Om att afghan skickar dick-pics till socialtjänsten


INSÄNDARE till Annika Hirvonen, tilltänkt språkrör för Mp

Käre Annika, du har ju stor erfarenhet av varelser komna från Afghanistan så jag undrar om du kunde förklara för mig vad Sverige som nation och jag som medborgare i detta land härför nytta av att herr Aliyas Alimi har fått uppehållstillstånd och det redan efter tre månaders vistelse här?

Sandor rekommenderar en Afghanhund, men jag är övertygad om att vilken hund som helst är bättre än alternativet.

Är ett sådant här uppförande som herr Aliyas Alimi ägnar sig åt något som afghaner i allmänhet sysslar med?

Till herr Ailyas Alimis fördel kan man ju i varje fall konstatera att han i varje fall verkar vara något fredligare än sina tre landsmän i Kiruna som uppvisade sina färdigheter i knivhantering där man med 99 knivhugg tog livet av en fjärde afghan.

Färdigheter är kanske fel benämning när man betänker att man behövde 99 hugg innan offret avled. Eller också så var knivarna väldigt slöa.

Hoppas i varje fall att din egen hos dig inneboende afghan är både trevligare och fredligare än dom här ovan beskrivna. Om inte annat för dina barns skull.

Skulle det nu visa sig att din afghan börjar uppvisa dylika tendenser så kan jag upplysa dig om att det finns fyrbenta afghaner också och dom kan man lita på till 100 % även om nackdelen med dessa är att man måste gå ut och rasta dom i varje fall fyra gånger om dagen för att dom skall kunna utföra sina naturbehov.

För det behöver du väl i varje fall inte göra med din nuvarande afghan hoppas jag?

Om du eventuellt skaffar en afghan av den fyrbenta sorten och behöver skötselråd så är du välkommen att höra av dig.

Har nämligen haft hund sedan år 2000 och har stor erfarenhet av dessa även om det inte är afghanhundar. Den nuvarande hunden jag har heter Bruno och är en blandras mellan rottweiler och labrador. Han gillar inte heller afghaner av den tvåbenta sorten.

Han hälsar!

Läs nu om den sympatiske herr Aliyas Alimi och hans bravader i inlägget här under.

Sandor Herold, Malmö

Afghan skickar dick-pics till socialtjänsten


2 responses to “Om att afghan skickar dick-pics till socialtjänsten

 • Corleone

  Afghanhundar är bland dem mest ointelligenta korkade hundar som inte fattar mycket och springer vilse så fort ägarn tappat kopplet. Ett mer neutralt smartare val är roliga boxerhundar eller schäfer och smarta jack russel men framför allt bordercollie!!!

  Vill ni vakta era får i hagen och skydda er själva är det CAUCASIAN OVCHARKA hundar som gäller dom backar inte en milimeter för varken björn eller varg eller om någon försöker råna er!!!

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  Sandor jag Älskar dig !! inte så men dina utmärkrkta berättlerser jag är idag 58 år bodde hos min faster som 4 åring Hon hade en Afghan hund Sandra benämnd Sandra och vad vill minnas hade vi pli på den Afghanen till skillnad mot det som idag väller in

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: