Stäng

16 reaktioner på “Snart USAs nya President

 1. Rubriken till denna video, ”Man kan nästan tro att han är Centerpartist när man glor på denna video!”, var en direkt förolämpning mot Centerpartiet – av flera skäl.

  Det syftar förstås på att EU-parlamentarikern Fredrik Federley var sambo med en pedofil, som fick fängelsestraff för övergrepp mot barn. Federleys misstag och försummelse var att han inte direkt efter avslöjandet tog tydligt avstånd från brottslingen offentligt och tydligt markerade att det främst var mycket synd om barnen, som utsattes för övergreppen.

  Men Federley är inte partiledare för Centerpartiet. Då ska inte hans dumheter få stå för hela partiet. Federley ska dömas för vad han gjort och vad han försummat. Partiet som sådant ska inte dömas för detta.

  Och vad gjorde Joe Biden? Pussade en flicka. Ja. Är det fel? Det beror på vilken relation som barnet hade till Joe Biden. Om det är ett barnbarn eller ett barnbarnsbarn till Biden, är det väl helt i sin ordning att pussa barnet.

  Eftersom barnen på videon står tätt tillsammans som en stor familj, är det väl troligt att barnet har en nära relation till Joe Biden. Då är insinuationen om att Biden skulle skulle vara en pedofil väldigt elakt.

  Företrädaren, Donald Trump har förvisso inte agerat, som en pedofil. Däremot har han tafsat på kvinnor vid åtskilliga tillfällen. Mycket olämpligt!

  Hälsningar
  Tor Carlid, journalist och författare.

 2. Jag tror inte att folk valde Biden för att de gillar honom.
  Jag tror inte heller att de ogillade Trumps politik.
  Jag tror att många ogillade Trumps ofta bizzara uttalanden och därför röstade mot honom.

 3. ja den politiska riktningen ligger som i Sverige mellan centern och sosialistiska värderingar som Geijer affären ..
  det är samma nu det är inte otur att det finns en pedofilring i centern

 4. Om det kladdas så pass i offentlighetens ljus, hur ser det då ut i den privata sfären ? Monica Levinsky-affären bleknar i jämförelse.

 5. Joe Biden har såmænd også tafsat på vores tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens døtre. ”Det var vist bare kærligt ment,” har Anders Fogh kommenteret sagen.

 6. Tänk så många barn som han får klämma,tafsa och pussa på nu när han blir President ? Han får passa på innan Kamala Harris träder in då den senile tafsaren förmodligen lämpligt kommer att avgå av ” hälsoskäl”.President Trump kommer att få rättvisa och uppskattning framledes då USA nu kommer att bli en mycket orolig federation.Märkligt vad det dessutom är tyst om BLM och dess vänsteranhängare i pressen nuförtiden.Har dom tjänat ut sitt syfte månntro ?

 7. Fy fan vilken ful och äcklig gammal gubbe, det är konstigt att USA med alla miljoner invånare har så dåligt men presidentkandidater!

 8. Han kanske behöver så mycket kärnvapen om han knullat folks barn… Tänk om pappa Bidens laptop skulle avslöjas

   1. Inte bara en slemmig typ utan också halvsenil när han inte kommer ihåg sina barnbarns namn och vems barn de är.
    Grattis Amerika !!!! Det verkar vara riggat för att Kamala Harris tar snart över.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: