NMR frias från hets mot folkgrupp

YTTRANDEFRIHET. 14 anhängare till Nordiska motståndsrörelsen, NMR, anklagade för hets mot folkgrupp frias av hovrätten. Däremot fastställer rätten domarna mot fem män angående våldsamt upplopp och dömer ytterligare en man för samma brott, enligt ett pressmeddelande från Hovrätten för västra Sverige.

Erik Nord, polischef som talar klarspråk. Det är de vänsterextrema som kallas motdemonstranter i media som drar igång bråken. Pressbild

Det var vid NMR:s demonstration i samband med bokmässan i Göteborg 2017 som tumult uppstod när tusentals motdemonstranter samlades på gatorna.

NMR använde även tyrrunan, sköldar, uniformsliknande kläder och slagord vid demonstrationen, något åklagaren anser ska ses som hets mot folkgrupp.

-Pettersson säger att Erik Nord, polischef i Storgöteborg talar nu klarspråk om att Nordiska motståndsrörelsen, NMR, som av media kallas nazister när de ska demonstrera i Göteborg den 30 september. Det blir de vänsterextremisterna, som kommer att starta upploppen, sade polischefen Erik Nord 2017.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “NMR frias från hets mot folkgrupp

  1. Var det många rasistiska vänsteranhängare som blev åtalade. Jag tänker på allas lika värde. Alla blir väl behandlade på samma sätt. Det var ju vänstern som orsakade allt. Men vänstern anser väl inte att mötesfrihet ska gälla alla. Bara när dom själv ska ut och slå sönder stan. Om det händer något då så kallas det självförsvar och nödvärn.

  2. När det RIKTIGA bråket tog sin början, hade NMR redan åkt hem. Men det vill den skattefinansierade median inte kännas vid.

  3. Vad borde polischefen Erik Nords manskap som motar bort vänsterextremisterns kallas?
    Nordfront, naturligtvis.🙂🙂🙂

  4. Jag kan friska upp erat minne ytterligare.
    Den första demonstrationen ägde rum ett par veckor tidigare, utan tillstånd. Alltså ingen visste om den i förväg. Ingenting hände utom att rödvinsvänstern höll på att skita på sig.
    Ovanstående demonstration hade tillstånd, alltså visste vänsterextremisterna var och när det skulle ske. Där stod dom och väntade tills demonstranterna kom och angrep dem med stenar och flaskor. Några muppar från Mellanöstern anslöt också med stenslungor.
    Alla vet hur förljugen gammelmedia är, och regeringen stöttar dem med presstöd för att lögnerna ska fortsätta.

  5. ”tumult uppstod när tusentals motdemonstranter samlades på gatorna”
    När regimmedia skriver ”motdemonstranter” då vet man att det är de vanliga bråkmakarna ”aschbergs boys” som är i farten.

Kommentera