Hel lägenheten totalförstörd i Rosengård


BOSTÄDER. En hyresgäst i Rosengård, Malmö riskerar att förlora kontraktet efter att lägenhetens väggar och tak helt täckts av svart luddigt mögel. Det rapporterar Hem och Hyra.

Lägenhet med mögel. Foto: Hyresvärden

Värden anser att det handlar om vanvård – hyresgästens uppger själv att han varit utomlands och upptäckt en vattenskada efter att han kommit hem. Enligt värden gick det inte att andas när man klev in i bostaden.

Jag har aldrig sett något liknande. Aldrig. Och jag har varit i branschen rätt länge, säger Roberto Laiolo, förvaltare på Rosengårds fastighets AB, till tidningen.

– Pettersson undrar vem hyresgästen kan vara? Boende i Törnrosen, Rosengård. Gammal vattenskada som ej anmälts till hyresvärd. Bott utomlands flera månader.

Exakt hur skadorna har kunnat bli så omfattande vet inte hyresvärden. Enligt handlingarna till nämnden kan det vara en kombination av att det bott för många i lägenheten samtidigt som man har satt igen ventilationen i både badrum och kök. I köket är golvet upprivet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Hel lägenheten totalförstörd i Rosengård

 • Nulle

  Vem är förvånad? Fullt normalt ny befolkning.

  Gilla

 • Hel lägenheten totalförstörd i Rosengård | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] kommunalråd för s samt socialfallens skyddshelgon i Malmö. Här under om du klickar på ”Läs mer av inlägget” så kan du njuta av bilderna från ett mångkulturellt boende i […]

  Gilla

 • Bosse S

  Han bor nog inte där trotts att han står för lägenheten. Han har endast sin adress där så att soc har någonstans att skicka bidragen. Lägenhet har säkert hyrts ut l andra hand dyrt till grottmänniskor som kanske inge helt ovanligt hyrt ut ännu dyrare till några andra ”nyanlända” bidragsmottagare från någon underutvecklad del på jordklotet.

  Gilla

 • Lennart

  Man undrar ju lite. Vem kan vara utomlands i flera månader. Är det någon Från MP och S kärntrupper och väljare som har sett till att socialen betalat hyran. Men varför har han bostad i Sverige när han kan vara utomlands i flera månader. Det är väl ändå uteslutet att det kan vara någon som fått asyl, för vart skulle han resa. Det gamla hemlandet var ju farligt att vistas i. Det blir väl ändå ingen utredning om var han varit i flera månader och varför. Och varför all ventilation var igenpluggad. Alla svenska skattebetalare får väl fortsätta betala hyran för vissa så att dom kan åka hem . Inga räkningar att betala, det sköter socialen. Bara att ha med sig ett bankkort så att alla bidrag han har rätt till kan hämtas ut i valfritt land.

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Skulle inte tro att det handlar om potatis. Har börjat fatta varför mörkhåriga ungdomar luktar som om dom badat i parfym. Den starka parfymdoften tar bort doften av missbruket som dom håller på med. På skolor och andra offentliga inrättningar så får personalen inte använda parfym pga allergier. Elever och undommar får lukta hur mycket som helst utan att rektor eller skolledning tar itu med problemet.

  Gilla

 • SVENSK

  Märkligt att han BARA riskerar att ”förlora kontraktet”!? Lika obegriplig som vansinnigt! Men ingen upplyst är väl förvånad!??

  Gilla

 • Kungen

  Hyresgästen ville väl känna sig som hemma. Varför inte jämna hela rosengård med marken…. Dom flesta som bor där hör ju ändå hemma nån annanstans…

  Gilla

 • Sven Nyman

  Ja, så ser det ut där utlänningar har fått härja fritt.
  Att ta primitiva grottmänniskor med minimalt IQ från Afrika och mellersta östern och sen placera dom bland normalt folk i normala bostäder kan bara innebära problem!
  Detta måste få ett slut.
  Vi kan inte ha det så här

  Gilla

 • Tanten

  Men hyran har han betalat?

  Gilla

 • Christian

  Att riva upp golv är vanligt för ett visst klientel. De gör det för att odla potatis.

  Gilla

  • Snart fattigpensionär

   Skulle inte tro att det handlar om potatis. Har börjat fatta varför mörkhåriga ungdomar luktar som om dom badat i parfym. Den starka parfymdoften tar bort doften av missbruket som dom håller på med. På skolor och andra offentliga inrättningar så får personalen inte använda parfym pga allergier. Elever och undommar får lukta hur mycket som helst utan att rektor eller skolledning tar itu med problemet.

   Gilla

  • Stenbock

   För många år sedan höll någon på att hamra och såga,under min våning en längre tid.
   Undrade vad det nu var för ett exemplar som flyttat in ?
   Det visade sig några dagar senare vara en nigger.
   Stenbock började då fundera över om han möjligen byggt en afrikansk hydda,i stora rummet ?
   Någon tid senare träffade jag Vaktmästaren och förklarade för honom min teori.
   En tid senare stötte jag på Vaktisen på nytt,och han undrade.
   ”Hur f-n kunde du veta vad han sysslat med” ? ”Han hade ju bl.a. spikat fast en soffa o bänk i parketten” !! Niggern fick faktiskt flytta ut !!
   Tur för mig,han inte byggt en öppen eldstad…

   Gilla

  • compulsoryunion

   odlat marijuana med lampor mm? elförbrukningen hur hög?
   blatte söker logar /lador för att odla i

   Gillad av 1 person

  • Nulle

   Att ha höns är också vanligt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: