Centerpartiets Fredrick Federley lämnar politiken

INRIKES. C-toppen Fredrick Federley lämnar politiken, säger han till DT. (betalvägg efter 15:03) – Det går inte att värja sig från det här. Det går ut över min familj och mina anhöriga. Så jag har insett att jag får lov att lämna politiken, säger Fredrick Federley (C).

C-politikern Fredrick Federley meddelade 24 november att han är sjukskriven från sina politiska uppdrag. I anslutning till detta blev det känt att Federley haft en relation med en person som dömts för grova sexuella övergrepp mot barn, bland annat 22 våldtäkter av tvåflickor 6 och 9år.

-Pettersson säger att tyvärr drabbar Federleys liv och centerpartiets politik betydligt fler än Fredriks familj och anhöriga…

Om Fredrick Federley på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Centerpartiets Fredrick Federley lämnar politiken

 1. Vi får väl starta en insamling till en burk vaselin. Om inte annat, så kan han väl stoppa in det i flabben, så att vi slipper höra på kräket.

 2. Gammal visdom:
  Säg mig vem du umgås med, och jag ska säga dig vem du är. /Euripides ca 400 före Kristus.

 3. SKALL HAN LEVA PÅ SKATTEMEDEL NU??

  Vem vill anställa en person med så dåligt omdöme? Kanske MP???

  • Det nya islampartiet Nyans startades av den fd C-politikern Mikail Yüksel, som var partiets lokale toppkandidat i Göteborg.

   Han uteslöts från Centerpartiet i sista stund för att hindra honom från att bli invald i Sveriges riksdag. Anledningen var att partiledningen fått veta att Yüksel haft kontakter med den turkiska högerextrema organisationen Grå Vargarna, d v s samma organisation som fick den fd bostadsministern Mehmet Kaplan (MP) att avgå då han haft samröre med samma organisation.

   Läs mer på Expressen publicerat 24 aug 2018:

   Centerpartiet stoppar uteslutna Mikail Yüksel

   https://www.expressen.se/gt/centerpartiet-stoppar-uteslutna-mikail-yuksel/

   Mikail Yüksel är ju muslim och muslimernas profet som heter Muhammed var ju de facto en pedofil. Han ingick äktenskap med den unga flickan Aisha och hade sex med henne fastän hon var en psykisk och fysisk omogen 9 åring.

   De uråldriga texterna som står i Koranen anses vara nedteckningar av guden Allahs egna ord, som det är absolut förbjudet att ändra på enligt Islam.

   Koranen är muslimernas motsvarighet till de kristnas Bibel.
   Men texterna i den kristna Bibeln har succesivt genomgått förändringar av sitt innehåll för att bättre anpassas till människornas vardagliga och religiösa liv i dagens moderna samhälle.

   Om Fredrick Federley lite längre fram lämnar Centerpartiet, konverterar till Islam, söker och beviljas medlemskap i Islam-partiet Nyans så skulle han ju hamna på rätt ställe, åtminstone vad gäller pedofili.

   Islams värdegrund vad gäller pedofili skulle passa Federley perfekt eftersom pedofili – d v s sex med barn – är fullt ut accepterad inom Islam och kommer också att vara det i evig tid framöver.

   I och för sig skulle Federley som muslim möta riktigt stora problem om han inte kan förmå sig att avstå från att utöva gay-biten i sitt intima känsloliv.

 4. Vad är nu detta, har journalisterna tappat stinget eller vad?
  Här är det otvivelaktigt att han en av guldgossarna är skyldig och inte mer blir skrivet.
  Jag tänker på Martin Timell, vilket jädrans liv det var.
  När han frikändes var det tyst som i graven.
  Var är då den opolitiska, faktabundna rapporteringen?
  Förstår PK pressen varför era upplagor sjunker, det är bara dumskallar som köper era alster.

 5. Inte nog med att han själv är transa och med 99.9% sannolikhet pedofil.

  Han är god vän med en toppolitiker i norska Senterpertiet, som just nu avtjänar ett fängelsestraff för barnpornografibrott. De har gått tillsammans på gay-klubbar i Berlin för att ”leta” enligt många vittnen.

  Stoppa Pressarna skriver dessutom att Fredrik Federley haft en relation med en tredje pedofil.
  ”Hans faiblesse och fascination för sexdömda och perversa män verkar i det närmaste omättlig”, skriver sajten som berättar att den tredje pedofilen är dömd för flera sexuella övergrepp mot unga barn, företrädesvis pojkar, och att han har suttit i fängelse för flera övergrepp och våldtäkter.

  Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna ska Federley haft flera ”diskreta träffar” med pedofilen på en ort i Mellansverige. De två männen uppges ha ”funnit varandra” och haft en ”fin gemenskap och samvaro”

  TRE pedofiler (vad vi vet) i sin nära bekantskapskrets!

  Min högst personliga teori är att hans sambo/inneboende har en hyfsad hållhake på honom och behövde någonstans att bo när han kom ut från fängelset…

  Flickan på bilden för övrigt är Fredricks ”Dotter”, dvs adopterad in i hans gamla homoförhållande som sprack.

 6. Det måste finnas underliga regler hos Försäkringskassan,
  människor som kan visa upp läkarintyg dom bryr sig F.K
  inte om, dom får börja jobba igen. Men vad är Federleys
  sjukdom? Mår han dåligt på grund att det blev avslöjat
  han mådde ju inte dåligt innan avslöjandet ??

  Vad räknas som sjukdom i detta fallet?

  • Pedofili är väl en sjukdom? Om den är sjukkassegrundande är väl mera tveksamt. En nyinrättad specialparagraf för politiker kanske?

 7. Nu när pajasen är en icke-person behöver inte beskyddarna vara kvar. Ett par poliskvinnor några från sossialen måste nog vara kvar och Rädda Barnen om det bli skarpt läge. Resten av uppvaktningen kan återgå till ordinarie arbetsuppgifter.

 8. ”Men det handlar om baaaaarn”. Var är hon nu, batikhäxan, när det verkligen handlar om barn. Batikhäxor handlar MED barn.
  Fedde ska dessutom åtalas för försäkringsbedrägeri. Man kan ju inte nyttja sjukförsäkringen bara för lite byxångest.

 9. Det är ytterst sannolikt att Fredrick Federley själv är pedofil. Han är dock skyddad av Sveriges journalistkår eftersom han är homosexuell.

 10. ” Det drabbar min familj” ?? Hur tror han att det drabbar barnen
  och deras familjer? När han visste om det i månader utan att
  lotsas om det, Sen brukar politiker landa ganska mjukt, ungefär
  som dom avdankade politiker som lämnat riksdagen men som
  fortsätter att plocka ut full ersättning ändå.

  Säger som Magnus Uggla ” Jag mår illa”

 11. ”Det går ut över min familj och mina anhöriga. Så jag har insett att jag får lov att lämna politiken, säger Fredrick Federley (C).”

  Nysvenskan breder ut sig. Det heter TVINGAS inte FÅR LOV.

  Familjen är väl den nioåriga dottern och pedofilen? Nu finns det inget som hindrar att sambon flyttar tillbaka hem.

  Hur blir det med ’Bryssel calling’ Tror ni att SVT får lov att plocka bort eländet från sina tablåer inklusive SVT play?

 12. Fredrick Federley var ledamot av Sveriges riksdag mellan 2006 och 2014 vilket inte kvalificerar honom till förtida pension. Inte heller verkar vara kvalificerad för motsvarande i Europaparlamentet. I motsats till många politiker verkar Fredrick Federley ha lönearbetat låt vara under några få år. Frågan är om han är lämplig att arbeta som personlig assistent eller vad nu ”arbete med personer med utvecklingsstörning” (Wikipedia) innebär?

 13. Att det är grova brott kommer han på när han ertappas och någon påpekar det för honom. Ingen egen insikt! Sorgligt och skrämmande!

 14. Tänk om detta hade varit någon obetydlig SD politiker i Norrlands inland med motsvarande prestation. Då hade inte SVT och SR haft programtid till något annat pk tidningarna krigsrubriker på första sidan.

  • Offerkoftan Fjäderbögs har måste vara historiskt stor, så torde pensionsersättningarna o partiets pengar vara oxå,svensk rekordsnyftare månne, att så många håller honom om tyggen säger mkt om bristerna hos centerpartister.
   Pedofiliavdelningen o skoätarmaffian visar upp sitt tryne eller månne öppnar sin rumpa för inträngade tankar.

  • SD har förhoppningsvis inte den typen av anhängare. Det är förbehållet de extremparteirna som favoriserar minoriteter och de avarter de håller på med.

 15. Ett stolpskott mindre. Tyvärr är ju pedofilpartiet fullt av stolpskott som kan ersätta honom.
  Vem kan tycka synd om en sådan ?????

  • Pedofilpartiet är ett bra namn. Helt i min smak. Det kan knappast vara hets mot folkgrupp. Men man inte.

   Vad ska partiledaren orera om i sitt jultal på onsdag? Att hon skulle avisera sin avgång är väl för mycket att hoppas på.

Kommentera