Minst 45 IS-terrorister levde på svenska bidrag

TERRORISM. Minst 45 personer som lämnat Sverige för att ansluta till terrorgruppen IS har tillsammans fått flera miljoner i bidrag, försäkringar och studiemedel, rapporterar GT/Expressen.

Vi försörjde terrorister i Irak och Syrien och vi försörjer dom i Sverige.

Ibland har myndigheterna lyckats slå larm tidigt men ibland har pengar betalats ut under flera år, visar tidningens granskning. Bland annat fick en kvinna i Norrköping som lämnade Sverige 2015 över 250 000 kronor i barnbidrag och underhållsstöd.

Och när reskassan ebbat ur har IS-terrorister lyckats ansöka om mer bidrag från plats i krigets Syrien – och fått det beviljat av svenska myndigheter. – Det är direkt upprörande att det har skett, säger Thomas Falk, nationell samordnare mot organiserad brottslighet på Försäkringskassan.

Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) som är ansvarig säger att det är “ofattbart”.

Ardalan Shekarabi (S) fattar inte. Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

-Pettersson är inte förvånad. Bidragsutbetalningar till terrorister fortsätter än idag, bland annat till de stridsledningscentraler som kallas moskéer, till muslimska friskolor och till andra muslimska organisationer. Terrorfinansiering är olaglig. Ska försäkringskassan, Ardalan Shekarabi (S) eller Stefan Löfven (S) åtalas?

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Minst 45 IS-terrorister levde på svenska bidrag

 1. Sänk skatten och ta bort alla bidrag så kommer nog invandringen att stoppa av sig själv garanterat…….

 2. Är det MP som ligger bakom att även islamister i hela världen har rätt till bidrag från Sverige?
  Vad säger Hirvonen? Hon borde vara nöjd

 3. HUR kan en figur som denne Shekarabi ö.h.t. ta sig in i Sveriges ledning..?!!? 🐑🐑🐑🐑🐑🐑

 4. Illegale invandraren Ardalan Shekarabi vet precis vilka som får skattebetalarnas pengar, det är väl klädsamt att han låtsas förvånad?
  Självklart stödjer han IS.

 5. Men råd att försörja den allt större skaran uteliggare det har inte
  våra Einsteins till politiker, det är inte konstigt alls att vi ses
  som världens största idioter och självförstörare av vårt land!
  Att idiotin ökat kraftigt under Stefan Löfvens ledning behöver
  ingen tvivla på!

 6. I Sverige bryr man sig inte särskilt mycket om till vem eller hur mycket man betalar i bidrag, i vart fall om det gäller en väljargrupp. Och man tar ganska lätt på jihadism och IS-terrorister också, så vad kan gå fel?

 7. Vad var det för bidrag ? Flyttbidrag ? Starta eget bidrag ? bostadsbidrag ? barnbidrag ?

  Det skulle vara intressant att höra handläggarnas sida…

 8. ISIS-supporter/terrorist och religiös fundamentalist med anknytning till Sverige ringde in till ett arabiskt tv-program och gav sin syn på islam, ISIS och konflikten i Irak.

  Bidragen han lyfter från de svenska myndigheterna påstår han vara Allahs pengar, vilka han därför har full frihet att disponera när han som muslim begär att få ut dem.

 9. De ansvariga har gjort sig ansvarsbefriade. Det är en excess som den politiska adeln tillskrivit sig rätten att nyttja.

  Måste vara skönt! Att alltid skylla på andra som Trump, SD, regionerna,de äldre etc!

  Tvi vilket ruttet träsk vårt land har blivit!

 10. Jag hörde också det på TV tror jag. Det är väl bara att spåra pengarna från ev. jävig handläggare till brottslingen och tvinga dem betala tillbaks bedrägeriet. Utvisning är på sin plats, Sverige kommer knappast ha någon glädje av dylika brottsliga existenser fria i samhället. Om handläggaren eller hela försäkringskassan är medbrottslingar får brottsutredningar visa.

 11. Inte nog med det, när det kommer hit igen så får de skyddad identitet, fritt boende, socialbidrag och alla andra krav de ställer på vårt samhälle. Det är vi svenska skattebetalare som betalar och de vi får i utbyte är sämre samhällsfunktioner såsom skola, vård, äldreomsorg, polis och att vår frihet blir mindre.
  Man borde kunna välja på skattesedeln vart man vill pengarna ska gå, inte fan vill jag betala för dessa psykopater eller någon annan från något land som tillber en gud som är lika sinnessjuk som de är som kommer tillbaka.

 12. Varför blir jag inte ens förvånad längre vad som händer i vårt land, detta är tyvärr bara toppen på ett gigantisk isberg. Tänk alla miljarder som vräks ut på korrupta stater, diktaturer och terrororganisationer i Mena och Afrika, därtill alla miljarder till massinvandringen inom landet.
  Hade vi använt dessa kanske 100-150 miljarder per år till svenska befolkningen väl och ve så hade det inte funnits några fattigpensionärer, vi hade haft en polis, sjukvård och ett försvar värt namnet. Minns Reinfeldts ord, ” vi kommer inte att ha råd med något annat är invandring framöver”, tyvärr fick han rätt.

 13. Jag tycker kungen kunde adla Jimmy Åkesson och media sätta in en helsida i varje tidning, med ursäkt om att han hela tiden har haft rätt och media fel.

Kommentera