Afghanska kvinnor tävlar på cykel

ÅTERVANDRING. Afghanistan blir ett allt bättre samhälle, men jag tror aldrig asylaktivisterna kommer att erkänna det. Nedan afghanska kvinnor i ett cykellopp på 20 km genom huvudstaden Kabul.

– Pettersson undrar varför inte de ljugande afghanska männen kan cykla hem och bidra till framstegen i Afghanistan, de kanske kan bli cykelhandlare. Det bor runt 37 miljoner kunder i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Afghanska kvinnor tävlar på cykel

 1. Det här visar att kvinnorna till slut förmodligen blir räddningen för landet och kanske t.o.m. kan de i sinom tid påverka Islam för att skriva en ny modern del av koranen. En del som ger kvinnor samma rätt som män att muslimer icke är bättre än judar och andra religioner.
  Att inte gammal skåpmat från förr får vara lag i nutid.
  Tänk er om vi skulle tillämpa Vikingarnas rättsskipning och levnadssätt idag.
  Då hade naturligtvis inga främlingar kommit hit som asylsökande utan då som slavar.

 2. Ja i Afghanistan stannar kvinnorna kvar och försöker
  bygga upp landet, medan dom unga o halv gamla
  herrarna flyr som harpaltar till Sverige där dom finner
  tröst hos halvgamla Batikhäxor?

 3. Migrationsverket anser sig väl inte ha råd att köpa cyklar till dem så de kan cykla hem. Mest miljövänliga alternativet.

Kommentera