna barn kanske stora gråtvalsen kommer när de har blivit angripna, varit på fel plats vid fel tillfälle. Det kommer, det är bara en fråga om mängd av de mångkulturella besökarna.

  Gilla

 • Sea Gull

  Lätt att skriva lagar och förordningar till medborgare går bra. Om jag söker en utbildning,exp. till polis, så granskas hela familjen. Inga problem för de flesta. Bli vald/sitta i regering/ riksdag är inte lika viktigt att göra person/familjekontroller? Rätta mig om jag har fel😉

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  Var det någon annan än jag som noterade det pikanta inslaget med BLM upploppen, som var en del av den Amerikanska valrörelsen?

  Vem eller viken grupp var den ekonomiska kraften bakom upploppen, för betalt fick dom som sprang runt och brände och plundrade?

  Samma grupp ligger bakom den organiserade massinvandringen, där personer från MENA och Afrika används för att slå sönder fungerande länder över hela Europa.

  Och våra styrande politiker är inget annat än marionett dockor, någon annan drar i trådarna.

  Gilla

 • Olof.p

  Äldreboende kan tyvärr jämställas med koncentrationsläger. Ingen kommer därifrån levande. Dålig mat, ingen rörlighetsträning och helt inlåsta med besöksförbud.
  Fy fan NazistLöfven.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Tänk om regeringen och andra politiker någon enda gång kunde säga vi hade fel och andra hade rätt, för dessa våra fel ber vi uppriktigt om ursäkt. Då hade tom jag kunna respektera dessa politiker och rösta på dem. I stället får vi alltid höra, vi har varit naiva, vi såg det inte komma och skylla på andra politiker och regeringar.

  Gilla

  • G Nordström

   Beklämmande om du skulle kunna tänka dig att rösta på dem.
   Bara för att de har så mycket kurage att erkänna ett fel.
   Innebär ju inte att de inte gör om samma misstag igen.

   Gilla

 • rustibus46

  Vänta, när dessa gangsters går på fel man,
  dvs. han slår ned dem ,ger dem en omgång. ” högerextremist slår ner
  försvarslösa ensamkommande”
  Upprörda politiker darrar på stämman,
  det är oacceptabelt. Arma land.

  Gilla

 • turrim

  Jaha Annie, Rädda Barnen m fl. Ni är tysta om detta men talar högt om annat. Skäms ni?

  Gilla

 • Kungen

  REGERINGEN MÅSTE BORT NU

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: