Regeringen sviker gamla och unga

HATBROTT. De som riskerar att rånas när de är på väg till fotbollsplanen. De som förnedras och blir slagna medan gängledaren står vid sidan om och samlar in mobiler och pengar. De som råkar ut för grymheter som ristar in ärr som aldrig förvinner.

Det gör ont att läsa dagens artikel i Expressen av två medarbetare på SVT Barn. De redogör detaljerat hur otryggheten slagit sönder det mest sköra och sårbara som finns i livet. Barnens upplevelser är hjärtskärande.

Artikeln beskriver hur barnen blir skrämda till tystnad och i desperation ropar på hjälp. Hur kunde det bli såhär? Hur kunde man svika de som vi är satta att skydda? Det är oacceptabelt från början till slut.

– Pettersson håller med Jimmie Åkesson, det är ett svek mot alla. Detta måste bli slut med flathet, saft och bulle mentalitet samt en ansvarslös invandringspolitik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Regeringen sviker gamla och unga

 1. Politrukerna struntar fullständigt i detta, de får sina belöningar på globulisternas arenor, senast är finansministern. Om de har egna barn kanske stora gråtvalsen kommer när de har blivit angripna, varit på fel plats vid fel tillfälle. Det kommer, det är bara en fråga om mängd av de mångkulturella besökarna.

 2. Lätt att skriva lagar och förordningar till medborgare går bra. Om jag söker en utbildning,exp. till polis, så granskas hela familjen. Inga problem för de flesta. Bli vald/sitta i regering/ riksdag är inte lika viktigt att göra person/familjekontroller? Rätta mig om jag har fel😉

 3. Var det någon annan än jag som noterade det pikanta inslaget med BLM upploppen, som var en del av den Amerikanska valrörelsen?

  Vem eller viken grupp var den ekonomiska kraften bakom upploppen, för betalt fick dom som sprang runt och brände och plundrade?

  Samma grupp ligger bakom den organiserade massinvandringen, där personer från MENA och Afrika används för att slå sönder fungerande länder över hela Europa.

  Och våra styrande politiker är inget annat än marionett dockor, någon annan drar i trådarna.

 4. Äldreboende kan tyvärr jämställas med koncentrationsläger. Ingen kommer därifrån levande. Dålig mat, ingen rörlighetsträning och helt inlåsta med besöksförbud.
  Fy fan NazistLöfven.

 5. Tänk om regeringen och andra politiker någon enda gång kunde säga vi hade fel och andra hade rätt, för dessa våra fel ber vi uppriktigt om ursäkt. Då hade tom jag kunna respektera dessa politiker och rösta på dem. I stället får vi alltid höra, vi har varit naiva, vi såg det inte komma och skylla på andra politiker och regeringar.

  • Beklämmande om du skulle kunna tänka dig att rösta på dem.
   Bara för att de har så mycket kurage att erkänna ett fel.
   Innebär ju inte att de inte gör om samma misstag igen.

 6. Vänta, när dessa gangsters går på fel man,
  dvs. han slår ned dem ,ger dem en omgång. ” högerextremist slår ner
  försvarslösa ensamkommande”
  Upprörda politiker darrar på stämman,
  det är oacceptabelt. Arma land.

Kommentera