Rekord-mycket snö i Österrike

Rekord snöfall begravdes Obertilliach Ski Resort i östra Tyrolen, Österrike ons, 9 december.   LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar:  Har klimaterektionerna på Expressen o Aftonbladet rapporterat om denna väderhändelse?

Kommer Greta att förklara varför denna ”klimatkattastrof” beror på Svenskarnas bilkörning ?

 

 

14 thoughts on “Rekord-mycket snö i Österrike

 1. Dessa herrar på taket önskar nog att det kunde vara lite varmare klimat, för jag gissar att det inte är första gången det fått skotta snö.

 2. De flesta av världens PK-präktiga regimer har lagt tusentals bortkastade miljarder på sina och Gretas hjärnspöken. För det är SOLEN som bestämmer det mesta betr. klimatet här på jorden. Även jordens omloppsbana, som ej är konstant, inverkar. Jordaxelns variabla lutningsvinkel inverkar också. Polernas magnetiska läge i förhållande till dess geografiska läge påverkar också en del. Men solen inverkar allra mest och då måste man ha klart för sig att vårt lilla jordklot bara är som en liten flugskit i förhållande till den ofantligt stora solen. Volymmässigt skulle solen kunna rymma motsv. 1,3 miljoner jordklot. Skulle tro att solen högaktningsfullt skiter i våran plastpåseskatt.
  Miljömupparna, som alltid förespråkar det Globalistiska tänket, blir plötsligt extremt nationalistiska när det handlar om alla pålagor för oss svenskar, som påstås ska rädda världen från undergång. Ger det ett trovärdigt intryck ? Knappast !!!

 3. Jag har märkt att Petterssons är väldigt intresserad av vädret över hela världen.
  Det är minus grader, snöfall och vattennivåer.
  Och här hemma är det grått och mörkt.

 4. Snön beror väl på att flygtrafiken minskat så mycket?😀
  Hade deras flummiga teorier varit sanna, hade Co2 utsläppen minskat, vilket inte har kunnat påvisas.
  Flygbolagen har nu minskat trafiken med 90-95%.

  • Värdens ledare och svinaktigt rika har flygigt var och en med sina privatjetplan till Davos i Schweiz och bestämt att flygtrafik för vanligt folk är skadligt för jorden.

Kommentera