Tre afrikaner häktade misstänkta för grov barnvåldtäkt


BROTTSLIGHET. Våldtäkten ska ha skett i Karlstads kommun för en månad sedan. De tre männen som är 21, 23 och 24 år gamla är hemmahörande i tre andra delar av landet än Värmland.

Bagdad-Bob…Foto: Socialdemokraterna

Åklagaren säger att det är två av männen som är huvudmisstänkta för genomförandet av den grova våldtäkten. Den tredje mannen är misstänkt för medhjälp till våldtäkten. Barnet som våldtagits är under 15 år men i det övre åldersspannet och är enligt åklagaren alltså inte ett yngre barn.

– Pettersson noterar att SVT Värmland inte tycker det är intressant att allmänheten får veta att de tre misstänkta männen lystrar till namn som Buhuru född 1997, Rugomana född 1999 och Matenga född 1996. De är skrivna i Västerås , Heby och Sala men verkar höra hemma i mellersta Afrika, men jag är ingen specialist på afrikanska namn.

Något medborgarskap anges inte så antingen glömde tingsrätten det eller så är de svenska medborgare.

Värmlands tingsrätt Mål nr: B 5490-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Tre afrikaner häktade misstänkta för grov barnvåldtäkt

 • Olof.p

  Varför ska vi ta hand om all värdens skit i Sverige, nazisteffe? Sätt dom i koncentrationsläger istället för de gamla i Sverige.

  Gilla

 • ruben

  Globalismen är väl på väg att fullbordas i Sverige. Jag misstänker att stoltheten bubblar ohejdat inom myndigheterna. De importerade gärningsmännen tycks ofta visa upp liknande egenskaper. Undrar var de hade sina jobb…? När får vi myndigheter med vuxnas ansvar och vuxen verksamhet?

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Varför ska man slösa pengar på rättegång för dessa apor. Ett Herkulesplan över Afrikas djungler en fallskärm och en banan och en spark ut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: